27 / 04 / 2024

Mamakta 2013te neler açıldı

Mamakta 2013te neler açıldı

Mamak Belediyesi kentsel dönüşümde yakaladığı başarıyı, sosyal dönüşümde de gerçekleştiriyor. 2013 yılı içerisinde yatırımları tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunan Mamak Belediyesi 2014 yılı içerisinde de açılışlarına devam edecek...

Yapı Kredi konut kredisi şartları neler?

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları ile dikkat çeken bankalar arasında yer alıyor. Banka aylık sıfır yada ikinci el ayrımı yapmaksızın yüzde 0.89 faizle kredisi sunuyor. Pek Yapı Kredi konut kredisi şartları neler?

Faizsiz ev almanın şartları neler?

Ev sahibi olmanın farklı yolları bulunuyor. Tasarruf birikimi yapabilir, bankalardan konut kredisi çekebilir ya da farklı yöntemleri bulunan aracı kurumlarla, faiz sistemine bulaşmadan ev satın alabilirsiniz. Peki faizsiz ev sahibi olmanın şartları neler?

2020 kentsel dönüşüm kira yardımı şartları neler?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüme giren ve riskli alan ilan edilen bölgelerde kira yardım süresini 36 aydan 48 aya kadar uzattı. Peki kentsel dönüşüm kapsamında verilen kira yardımına nasıl başvurulur? Kira yardımı başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Salgın sonrası gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. C. Coşkun Küçüközmen, Covid-19’un gayrimenkul sektörüyle ilgili etkilerini ve gelecekte neler olacağını değerlendirdi.

Yapı Kredi konut kredisi koşulları neler?

Yapı Kredi Bankası'nın hafta başında gerçekleştirdiği dev indirim sonrasında konut kredisi faiz oranları ikinci el konutlar için en düşük seviyeye ulaştı. Bankanın konut kredisi koşulları neler?

Faizsiz ev almak için neler yapılır?

Ev almak isteyenler vatandaşlar faizsiz ev alma sistemini merak ediyor. Peki faizsiz ev almak için neler yapılır?

Yapı Kredi konut kredisi şartları neler?

Yapı Kredi Bankası konut kredisi şartları neler? Yapı kredi konut kredisi faiz oranları ve kredi hesaplaması ne kadar?

Yeni İmar Kanunu neler getirdi? 

Değerli Konut Vergisi ile İmar Kanunu'nda önemli değişiklikler içeren yasa, 31045 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.  Peki bu kadar gündemde olan Yeni İmar Kanunu neler getirdi? İşte merak edilen detaylar...

Değerli Konut Vergisi’nde neler değişti? 8 soruda tüm detaylarıyla!

Tartışmalara neden olan Değerli Konut Vergisi maddelerinde bazı önemli değişiklikler yapıldı. Peki Değerli Konut Vergisi’nde neler değişti? Değerli Konut Vergisi ertelendi mi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kanal İstanbul neler sağlayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2011 yılında çılgın proje olarak duyurulan Kanal İstanbul gündemden düşmüyor. Muhalefet her fırsatta projeye karşı olduğunu açıklarken, hükümet ise projenin ne olursa olsun yapılacağını belirtiyor. Peki Kanal İstanbul neler sağlayacak?

Deprem sırasında ve sonrasında neler yapılmalı?

Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki deprem, deprem gerçeğini bir kez daha hatırlattı. Peki deprem sırasında ve sonrasında neler yapılmalı, deprem çantasında neler olmalı?

0.79 faizli sıfır konut kredisi şartları neler?

Kamu bankaları sıfır konut satışlarını desteklemek ve tüketiciye daha uygun koşullarda kredi sunmak için ilk defa satılacak daireler için konut kredisi faizlerini yüzde 0.79’a indirdi. Peki yüzde 0.79 faizli konut kredisi şartları neler?

Yeni imar kanunuyla neler değişti?

Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edildi. Peki 10 maddede yeni imar kanunuyla neler değişti?

Mamakta 2013te neler açıldı Haberi

Mamakta 2013te neler açıldı

Mamak Belediyesi Ankara'nın en çok yatırım yapan ilçe belediyesi oldu. Belediyenin bölgedeki ihtiyaçları göz önüne alarak hazırladığı yatırımlar vatandaşlar tarafından da büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Mamak'ta açılışı yapılan yatırımların bölgede hedeflenen değişimin ilk basamağı olduğunu dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; "2013 yılı içerisinde Mamak'ta açılışını gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ilçemizin çehresini değiştirdi. 

Yalnızca kentsel dönüşümde değil aynı zamanda sosyal dönüşümde ortaya koyduğumuz hedeflere ulaştık" dedi. Mamak Belediyesi'nin açılışlarını yaparak vatandaşın hizmetine sunduğu yatırımlar; 2013 yılı içerisinde açılışı gerçekleştirilen ve aynı zamanda Mamak için ilk olma özelliği taşıyan yatırımlarda bulunuyor. 

Mamak'ın ilk yüzme havuzu olan Mamak Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, Mamak Belediyesi ve Türk Hava Kurumu tarafından ortaklaşa yapılan Başkent'in en büyük Model Uçak Pisti ve Samsun Yolu kenarında inşa edilen...