06 / 05 / 2024

manisa 2015 kira fiyatları

manisa 2015 kira fiyatları

Manisa Emlakçılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, kira fiyatlarının yüksek olmasının sebebini değerlendirdi. Akyüz, kira fiyatlarının düşmesi için imar sorununun çözülmesi gerektiğini vurguladı.

Manisa'da kira ve gelir desteğinden faydalanan esnaf sayısı TBMM'de!

Türkiye geneli ve Manisa ilinde kira ve gelir desteğinden faydalanan esnaf sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa'da kira desteğinden faydalanan işletmeler mecliste!

Türkiye genelinde ve Manisa ilinde gelir kaybı ve kira desteğinden faydalanan işletmeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa'da kira indirimi için encümene tam yetki!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında, mülkiyeti belediyeye ait kiracılar için kira indirimlerinin yapılmasına yönelik encümene tam yetki verdi.

Manisa'da kiralar arttı!

Manisa sanayisi ve tarımıyla cazibe merkezi haline geldi. Manisa’da kira ve konut satışlarında yaşanan fiyat artışı birçok çalışanın yarım saat mesafedeki İzmir’e yönelmesine neden oldu.

Manisa'da kira ve konut fiyatları arttı!

Sanayisi ve tarımıyla cazibe merkezi haline gelen Manisa'da kira ve konut fiyatları arttı. Artış kirada oturacakları İzmir'e kaçırdı.

Aralık 2015 kira artışı nasıl yapılır?

Kira artışı hesaplamalarında, TÜİK tarafından açıklanan enflasyon oranlarından ÜFE kullanılıyor. Peki, kira artışı hesabında hangi oranlar kullanılır? Aralık 2015 kira artışı nasıl yapılır? İşte yanıtı..

Ekim 2015 kira artış oranı açıklandı!

Taşınmaz mal kiralamalarında tarafların yenilenen kira dönemlerinde uygulanacak kira bedeline ilişkin anlaşmaları, bir önceki kira yılında üretici fiyat endeksindeki artış oranını geçmemek koşuluyla geçerli oluyor.

Ekim 2015 kira artış oranı!

Kira süresinin dolması ve yenilenmesi halinde kira bedeline belli oranlarda zam yapılıyor. Peki Ekim 2015 kira artış oranı nedir? Ekim 2015 kira artış oranı nasıl hesaplanır?

Ekim 2015 kira artış hesaplama örneği!

Kira hesaplarında kullanılan kira zam oranları TÜİK tarafından her ay açıklanıyor. Ekim ayı enflasyon oranları dün açıklandı. İşte, Ekim 2015 kira artış hesaplama örneği!

Sabuncubeli tüneli inşaatına bu ay sonunda başlanacak!

Manisa 2015 yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan İzmir Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Sabuncubeli tüneli inşaatına bu ay sonunda tekrar başlanacağını açıkladı.

Sabuncubeli Tüneli ne zaman bitecek?

Manisa 2015 yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan İzmir Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, 8 aydır yapımı duran Sabuncubeli Tüneli inşaatına bu ay sonunda tekrar başlanacağını açıkladı.

2015 kira zamları ne kadar?

Genellikle senelik olarak yapılan kira sözleşmeleri, sürenin dolması halinde yenilenmiş oluyor. Yenilenen kira döneminde kiraya zam yapılıyor. Peki, 2015 kira zamları ne kadar?

2015 kira artış oranları!

TÜİK tarafından yapılan açıklamaya göre, yenilenen kira döneminde uygulanacak kira bedeli belirlendi. Peki, Haziran ayında kiralar ne kadar artacak? İşte, 2015 kira artış oranları!

manisa 2015 kira fiyatları Haberi

manisa 2015 kira fiyatları

Manisa Emlakçılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, kira fiyatlarının yüksek olmasının sebebini değerlendirdi. Konut satışlarının 2014'ün Haziran ayından beri düştüğünü kaydeden Akyüz, 2015'te ise satışların tamamen durduğuna dikkat çekti. Kira fiyatlarının düşmesi için mutlaka belediyelerce imarın hayata geçmesi gerektiğini vurgulayan Akyüz, "Kenar mahalleler diye tabir ettiğimiz yerlerde kentsel dönüşümün hayata geçmesi gerekiyor. Bu yapılmadığı, Manisa imara açılmadığı sürece ev ve kira fiyatları yüksek olmaya devam edecek. Bu dönem öğrencilerin gelme ve memurların tayin ayları. Kiralık ev bulma konusunda yine bir sıkışıklık yaşanacak" dedi. 


Yeni...