02 / 05 / 2024

manavgat belediyesine ait gayrimenkulleri

manavgat belediyesine ait gayrimenkulleri

Sayıştay'ın 2015 Yılı Manavgat Belediyesi denetim raporunda belediyeye ait 139 adet gayrimenkulün tapu kayıtlarında bulunmasına karşın, belediye kayıtlarında yer almadığı tespit edildi.

Arnavutköy'deki 22 adet arsa satılıyor! Belediyeden Kanal İstanbul çevresinde imarlı arsa fırsatı! 

Arnavutköy Belediyesine ait 22 adet imarlı arsa satışa sunuluyor. Peki Arnavutköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

O ilde 10 adet arsa ile 2 adet iş yeri satışa çıktı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Mülkiyeti Gümüşhane Belediyesine ait olan 10 adet arsa ile 2 adet iş yeri satılıyor. Peki Gümüşhane'de yer alan arsa ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı!

Burak Turizm Yatırım İşletmecilik Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.'e ait Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı. İşte ayrıntılar...

İzmir'de depremzedelerin yerleştikleri konutların tahliye edilmesi kararına tepki!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan depremden sonra İzmir Büyükşehir Belediyesine ait Uzundere konutlarına yerleştirilen depremzedelerin, konutları tahliye etmelerinin istenmesi tepkilere sebep oldu.

O ildeki arsalar satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihe hemen bakın!

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait olan 2 adet arsa satışa çıkarıldı. İhale açık ya da kapalı usül olarak artırma usulüyle gerçekleşecek.

O ilde 4 arsa satılıyor! Fiyatları gören gözlerine inanamadı!

Mülkiyeti Denizli Büyükşehir Belediyesine ait olan 4 adet arsa satışa unuluyor. Peki Denizli'de yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Van Park AVM'deki 75 adet iş yeri ve 1 otopark kiraya veriliyor! 90 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait Van İli, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde yer alan 75 adet iş yeri ile 1 otoparkı kiraya veriyor. Fiyatı dudak uçuklattı...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 1 adet özel yurt alanı satışı yapacak! Sakın kaçırmayın...

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait Karacaören mahallesinde yer alan, 8619 ada, 1 parsel, 5.458,54 metrekare tapu alanı belirtilen taşınmaz satışa çıkarılacak.

Kütahya'da 14.4 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık termal tesis!

Mülkiyeti Emet Belediyesine ait, Kütahya ili, Emet ilçesi, Hamam Mahallesi, Firuze Sokak'ta yer alan termal tesis 20 yıllığına 14 milyon 400 bin TL'ye kiraya verilecek.

Başkasına ait arsayı internet üzerinden satışa çıkardı! 

Antalya'nın Manavgat ilçesinde başkasına ait arsayı internet üzerinde satışa çıkaran C.G hakkında birçok kişiyi dolandırdığı öne sürerek dava açıldı. 

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin yıkımı meclis gündeminde!

Antalya'da yer alan Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesine ait binaların deprem riski dolayısıyla yıkılması ve yerine yapılacak yeni binaların akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmit'teki Pembe Köşk binası 10 yıllığına Ensar Vakfı'na verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında, İzmit’te bulunan ve mülkü büyükşehir belediyesine ait olan Pembe Köşk binası 10 yıl süre ile Ensar Vakfı’na verildi. Karara CHP Grubu muhalefet şerhi koyarken AKP'li Başkan Tahir Büyükakın “Sahip çıkıyoruz” dedi. 

Konya Akşehir'de 12.3 milyon TL'ye satılık 3 iş yeri! 

Akşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Akşehir Belediyesine ait, Konya ili, Akşehir ilçesi, Meydan mahallesi 479 ada, 47 parselde yer alan 3 iş yerini 12 milyon 300 bin TL'ye satıyor. 

manavgat belediyesine ait gayrimenkulleri Haberi

manavgat belediyesine ait gayrimenkulleri

MANAVGAT BELEDİYESİ 2015 YILI SAYIŞTAY RAPORU

BULGU: Taşınırlara İlişkin İşlem ve Kayıtların Taşınır Mal Yönetmeliği'ne uygun yapılmaması.

Manavgat Belediyesi muhasebe kayıtları ve ödeme emirleri üzerinde yapılan incelemede; İlk Madde ve Malzeme Hesabı'na kaydedilecek bir mal veya malzeme satın alındığında aynı ödeme emri belgesi üzerinde söz konusu hesaba hem giriş, hem de söz konusu hesaptan çıkış yapıldığı görülmüştür. Taşınır Mal Yönetmeliğimin 13'tinctive 30' uncu maddesinde yer verilen hükümler gereğince çıkış kaydının kullanım kaydıyla üç ayı geçmemek üzere yapılması gerekmektedir. Tüketimi henüz gerçekleşmemiş bir tüketim malzemesinin, muhasebe kayıtlarından alındığı anda çıkışının yapılması fiili miktar ile kayıtlı miktar arasında tutarsızlığa sebebiyet vermektedir. Böyle bir kayıt yöntemi Manavgat Belediyesi kesin mizanında İlk Madde ve Malzeme Hesabımın sıfır bakiye vermesine neden olmuştur. Taşınır işlem kayıtları ile...