12 / 05 / 2024

Mamak'taki Başak İş Merkezi poliklinik oldu!

Mamak'taki Başak İş Merkezi poliklinik oldu!

Mamak Belediyesi, kendisine ait bir iş merkezini semt polikliniği hizmeti verilmesi amacıyla, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne devretti



Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen protokol töreninde yaptığı konuşmada, yerel yönetimlerin tek amacının bölge halkına hizmet getirmek olduğunu söyledi.

Bu çerçevede, eğitim ve sağlık alanındaki hizmete önem verdiklerini bildiren Akgül, Hüseyin Gazi semtinde yer alan Başak İş Merkezi'nin, 10 yıl boyunca bölge halkına semt polikliniği anlamında faaliyet göstermesi için,  Ankara  Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne devredildiğini belirtti.

Poliklinikten Mamak'ta 5 mahallenin faydalanacağını ayrıca Altındağ'ın bir bölgesine de katkı sağlayacağını anlatan Akgül, hastanelerdeki yoğunluğun poliklinikler aracılığıyla hafifleyeceğini kaydetti.

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ali Pekcan Demiröz de hastane olarak Mamak'ta hizmet vermekten ve belediye ile protokol imzalamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, hayırlı olmasını diledi.

Prof. Dr. Demiröz, Mamak Belediyesi'nden devredilen iş merkezinin alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, poliklinik olarak hizmet vermeye başlaması için gerekli donanımların en kısa sürede yapılacağını kaydetti.

Daha sonra Mamak Belediye Başkanı Akgül ile Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Demiröz, devir işlemlerini içeren protokolü imzaladı.
AA


Geri Dön