07 / 05 / 2024

mamak toki hak sahipleri

mamak toki hak sahipleri

Mamak'ta toplam 14 bin 246 konutun yapılması planlandığını belirten Karabel, 4 bin 500 konutun inşaatının başladığını ve bunun 2 bin 106'sının hak sahiplerine teslim edildiğini belirtti...

Mamak'taki 258 kentsel dönüşüm konutu hak sahiplerine teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 258 konutun hak sahiplerine kura çekimiyle teslim edildiğini açıkladı.

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yürütmeyi durdurma kararı! Hak sahipleri aman dikkat!

Ankara 24. İdare Mahkemesi, Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili protokolün yürütmesinde durdurma kararı verdi. ABB de hak sahiplerine bir duyuru yaptı. İşte ayrıntılar...

Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu...

Mamak TOKİ Konutları Kasım'da teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iki sene önce kentsel dönüşüm yapılmadığı gerekçesiyle kendisine sitem etmesi üzerine "6 ay içinde temel atacağız, atamazsak görevi bırakacağım" sözünü verdiği mahalle sakini Mehmet Parlak'la inşaat sahasında bir araya geldi.

Mamak TOKİ'de 428 konut teslim edildi! 

Mamak Diriliş Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi 2. Etap kapsamında Belediye ve TOKİ işbirliğiyle inşa edilen 428 konutun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi...

Mamak TOKİ başvuruları 28 Haziran'da sona eriyor!

Mamak TOKİ başvuruları 28 Haziran tarihi itibariyle sona eriyor. Projede 388 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

Ankara Mamak TOKİ son başvuru tarihi!

Ankara Mamak TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 388 adet konut bulunuyor.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm'de 9 bin 200 hak sahibine müjde!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Mamak’ta kentsel dönüşüm kapsamında konutlarını bekleyen 9 bin 200 hak sahibine müjdeyi verdi. Özhaseki, evlerin kısa süre içinde teslim edileceğini açıkladı.

Mamak TOKİ başvuruları başladı mı? 

Mamak TOKİ başvuruları başladı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 238 adet konut mevcut.

Mamak TOKİ Gülseren Alt Gelir 3. Etap 1. Bölge başvuru tarihleri!

Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap 1.Bölge Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 58 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Mamak TOKİ Alt Gelir kuraları 15 Ağustos'ta çekilecek!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 185 adet konutun kura çekilişi 15 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Mamak TOKİ Gülseren alt gelir projesi başvurusu yarın!

TOKİ'nin Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2.Etap alt gelir grubu projesi kapsamında hayata geçirilen 180 adet konut açık satışa çıkıyor. Mamak TOKİ Gülseren alt gelir projesi başvurusu yarın başlıyor.

Mamak TOKİ alt gelir grubu başvuru tarihleri 2016!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2.Etap “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamındaki 180 daire için başvurular sürüyor.

mamak toki hak sahipleri Haberi

mamak toki hak sahipleri
TOKİ Başkanı Karabel de proje alanını Bakanlar Kurulu kararı ile acele kamulaştırmasına karar verildiğini söyledi. Mamak'ta toplam 14 bin 246 konutun yapılması planlandığını belirten Karabel, 4 bin 500 konutun inşaatının başladığını ve bunun 2 bin 106'sının hak sahiplerine teslim edildiğini söyledi.
Projenin sosyal konut mantığından çok iç ve dış cephesiyle standartların çok üzerinde gerçekleşeceğini belirten Akgül ise, 50-60 yıldır çarpık yapılaşmaya maruz kalmış ve yapılaşamayacak bir bölgenin kısa dönem içinde modern bir görünüme kavuşacağını söyledi.
Konuşmaların ardından Altıağaç, Karaağaç ve Hüseyingazi Mahallelerinde kentsel yenileme projesi kapsamındaki bin 430 konutun yıkımına aynı anda beş ayrı noktada başlandı.

Milliyet Ankara...