02 / 05 / 2024

mamak Hüseyingazi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne

mamak Hüseyingazi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne

Altıağaç- Karaağaç ve Hüseyingazi mahallelerini kapsayan kentsel yenileme projesi hakkında vatandaşları bilgilendiren Akgül, Altıağaç Mahallesi sakinlerine proje kapsamında 1200 konutun projesinin hazırlanıp TOKİ'ye teslim edildiğini söyledi...

Kalifiye inşaat elemanı eksikliği kentsel dönüşümün hızını kesiyor!

Depremlerin etkisiyle İstanbul gibi büyükşehirlerde hızlanan kentsel dönüşüm projelerinde, yüksek maaşlara rağmen kalifiye inşaat işçisi bulma sıkıntısı yaşanıyor.

Mamak'taki 258 kentsel dönüşüm konutu hak sahiplerine teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 258 konutun hak sahiplerine kura çekimiyle teslim edildiğini açıkladı.

Kentsel dönüşüm kira desteği 10 bin lira olacak mı? Evini dönüştürecekler şimdi bakın!

Son günlerde hızlanan kentsel dönüşüm çalışmaları, kira desteğini gündeme getirdi. Fahiş kiraların ardından verilen kira desteği düşük kaldı. İşte ayrıntılar...

İnşaat sektöründeki hareketlilik kamyon satışlarını yüzde 54 arttırdı!

Deprem bölgelerinin yeniden inşasının yanı sıra Marmara Bölgesi’nde hızlanan kentsel dönüşüm projeleri ile inşaat kamyonu satışları ilk yarıda yüzde 54 yükseldi. İşte detaylar...

Deprem sonrası süreç hızlandı! Kentsel dönüşüm için başvurular fırladı

Ümraniye Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, depremden sonra kentsel dönüşüm başvurularının yüzde 350 arttığını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu...

Konut sorununa çözüm için çalışmalar hızlandı! Dar gelirli vatandaşlara ucuz konutlar geliyor! 

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, konut sorunuyla ilgili dikkat çeken açıklmalarda bulundu. Demir, ucuz konutlardan hızlanan kentsel dönüşüme kadar pek çok yöntemle konut sorununun çözüleceğine vurgu yaptı.

Ankara Mamak Mutlu Mahallesi kuraları çekildi!

Başkent Ankara'da ‘Mamak Mutlu Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ kura çekimi çerçevesinde 238 konut sahiplerini buldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Kentsel dönüşüm, depolama hizmetlerine olan ilgiyi artırdı!

Son dönemlerde yeniden hızlanan kentsel dönüşüm projeleri depolama hizmetlerine olan ilgiyi de artırdı.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde teslimler 2023'e kadar tamamlanacak!

İstanbul Fikirtepe'de yılan hikayesine dönen kentsel dönüşüm çalışmalarında sorunlar çözüme kavuşuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın devreye girmesiyle konut teslimleri hızlandı. Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen çalışmalarda son gelinen durumu anlattı. 

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi 6 Ağustos'ta!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 4, 5 ve 6'ıncı etaplarının ihalesini 6 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

KİPTAŞ Kanarya Mahallesi'nde kentsel dönüşüme başlıyor!

KİPTAŞ tarafından Küçükçekmece'nin Kanarya Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Kentsel dönüşüm projesi için bugün protokol imzaları atıldı.

Mamak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı!

Ankara Mamak Müteahhitler Derneği’nde gerçekleşen toplantıda ilçede yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. 

mamak Hüseyingazi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne Haberi

mamak Hüseyingazi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne


TOKİ ile Mamak Belediyesi arasında yürütülen Altıağaç- Karaağaç ve Hüseyingazi mahallelerini kapsayan kentsel yenileme projesi hakkında vatandaşları bilgilendiren Akgül, Altıağaç Mahallesi sakinlerine proje kapsamında 1200 konutun projesinin hazırlanıp TOKİ'ye teslim edildiğini, 1200 konutun da proje hazırlık çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Kira yardımlarının da düzenli olarak vatandaşların hesabına yattığını kaydeden Akgül, proje kapsamında yapılacak 5750 konutu bu dönem içinde yapılacağını söyledi. 


Anlaşmaların yüzde seksen oranında tamamlandığını belirten Akgül, "Sizlerle süreci hızlı şekilde sürdürüyoruz. Geniş yeşil alanları, spor alanları, ortak yaşam alanları, açık otopark alanları ve ticaret merkezlerimizle konut değil yaşam alanları oluşturuyoruz. Başlattığımız bu hareketlilik ilçemize canlılık kazandırmıştır" diye konuştu. 


Haber...