04 / 07 / 2024

Manavgat Beşkonak Yatılı Bölge Ortaokulu park

Manavgat Beşkonak Yatılı Bölge Ortaokulu park

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat Beşkonak Yatılı Bölge Ortaokulu’ndaki çocuklar için oyun parkı kurdu. Öğrencileri, tatil dönüşü oyun parkı sürprizi karşılayacak.

1940'da İstanbul'da metrekaresi 2 liraya arsa, 3 bin liraya beş katlı satılık ev!

İstanbul'da 1940 yılında deniz manzarası gören arsanın metrekare fiyatı 2 liraya, bir evin fiyatı ise 3 bin liraya satılmış...

Manavgat Belediyesi'nden satılık arazi!

Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya Hatipler'de yer alan araziyi satışa çıkardı. 10 bin 170 metrekare alana sahip arazinin tahmini satış bedeli 30 milyon 510 bin 240 TL olarak açıklandı.

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Yakışkan tarafından kuruldu.

İzmir Aliağa'da yeni yat üretim tesisi kuruluyor!

Türkiye'de yatçılık sektörü yeni bir yatırımla büyüyor. İzmir Aliağa'da Aurora Nautical Turizm Yatçılık şirketi tarafından kurulacak tesiste 5-24 metrelik yatlar üretilecek. 

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Eruğur tarafından kuruldu.

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 90 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kıvanç, Fevzi Aytaç Durmaz ve Hasan Onur Sorkun ortaklığında kuruldu.

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Semi Aslan tarafından kuruldu.

Aile Bakanlığı resmen duyurdu! Depremde hayatını kaybedenlere ölüm aylığı bağlanacak!

Depremde vefat eden vatandaşların ailelerine ölüm aylığı bağlanıyor. Hayatını kaybeden, aktif çalışan ise bin 800 gün prim koşulu aranıyor. 4A'lı çalışanlarda ise beş senelik sigortalılık ve 900 gün prim koşulunun gerçekleşmesi gerekiyor.

Prof. Dr Süleyman Pampal'dan tüyler ürperten uyarı: İstanbul depremi için beş altı yıl zaman kaldı!

Jeoloji yüksek mühendisi Prof. Dr Süleyman Pampal, İstanbul depreminin kapıda olduğunu dile getirerek, İstanbul depreminin yüzde 60-70 ihtimale yükseldiğini söyledi. Pampal, "Şurada beş altı yıl zaman kaldı." dedi.

Heyat Yatçılık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Heyat Yatçılık Ve Turizm Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Yakak tarafından kuruldu.

Alex Yatçılık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alex Yatçılık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de Erol Nahmias tarafından kuruldu.

Teknosa’da 500 TL’nin altında satılan bluetooth kulaklıklar! İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bluetooth kulaklıklar son dönemlerde herkes tarafından beğenilerek kullanılıyor. Peki, uygun fiyatlı bluetooth kulaklıklar hangileri? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bakıcı maaşları uçtu! Çocuk bakıcısı, hasta bakıcı, yaşlı bakıcı ve ev yardımcısı maaşları ne kadar?

Bakıcıların maaşlarının Ocak ayına göre yüzde 60 arttığı belirtildi.Peki, gündüzlü çocuk bakıcısı, gündüzlü yaşlı bakıcısı, gündüzlü ev yardımcısı, yatılı  çocuk bakıcısı, yatılı yaşlı bakıcısı, yatılı ev yardımcısı maaşları ne kadar? İşte ev hizmetlerinde en düşük maaşlar...

Manavgat Beşkonak Yatılı Bölge Ortaokulu park Haberi

Manavgat Beşkonak Yatılı Bölge Ortaokulu park


Çocukların fiziksel ve sosyal aktivitelerini güvenli bir ortamda gerçekleştirebilmesi için bugüne kadar Bozyaka, Dolbazlar, Odaönü, Taşağıl, Örenşehir, Karabük ve Gaziler mahallelerine oyun parkı kuran Büyükşehir Belediyesi Manavgat Hizmet Birimi, son olarak Beşkonak Mahallesi Yatılı Bölge Ortaokulu’ndaki çocukları sevindirmek üzere harekete geçti. Okul yönetiminin talebi doğrultusunda Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, sömestr tatilinde okul bahçesine oyun parkı kurulumunu gerçekleştirdi. Beşkonak Mahallesi Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri, tatil dönüşü oyun parkı sürprizi ile karşılaşacak.

KARNE HEDİYESİ

Beşkonak mahallesinde yapılan çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş "Vatandaşlarımızın talebiyle sorumluluk alanımız içinde olan mahallelerde oyun parkları ve spor alanları oluşturuyoruz. Oyun parkında çocuk oyun grubu, salıncak ve tahterevalli bulunuyor. Zemini kumla kaplayarak çocuklar için güvenli hale getiriyoruz. Beşkonak Mahallesi Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine...