05 / 05 / 2024

Manavgat Şelalesi için kentsel tasarım projesi hazırlandı

Manavgat Şelalesi için kentsel tasarım projesi hazırlandı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Şelalesi için bir Kentsel Tasarım Projesi hazırlattı. Manavgat Şelalesi'nin turizmden hak ettiği payı alamadığı düşüncesinden yola çıkan Sözen, ekibiyle günlerce çalışarak projenin ortaya çıkmasını sağladı

Max Level Hotel-SPA için düğmeye basıldı! Antalya'ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Ilgınlar Turizm, Antalya Manavgat'ta hayata geçireceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 486 oda ve 1060 yatak kapasiteli otel 206 milyon 656 bin TL'ye mal olacak.

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

Manavgat'ta yangın mağdurları için inşa edilen 297 konutun sahipleri belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), AFAD koordinasyonunda Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangından etkilenenler için inşa edilen 297 konut, kura çekimiyle hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Manavgat Çeltikçi başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manavgat Çeltikçi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Demet Akalın afetzedeler için bir ev daha yaptıracak!

Önceki gün Etiler'de görüntülenen şarkıcı Demet Akalın Manavgat'ta afetzedeler için bir ev daha inşa ettireceğini açıkladı. 

Antalya'da 5 yıldızlı otel için yıkım kararı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan otel için bahçesinden yol geçmesi nedeniyle yıkım kararı alındı. Yıkım için otele gelen Manavgat Belediyesi yetkileri, otel personeliyle gerginlik yaşadı.

Manavgat'a otel inşaatı Meclis gündeminde!

Antalya Manavgat'ta bulunan yaklaşık 3 bin dönümlük alanda, golf sahalı dört otel yapılması için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylanan yeni imar planı Meclis gündemine taşındı

TOKİ 2019 Antalya Manavgat Çeltikçi kura çekilişi bugün!

TOKİ 2019 Antalya Manavgat Çeltikçi kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Projede yer alan konutlar için kura heyecanı şimdiden başladı.

TOKİ Antalya Manavgat Çeltikçi 2019 başvuru şartları ve detayları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Manavgat Çeltikçi projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı. İşte TOKİ Antalya Manavgat Çeltikçi başvuru şartları ve detayları...

Manavgat'ta TOKİ konutları için başvurular başlıyor!

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, Manavgat'ta turizm çalışanlarının en büyük ihtiyaçlarından biri olan konut sorunun çözümü için çalıştıklarını söyledi.

Muradiye Şelalesi'nin çevresi için 4.5 milyon liralık proje!

Van'ın önemli turizm değerlerinden biri olan Muradiye Şelalesi için özel proje geliştirildi. Şelalenin çevresindeki 75 dönüm arazi üzerinde 4,5 milyon liralık proje hayata geçirildi.

Manavgat Araştırma Hastanesi için ihaleye çıkılacak!

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Antalya'nın Manavgat ilçesinde yapılması planlanan 500 yataklı Manavgat Araştırma Hastanesi için yılbaşından sonra ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Antalya Türk Beleni Mesire Alanı için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Manavgat’a nefes aldıracak Türk Beleni Mesire Alanı Projesi için çalışmalar başladı.

Manavgat Şelalesi için kentsel tasarım projesi hazırlandı Haberi

Manavgat Şelalesi için kentsel tasarım projesi hazırlandı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Şelalesi için bir Kentsel Tasarım Projesi hazırlattı. 


Marka değeri ve görsel güzelliği ile turistlerin olmazsa olmaz uğrak yeri haline olan dünya cenneti Manavgat Şelalesi'nin turizmden hak ettiği payı alamadığı düşüncesinden yola çıkan Başkan Sözen, proje ekibiyle günlerce çalışarak projenin ortaya çıkmasını sağladı. 


Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kentin en önemli zenginliklerinden birisi olan, her yıl 4 milyon turistin ziyaret ettiği Manavgat Şelalesi için hazırlattığı projeyi hayata geçirmeye başladı. 


Manavgat Şelalesi projesini hayata geçirerek, bölgenin sosyal, kültürel, ekonomik ve turizm getirişi açısından kalkınmasını sağlayarak, bölgeyi de yeniden Manavgat halkı ve turizmle buluşturacak.


Projenin hayata geçirilmesi amacıyla yıkım çalışmalarının devam ettiği Manavgat Şelalesi'nde çalışmaların önümüzdeki günlerde başlayacağı belirtildi. Hem göze, hem turizme yönelik olarak hazırlanan projede prestijli giriş karşılama...