21 / 05 / 2024

manavgat sgk merkezi

manavgat sgk merkezi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 5 ayda tamamlanarak hizmete başlayan Antalya Sosyal Güvenlik Kurumu Manavgat Sosyal Güvenlik Merkezi için resmi açılış töreni düzenlendi. Törene birçok davetli katıldı...

Manavgat'ta yanan konutlar yöresel mimariye uygun inşa edilecek!

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Afet Koordinasyon Merkezi'ndeki toplantının ardından açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yanan konutların kendi yerlerinde yöresel mimariye uygun bir şekilde yapılacağını açıkladı.

Manavgat Türkbeleni projesi açılışa hazır!

Manavgat’ın yeni cazibe merkezi olacak plan Türkbeleni projesi açılışa hazır. Gecesi başka, gündüzü başka bir güzellik sunan Türkbeleni, gündüz yemyeşil, gece ışıl ışıl görüntüsüyle adeta büyülüyor.

Menderes Türel'den Manavgat'a hızlı tren müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Manavgat’ın yeni cazibe merkezi olacak Türkbeleni Projesi'ne Millet Kıraathanesi yapacaklarını, Sorgun’a da halka açık müthiş bir proje hazırlığı içinde olduklarını müjdeledi.

Lapseki Rehberlik Sosyal Güvenlik Merkezi hizmete açıldı!

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde SGK Rehberlik Sosyal Güvenlik Merkezi hizmete açıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cengiz Teoman, sürece başladıklarını söyledi.

Bafra SGK Binası'nın temeli atılıyor!

Bafra’ya (SGK) Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından hayata geçirilecek olan Sosyal Güvenlik Merkezi Hizmet Binasının temeli atılıyor.

Manavgat Toplum Sağlığı Merkezi’nin inşaat ihalesi yapıldı!

Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Manavgat Toplum Sağlığı Merkezi inşaat ihalesinin yapıldığını açıkladı.

SGK Hizmet Binalarının Toplu Açılış Töreni yapıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen SGK Hizmet Binalarının Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, bugüne kadar 367 hizmet binasını vatandaşların hizmetine sunduklarını belirtti.

Ankara Büyükşehir ile SGK arasında yeni trampa anlaşması!

Büyükşehir Belediye Meclisi, Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi için SGK ile Büyükşehir arasında yeni protokol imzalandı. Protokolde SGK Ulus ve AOÇ’de toplam değeri 203 milyon 509 bin 29 TL olan taşınmazları Büyükşehir’e verecek.

Novada Manavgat AVMde hangi mağazalar var?

Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Manavgat kapılarını açtı. Peki Novada Manavgat AVMde hangi mağazalar var?

Novada Manavgat 28 Nisan'da açılıyor!

Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Manavgat 28 Nisan'da açılıyor. AVM 120 ulusal ve uluslararası marka ile yılda 12 milyon ziyaretçi ağırlayacak.

Manavgat cazibe merkezine dönüşecek!

Manavgat merkezi cazibe merkezine dönüştürecek. Manavgat, modern kaldırımları, peyzajı, süs havuzları, yürüyen merdivenli üst geçitleri, engelli yolları, klimalı otobüs durakları ve kent mobilyaları ile Avrupai bir görünüme kavuşacak.

Manavgat'taki Köprülü Kanyon yolunda asfalt çalışmaları başladı!

Büyükşehir Belediyesi Manavgat ilçesinde turistik çekim merkezi Köprülü Kanyon Milli Parkı içindeki Beşkonak-Yeşilbağ arasındaki 46 kilometrelik grup yolunda asfalt çalışmalarına başladı.

Manavgat Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi açıldı!

Akseki, Elmalı ve Alanya’nın ardından Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK) Manavgat Şubesi, eski Sarılar Belediye binasındaki yerinde törenle hizmete açıldı.

manavgat sgk merkezi Haberi

manavgat sgk merkezi

Manavgat ilçesinde 5 ayda tamamlanarak hizmete başlayan Antalya Sosyal Güvenlik Kurumu Manavgat Sosyal Güvenlik Merkezi için resmi açılış töreni düzenlendi. 


Törene Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, SGK Başkan Yardımcısı Mustafa Kuruca, SGK İnşaat ve Emlak Daire Başkanı Abdullah Kavaklı, SGK Antalya İl Müdürü Selim Erol, belde belediye başkanları, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri, Turizmciler ve vatandaşlar hazır bulundu. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nm okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan SGK Antalya İl Müdürü Selim Erol, 2010 yılı Şubat ayında mevcut binanın 500 metre ilerisinde küçük bir yerde merkez müdürlüğü olarak Manavgat'ta hizmet vermeye başladıklarını belirterek, "O günden bugüne kadar geçen serüven içerisinde kururumuzun kazandırmış...