15 / 05 / 2024

manavgat örnek ev

manavgat örnek ev

Manavgat'ta çıkan yangın sonrası için hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Dışişleri Bakanı  Mevlüt Çavuşoğlu, yanan evler yerine inşa edilecek konutlar için bir ay içerisine örnek ev inşa edileceğini dile getirdi.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Kira zammında flaş detay! 

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığına yeni örnek Kağıthane'den geldi. 1 senedir tehdit aldığını ve emekli maaşıyla geçindiğini, kira zammını ödeyemeyeceğini söyleyen yaşlı kadının şikâyetinin ardından, konut sahibi hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Ev sahibinden kiraya yüzde 450 zam! Vatandaşlar ikiye bölündü: Bu normal mi, değil mi?

Her geçen gün fahiş kira artışları ile ilgili yeni bir olay yaşanıyor. Borsa Eğitmeni Aykut Korkutata, X sosyal medya hesabından kira artışına ilişkin bir örnek paylaştı. Peki bu duruma ev sahibi ve kiracılar ne dedi? İşte o paylaşım ve yapılan yorumlar... 

Antalya Manavgat’a TOKİ geliyor! 240 vadeyle ev sahibi olun

Antalya TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi’nin detayları geçtiğimiz günlerde belli oldu. Peki, TOKİ Antalya Manavgat Projesi’nde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Antalya Manavgat 2022 konut fiyatları ne kadar?

Manavgat'ta yeni evler teslim ediliyor!

Temmuz ayında çıkan orman yangınları nedeniyle Manavgat'ta çok sayıda ev kullanılmaz hale gelmişti. Yananların yerine inşa edilen evler hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. 

Demet Akalın afetzedeler için bir ev daha yaptıracak!

Önceki gün Etiler'de görüntülenen şarkıcı Demet Akalın Manavgat'ta afetzedeler için bir ev daha inşa ettireceğini açıkladı. 

Konut satışında Amerika ve Avrupa’daki modeller örnek alınmalı!

Türkiye'de sayılarının 300 bine ulaştığı belirtilen konut mağdurları senelerdir çözüm arıyor. Uzmanlar Türkiye'de ev alım satımında Amerika ve Avrupa’daki satış modellerinin örnek alınması gerektiğine dikkat çekiyor. 

Manavgat'ta afetzedelere 177 konteyner ev teslim edilecek!

Manavgat'ta meydana gelen yangınlar sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için köylere kurulan 177 konteyner yakın zamanda vatandaşlara teslim edilecek. 

Manavgat'taki örnek ev bir ay içerisinde tamamlanacak!

Manavgat'ta çıkan yangın sonrası için hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Dışişleri Bakanı  Mevlüt Çavuşoğlu, yanan evler yerine inşa edilecek konutlar için bir ay içerisine örnek ev inşa edileceğini dile getirdi.

Antalya Büyükşehir'den konteyner ev yardımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’a bağlı Aksaz Mahallesi’nde yaşayan Ahmet Gümüş adlı vatandaşa konteyner ev hediye etti.

Çukurova'da örnek kentsel dönüşüm projesi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bölgedeki kentsel dönüşüm projesini anlattı. Çukurova'da örnek kentsel dönüşüm projesine imza atılacağını söyleyen Çetin, ''Herkesi ev sahibi yapacağız'' dedi.

Japon mimar ağacın tepesine ev kurdu!

Japonya'da bir mimar kargaları örnek alarak ağacın tepesine konforlu bir ev inşa etti.Hiroshi Nakamura & NAP tasarım şirketinin yaptığı ağaç ev asırlık ağaca herhangi bir yük bindirmiyor.

Manavgat'ta Köy Evleri projesi gerçekleşecek!

MANAVGAT'ta kırsal bölgelerde yapılacak konutlar için vatandaşlara ücretsiz olarak verilecek geleneksel ev projeleri görücüye çıktı.

Konut inşasında üç tip örnek bulunuyor!

Volkswagen Vakfı’nın yaptığı araştırmaya göre konut inşasında belirgin üç tip örnek bulunuyor. Bunlar örnek ev, çifte ev ve katmanlı ev olarak ayrıştırılıyor.

manavgat örnek ev Haberi

manavgat örnek ev

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile yangında hasara uğrayan Manavgat’ın Kalemler Mahallesi'nde açıklamalarda bulundu. TRT Haber'de yer alan habere göre; Bakan Çavuloğlu Manavgat'ta yangında hasar gören konutların yerine inşa edilecek yapılacak örnek evin bir ay içerisinde tamamlanacağını dile getirdi. 

Bakan Çavuşoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar: 

"Hasar tespit çalışmalarımız devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli ile Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, sahada incelemelerini sürdürüyor. Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Yangından etkilenen vatandaşlara yapacağımız 50 bin liraya kadar olan yardımların ilk olarak 10 bin lirasını hesaplarına yatırdık. Vatandaşlarımız konteyner talep etti, onları karşıladık. 

Telef olan hayvanların sayısı belli oldu. Yıkılan evlerimizin yerine yenilerini yapacağız. Vatandaşlarımızın taleplerine göre evlerini yapıp teslim edeceğiz. Bir ay içinde örnek evimiz inşa edilmiş...