01 / 07 / 2024

Manavgat yolları onarım

Manavgat yolları onarım

Antalya Büyükşehir Belediyesi 22 kilometre uzunluğundaki grup yolunun bozulan kısımlarını sökerek tekrar onarıyor ve yol şarampollerini temizliyor. Sulanıp, silindir vasıtası ile sıkıştırılan yolun uzun ömürlü olması sağlanıyor.

Zonguldak Belen Sanayi Sitesi yolların onarım bekliyor!

Zonguldak Ereğli'deki Belen Sanayi sitesindeki 200 esnaf bozuk yolların onarımı için destek istedi. Esnaf 3 yılı aşkın süredir yolların asfaltlanmasını istediklerini belirttiler.

Sinop Güzelkent'te yollar onarılıyor!

Türkeli'ne bağlı Güzelkent köyünün bozuk yolları muhtarlık, özel idare ve kooperatif işbirliği ile onarımı için çalışmalar başladı.

Manisa Kula'nın yolları onarılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde Güvercinlik ve Burgaz mahallelerindeki asfalt yolların bakım ve onarımı yapılarak kış mevsimine hazırlanıyor.

Mersin'de yollara bakım ve onarım çalışması yapılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bir yandan yeni yollar yaparken, diğer yandan bozulan yollardaki bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir Konak'ta yıpranmış yollar onarılıyor!

İzmir'in merkez ilçesi Konak'ta çeşitli sebeplerden ötürü yıpranmış veya bozulmuş yollar belediye ekiplerince kısa sürede onarılıyor. Konak Belediyesi ilçe genelinde yürüttüğü yol bakım ve onarım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Manavgat yolları onarılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 22 kilometre uzunluğundaki grup yolunun bozulan kısımlarını sökerek tekrar onarıyor ve yol şarampollerini temizliyor. Sulanıp, silindir vasıtası ile sıkıştırılan yolun uzun ömürlü olması sağlanıyor.

Antalya'nın yolları onarılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yol bakım onarım ve stabilize ekipleri, ilçe ve köy yollarında bakım onarım çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor

Kocaeli'deki yolların onarımı için 6 milyon lira ayrıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, toplam bir buçuk kilometre uzunluğundaki yol ihalesi için 6 Milyon 296 bin lira ödeyecek. Dün Belediye Binasında gerçekleşen Yol bakım-onarım işi ihalesine en düşük teklifi MF Atılgan İnşaat verdi

İzmit'teki köy yolları onarılıyor!

İzmit Belediyesi tarafından köy yollarında bakım ve onarım çalışması yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre Gedikli, Mancarcı ve Zeytinburnu köylerinde bozuk yollar yaklaşık 900 ton asfalt kullanılarak düzeltildi.

Başiskele'de yol bakım ve onarım çalışması kapsamında 33 kilometre yol yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor. Başiskele ilçesinde yol bakım ve onarım çalışması kapsamında 33 kilometre yol yenilenecek. Bu yolların köylerdeki 20 kilometrelik bölümü beton yol uygulaması yapılacak.

Siemens Adana'da Motor Bakım Onarım Merkezi açtı!

Siemens Adana Motor Bakım Onarım Merkezi, 2003 yılında İstanbul’da açılan merkezden sonra Siemens’in motor bakımı ve onarımı alanında Türkiye’de açtığı ikinci merkez olma niteliği taşıyor.

Siemens Adana'da Motor Bakım Onarım Merkezi açtı!

Siemens Adana Motor Bakım Onarım Merkezi, 2003 yılında İstanbul’da açılan merkezden sonra Siemens’in motor bakımı ve onarımı alanında Türkiye’de açtığı ikinci merkez olma niteliği taşıyor...

Bolvadin'de kaldırımlarda bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Afyonkarahisar' ın Bolvadin İlçe Belediyesi ekipleri tarafından, ilçe merkezinde kaldırım bakım ve onarım çalışmalarının başladığı kaydedildi. Çalışmaların Bolvadin' in ana caddelerinde de devam ettirileceği belirtildi...

Manavgat yolları onarım Haberi

Manavgat yolları onarım


Antalya  Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, 22 kilometre uzunluğundaki grup yolunun bozulan kısımlarını sökerek tekrar onarıyor ve yol şarampollerini temizliyor. Sulanıp, silindir vasıtası ile sıkıştırılan yolun uzun ömürlü olması sağlanıyor. Çalışmaların ardından grup yolu satıh kaplama asfaltla kaplanacak.


KENDİ MALZEMESİNİ ÜRETİYOR


Büyükşehir Belediyesi, neredeyse her ilçeye konkasör tesisi kurarak yol bakım onarımında ve satıh asfaltta kullandığı filler malzemesini de kendisi üretiyor. Karaöz, Aksaz, Belenobası ve Gebece grup yolunun malzemesi 18 kilometre uzaklıkta bulunan Değirmenli Köyü’ne kurulan konkasör tesisinden sağlanıyor. Böylece hem zamandan hem de maddi olarak kazanç sağlanıyor. Tesisin ürettiği malzeme satıh asfalt çalışmasında da kullanılacak.



Antalya Büyükşehir...