05 / 05 / 2024

Mango m1 merkez adana

Mango m1 merkez adana

Mango Mağazası bundan böyle küçük ziyaretçilerine de hizmet vereceği “Mango Kids Bölümü”nü M1 Merkez Adana AVM’de açtı. Sonbahar/Kış 2013 koleksiyonunu içeren Mango Kids Bölümü M1 Merkez Adana AVM’de ziyaretçileriyle buluşuyor...

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Merkez Ankara), F, G, H, M1, M2, M3 Blokların kısmi geçici kabulü yapıldı ve kısmi geçici kabul tutanağı 28 Haziran 2022 tarihinde onaylandı.

ARC Outlet 21 Mart’ta M1 Merkez Gaziantep AVM’de açılıyor!

M1 Merkez Gaziantep AVM’de 21 Mart’ta en büyük Outlet Mağazası ARC kapılarını açıyor. Açılışla birlikte saat 16.00’da gerçekleşecek Keremcem Konseriyle ziyaretçiler coşku dolu saatler geçirecek.

Demirspor Store M1 Merkez Adana AVM'de açıldı!

Adananın köklü alışveriş ve yaşam merkezi yine çok anlamlı bir açılıma imza attı. Adanalıların çok sevdiği Adana Demirspor kulubünün “ ilk mağazası” M1 Merkez Adana AVM’de hizmete açıldı.

M1 Merkez Adana'da Mercedes E250 kazanma şansı devam ediyor!

" Hayatın Merkezi ”: M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi bu kez de muhteşem bir Mercedes E 250 kazanma şansını yakalamaları için ziyaretçilerini alışverişe davet ediyor.

M1 Merkez Gaziantep AVM'de etkinlikler bitmiyor!

“ Hayatın Merkezi ” olan M1 Merkez Gaziantep AVM, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl coşkusunu yaşıyor ve yaşatıyor. M1 Merkez Gaziantep AVM' de etkinlikler bitmiyor!

M1 Merkez Adana AVM'den araba kazanma şansı!

M1 Merkez Adana AVM’de bulunan tüm mağazalardan kampanya süresince toplam 150 TL’lik her alışverişe 1 çekiliş hakkı elde ederek Mercedes E250 kazanma şansı sizleri bekliyor.

M1 Merkez Adana AVM'de alışveriş kampanyaları devam ediyor!

Adana’da “Hayatın Merkezi” olan M1 Merkez Adana AVM yönetimi ziyaretçilerine yine anında hediye kazandıran cazip kampanya hazırladı.M1 Merkez Adana AVM'de alışveriş kampanyaları devam ediyor.

M1 Merkez Konya AVM'de halk eğitim kurslarında!

M1 Merkez Konya AVM Müdürü Selçuk Koçak 'Selçuklu Halk Eğitim Kuslarımız halen devam ediyor. Her yaştan yetenekli ziyaretçilerimizi meslek kazanma fırsatı veren bu eğitim programına bekliyoruz' dedi.

M1 Merkez Adana AVM'den meme kanseri bilinçlendirme etkinliği!

Ülkemizde ve dünyada her yıl Ekim ayında düzenlenen “Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı” kapsamındaki etkinliklere M1 Merkez Adana AVM’de destek oldu. M1 Merkez Adana AVM Müdürü Yalçın Öz konuyu değerlendirdi.

M1 Merkez Adana AVM'de Model Of Celebrity seçmeleri yapılacak!

M1 Merkez Adana AVM'de Model Of Celebrity seçmeleri yapılacak. 25 Ekim Cumartesi günü M1 Merkez Adana’da yapılacak “Model of Celebrity” seçmelerine bir an önce kaydolun, şansınızı deneyin…

M1 Merkez Adana AVM'de Model of Celebrity yarışması düzenlenecek!

Moda Dünyasının üç önemli ismi, iletişimci Özgür Aras, koreograf Banu Noyan ve modacı Hakan Akkaya moda dünyasına yeni isimler kazandırmak için “Model of Celebrity” yarışmasını düzenlemeye karar vererek bir araya geldiler.

M1 Merkez Konya AVM'de Organik Ürünler Tanıtım Günleri gerçekleşecek!

Konya Valiliği , İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve M1 Merkez Konya AVM işbirliğiyle 27-28 Eylül tarihlerinde M1 Merkez Konya AVM’de “Organik Ürünler Tanıtım Günleri” gerçekleştirilecek.

M1 Merkez Adana AVM'de sağlıklı günler etkinliği!

M1 Merkez Adana AVM; Acıbadem Adana Hastanesi işbirliğiyle AVM içerisine kurduğu stantta 10 -14 Eylül tarihleri arasında “Sağlıklı Günler” etkinliğini düzenledi.M1 Merkez Adana AVM Müdürü Yalçın Öz konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Mango m1 merkez adana Haberi

Mango m1 merkez adana

Mango’nun çeşitli tarzlara yönelik olarak piyasaya sürdüğü ilk Sonbahar/Kış 2013 koleksiyonunu içeren Mango Kids Bölümü M1 Merkez Adana AVM’de ziyaretçileriyle buluşuyor... 

M1 Merkez Adana AVM’de açılan Mango Kids Bölümü’nde yenilenmiş geleneksel bir gardıroba ait klasiklerle birlikte maceracı ve grunge etkileri içeren koleksiyonu tüm çocukları bekliyor…  

M1 Merkez Adana AVM, çeşitli tarzların sonbahar ve kış renkleriyle süslendiği Mango Kids koleksiyonu ile tanışmak üzere tüm ziyaretçilerini Hayatın Merkezi’ne bekliyor…

M1 Merkez Adana AVM Müdürü Yalçın Öz;“Tüm çocuklarımızı ve ailelerini sonbaharı karşıladığımız bugünlerde yeni bir koleksiyon ve yeni bir mekan ile “Hayatın Merkezi”nde buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.”...