17 / 05 / 2024

manavgat asırlık ev

manavgat asırlık ev

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki asırlık evler minyatürlerle tanıtılıyor...

Düğün mevsimi başladı! Kiralık ev bulmak iyice zorlaştı!

Konut kiralarında artış oranı yasal olarak yüzde 25 ile sınırlı ama uygulamada buna uyan yok. Emlak danışmanları hem kentsel dönüşüm hem de evlilik sezonunun açılması nedeniyle önümüzdeki günlerde kiralık ev bulmanın daha da zorlaşacağına dikkat çekiyor.

Çanakkale'deki iki asırlık cami restore edilecek!

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Kumarlar köyünde yer alan ve yaklaşık 2 asır önce inşa edilen cami restore edilecek.

Teknoloji devleri asırlık şirketlerin yerlerini alıyor!

Asırlık şirketlerin yerini, 5-10 yıllık geçmişi olan teknoloji devleri alıyor. Ekonominin dumansız milyar dolarlık fabrikaları yükseliyor...

Siirt'teki asırlık Delikli mağaralar turizme kazandırılıyor!

Siirt'te Delikli Taş olarak bilinen Rasıl Hacar bölgesinde asırlık Delikli mağaraların yenilenmesi planlanıyor. Milli Park olarak bilinen bölgede işletmecilik yapan İshak Yargıcı, mağaraları restore ederek turizme kazandıracaklarından bahsetti.

Antalya'daki 4 asırlık Tekeli Mehmet Paşa Camisi restore ediliyor!

Antalya'nın simge camileri arasında olan 4 asırlık Tekeli Mehmet Paşa Camisi restore ediliyor, çalışmalar tamamlandığında cami müze işlevi görecek.

9 asırlık Notre Dame Katedrali yandı!

9 asır önce Paris'te inşa edilen tarihi Notre Dame Katedrali 8.5 saatte kül oldu. Ülkede tarihi yapıyı yeniden ayağa kaldırmak için bağış kampanyası düzenleneceği açıklandı.

4 asırlık Midillili Ali Reis Camisi'nde restorasyon başlamadı!

İstanbul’da üzerine 600 yıllık çınarın düşmesi sonucu kullanılamaz hale gelen 434 yıllık Midillili Ali Reis Camisi’nde restorasyon bir türlü yapılamadı. 

Kayseri Kocasinan'daki 8 asırlık cami restore ediliyor!

Kocasinan Belediyesi, Himmetdede Mahallesi’nde yer alan 8 asırlık tarihi camiyi restore ediyor. 

İzmit'teki asırlık cami restore edildi!

Şimdiye kadar onlarca tarihi eseri ayağa kaldıran İzmit Belediyesi, Bağlıca Köyü’ndeki asırlık camiyi de restore etti.

İzmit'teki asırlık ışık camii restore edildi!

Şimdiye kadar onlarca tarihi eseri restore ettiren İzmit Belediyesi Bağlıca Mahallesi (Köyü)’ndeki asırlık camiyi de restore etti.

Günlük ev kiralamalarında vergi cezası riski artıyor!

1 Temmuz ile yürürlüğe girecek günlük ev kiralamalarında kira bedelinin banka veya PTT aracılığı ile tahsil edilmesi zorunluluğu vergi cezası riskini de artıyor..

Niğde'deki 7 asırlık türbe restore edildi!

Niğde'de, Anadolu Selçuklu Hükümdarı 4. Rukneddin Kılıçarslan'ın kızı Hüdavent Hatun tarafından yaptırılan 7 asırlık türbe, restore edilerek turizme kazandırıldı.

Günlük ev kiralamalarına 10 bin TL ceza yolda!

Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, hukuka aykırı günlük ev ve daire kiralamalara karşı etkili denetimler yapılacağını söyledi. Özel veya resmi her türlü konaklama tesisleri, tüm kayıtlarını bilgisayarda günü gününe tutmak, belge ve kayıtları genel kolluk kuvvetlerine anlık olarak bildirmek zorunda.

manavgat asırlık ev Haberi

manavgat asırlık ev

Antalya Manavgat'taki tarihi evler hazırlanan minyatürlerle yerli ve yabancı turistlere tanıtılıyor. Mnavgat Evrenseki'de bulunan 55 taş evin özelliği kışın sıcak, yazın serin...