09 / 09 / 2024

Mamak\'taki Başak İş Merkezi poliklinik oldu

Mamak\'taki Başak İş Merkezi poliklinik oldu

Mamak Belediyesi, kendisine ait bir iş merkezini semt polikliniği hizmeti verilmesi amacıyla, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne devretti

Yatırımcılar dikkat! Başakşehir Belediyesi'nden arsa satışı! 9 Şubat’taki ihaleyi kaçırmayın!

Başakşehir Belediye Başkanlığı Ziya Gökalp (İkitelli-2) mahallesinde bulunan konut alanı nitelikli arsayı 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35 (a) maddesine göre “Kapalı Teklif Usulü” ile satışa çıkardığını duyurdu. İşte detaylar…

Mamak’taki EGO garajı alanının geliri kentsel dönüşümde kullanılacak!

Mamak’taki EGO garajının yerine konut ve ticaret alanı yapılması ile ilgili imar planına ‘yoğunluk’ sebebiyle karşı çıkan MHP, “Kamu alanından bahsediyoruz, ilk başta yatay mimari ile ilgili süreçleri kamu alanlarında başlatalım ki vatandaşa da örnek olsun” dedi.

Başakşehir Belediyesi'nden 8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan Başak Mahallesi, 5. Etap'taki gayrimenkulü satışa sunuyor. Gayrimenkul 8 milyon TL'den satılıyor.

Mamak Başak Merkez Cami'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül hayata geçirilen Başak Merkez Cami inşaatını gezerek incelemelerde bulundu.

Mamak Başak Mahallesi'nde tapu sevinci!

Mamak Başak Mahallesi’nde 33 hektar alan üzerinde yapılan ve bin vatandaşı ilgilendiren imar değişikliğinin ardından hak sahipleri tapularına kavuştu.

Başak Merkez Cami inşaatı çalışmaları incelendi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül temeli geçtiğimiz ay dualarla atılan Başak Merkez Cami inşaatını yerinde gezerek incelemelerde bulundu.

Başak Merkez Camii inşaatı sürüyor!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, temeli geçtiğimiz ay dualarla atılan Başak Merkez Camii inşaatını yerinde gezerek, incelemelerde bulundu.

Ankara Mamak'taki kaçak tesis için yıkım kararı alındı!

Çankaya Belediyesi hafta sonu Mamak’taki kaçak tesisini kaldırmazsa pazartesi günü ekipler Çevik Kuvvet eşliğinde tesise girerek yıkım işlemlerine hemen başlayacak.

Çankaya Belediyesi Mamak'taki kaçak tesisi yıkacak!

Çankaya Belediyesi, Mamak sınırları içinde, kendine ait mülkiyet üzerine kaçak tesis kurdu. Ancak belediyenin, mahkeme kararına ve vatandaşların şikâyetine rağmen tesisi bir türlü kaldırmadığı ortaya çıktı.

Başakşehir Hoşdere'ye yatırımcıların ilgisi arttı!

İstanbul'da konuta yatırım yapanların rağbet ettiği bölgelerden birisi de Bahçeşehir. 2008 belediye seçimlerinde Başakşehir ilçesine bağlanan bölgenin popülerliğinden Avcılar ve Esenyurt'taki inşaat firmaları da nasipleniyor.

Mamak'taki çöplükler parka dönüşüyor!

Cumhuriyet’ten günümüze Başkent’in çöplerinin döküldüğü Mamak’taki iki eski çöplük bölgesi şimdi park olacak. Kartaltepe ve Natoyolu Çöplüğü üzerinde bulunan gecekondular temizlenerek rekreasyon alanı olarak değerlendirecek.

Mamak Spor Salonu, Şehir Stadı ve Başak Spor Merkezi'nin açılışı yapıldı!

Mamak Spor Salonu, Şehir Stadı ve Başak Spor Merkezi'nin açılışı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da katıldığı törenle gerçekleştirildi. Mamak dev spor tesislerine kavuştu...

Başakşehir 2. Etap'taki AVM'de yangın çıktı!

İstanbul''un Başakşehir ilçesinde yer alan bir alışveriş merkezinde gece çıkan yangın, site sakinlerini paniğe sevk etti

Mamak\'taki Başak İş Merkezi poliklinik oldu Haberi

Mamak\'taki Başak İş Merkezi poliklinik oldu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen protokol töreninde yaptığı konuşmada, yerel yönetimlerin tek amacının bölge halkına hizmet getirmek olduğunu söyledi.

Bu çerçevede, eğitim ve sağlık alanındaki hizmete önem verdiklerini bildiren Akgül, Hüseyin Gazi semtinde yer alan Başak İş Merkezi'nin, 10 yıl boyunca bölge halkına semt polikliniği anlamında faaliyet göstermesi için, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne devredildiğini belirtti.

Poliklinikten Mamak'ta 5 mahallenin faydalanacağını ayrıca Altındağ'ın bir bölgesine de katkı sağlayacağını anlatan Akgül, hastanelerdeki yoğunluğun poliklinikler aracılığıyla hafifleyeceğini kaydetti.

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ali Pekcan Demiröz de hastane olarak Mamak'ta hizmet vermekten ve belediye ile protokol imzalamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, hayırlı olmasını diledi.

Prof. Dr. Demiröz, Mamak Belediyesi'nden devredilen iş merkezinin alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, poliklinik...