23 / 07 / 2024

Mandarin Oriental otelin geceliği ne kadar

Mandarin Oriental otelin geceliği ne kadar

Mandarin Oriental’ın Türkiye’deki ilk oteli Mandarin Oriental, Bodrum'da açıldı. 650 milyon euro yatırımla Astaş Holding tarafından hayata geçirilen proje, Bodrum, Göltürkbükü Cennet Koyu’nda 600 dönüm arazi üzerinde yer alıyor

Bodrum Türkbükü'ndeki 85 odalı yeni otelin inşaatı başlıyor! 34.5 milyon TL'ye mal olacak!

Hebil Bodrum Ortaklığı'nın Türkbükü'ndeki zeytinlik alanda inşa edeceği 85 odalı yeni otelin inşaat çalışmaları başlıyor. Söz konusu otel 34 milyon 514 bin TL'ye mal olacak.

Otel inşaat maliyetleri hesaplandı! 5 yıldızlı bir otelin inşaat maliyeti ortaya çıktı! O rakam görenleri şaşırttı...

İnşaat maliyet endeksi mayıs ayında yıllık bazda yüzde 72,78 arttı. Maliyetler her geçen gün artarken, bir otelin inşaat maliyeti de adeta fırladı. Otel inşaat maliyetleri hesaplandı! 5 yıldızlı bir otelin inşaat maliyeti ne kadar?

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Aliyev Ailesi Bodrum'daki yatırımlarını hızlandırdı! Mandarin Oriental'ın yüzde 50'si, Villa ve rezidans daireler...

Bodrum’un en değerli turizm tesislerinden Mandarin Oriental’in yüzde 50’sinin Aliyev Ailesi tarafından alındığı, bunun yanı sıra piyasa fiyatı 6-7 milyon euro arasında değişen 6 ila 9 villanın da aile tarafından alındığı gündeme geldi...

Adıyaman'da depremde yıkılan İsias Otelin sahibi ve üç yöneticisi tutuklandı!

Adıyaman'da depremde yıkılan İsias Otelin sahibi ve yöneticisi Ahmet, Mehmet Fatih ve Efe Bozkurt mahkeme tarafından tutuklandı. İşte detaylar...

Paşa Holding, Mandarin Oriental Bodrum'un yüzde 50'sini satın aldı!

Azerbaycan’ın en büyük şirketlerini bünyesinde barındıran Pasha Grubu’nun lüks otel zinciri Mandarin Oriental’in Türkiye’de işletmeye başladığı ilk otelin yüzde 50'sini satın aldı. İşte ayrıntılar...

Mandarin Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mandarin Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Kamıl Mammadov tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü koronavirüs salgınından nasıl etkilendi?

Alkaş tarafından gerçekleştirilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, bugün T.C. Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’un katılımı ve MIPIM Stratejik partnerliği ile Mandarin Oriental Bosphorus ve Digital Network Alkaş’ta hibrit olarak düzenlendi.

Mandarin Oriental Bosphorus kapılarını açtı!

Mandarin Oriental Bosphorus hizmete açıldı. Ağustos sonundan itibaren misafirlerini ağırlamaya başlayan otelin resmi açılış töreni gelecek günlerde; salgın koşullarına uygun şekilde gerçekleştirilecek. 

Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta açılıyor! 

Mandarin Oriental, Bodrum'dan sonra Türkiye'deki 2'nci oteli Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 22 Ağustos'ta kapılarını açıyor.

Milyonlarca Euro'luk sitede aidat krizi!

Arda Turan, Suat Sürmen ve Selma Türkeş gibi ünlü isimlerin yaşadığı Bodrum Mandarin Oriental'de aidat krizi yaşanıyor. 15 bin TL'ye çıkan aidat ücretleri ünlü isimlerin tepkisine neden oldu.

Bodrum'daki bir otelin Bakan Ersoy tarafından satın alındığı iddiası TBMM'de!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otelin Bakan tarafından satın alındığı yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mandarin Oriental otelin geceliği ne kadar Haberi

Mandarin Oriental otelin geceliği ne kadar


Uzakdoğu kökenli lüks otel zinciri Mandarin Oriental’ın Türkiye’deki ilk oteli Mandarin Oriental, Bodrum'da açıldı. 650 milyon euro yatırımla Astaş Holding tarafından hayata geçirilen proje, Bodrum, Göltürkbükü Cennet Koyu’nda 600 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Dünyaca ünlü İtalyan mimar Antonio Cittero tarafından tasarlanan projede Rezidence at Mandarin Orientel adıyla lüks villalarda yer alırken bu villalardan aralarında Cem Yılmaz’ın de bulunduğu birçok ünlü mülk aldı. Mandarin otelin Türkiye’deki ikinci yatırımı ise İstanbul’da yer alacak. Mandarin Oriental Bodrum içerisinde birçok ünlü marka da kendi şubelerini açtı. 


Babylon’dan otele özel marka 

Londra’da iki popüler restoranı olan Avustralyalı tanınmış aşçı Scott Hallsworth tarafından kurulan Kurochan adlı restoran da bunlardan biri. Otelde içinde Beymen’in özel tasarım ürünlerinin satıldığı bir mağazasında bulunduğu alışveriş dükkanlarını da var. Bunların dışında...