17 / 05 / 2024

Manisa Demirci gölet projesi

Manisa Demirci gölet projesi

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, ilçelerinin çok fazla göç verdiğini belirtti. Hemşehrilerine çağrıda bulunan Başkan Selçuk, “Hayal ettiğimiz Demirci’de ulaşım problemini çözerek ekonomik kalkınmayı sağlayalım” dedi

Gördes'e 2 yeni baraj ve 2 yeni gölet geliyor!

Gördes doğalgaz iletim hattının temel atma töreninde konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Manisa'nın Gördes ilçesine 2 yeni baraj ve 2 yeni gölet inşa edeceklerini müjdeledi.

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir son başvuru!

Toplamda 63 adet dairenin açık satışa sunulacağı TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir projesindeki daireler satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir son başvuru günü ne zaman?

Manisa Sarıgöl'deki gölet ve baraj inşaatı meclis gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin Dadağlı ve Alemşahlı mahallelerinde yapılması planlanan tarımsal sulama amaçlı gölet ve baraj çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa'da 2 gölet inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Manisa'da içme ve tarımsal sulama için 2 gölet inşa edilecek.

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir Grubu başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 151 konutluk Manisa Demirci Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 79 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak. TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir Grubu başvuruları başlıyor.

TOKİ Manisa Demirci başvuru dönemi bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Manisa Demirci Toplu Uygulaması kapsamında yer alan 65 adet konut mevcut hali ile; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık Satışa sunulacak. TOKİ Manisa Demirci başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir Grubu son başvuru günü!

90 adet dairenin açık satışa sunulduğu TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir Grubu projesinde başvuru dönemi bugün sona erdi.

TOKİ Manisa Demirci alt gelir son başvuru günü!

Fiyatların 78 bin 334 TL'den başladığı projede 90 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Manisa Demirci alt gelir son başvuru günü...

TOKİ Manisa Demirci Konutları son başvuru tarihi!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede 67 adet daire mevcut. İşte TOKİ Manisa Demirci Konutları son başvuru tarihi...

TOKİ Alt Gelir Manisa Demirci son başvurusu!

TOKİ Alt Gelir Manisa Demirci son başvurusu 30 Eylül Cuma günü olarak belirlendi. Projede 90 adet konut satışta.

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir son başvuru!

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir son başvuru tarihi 30 Eylül Cuma günü olarak belirlendi. Projede fiyatlar 78 bin 334 TL'den başlıyor.

Manisa Demirci TOKİ alt gelir başvuru!

Manisa Demirci TOKİ alt gelir başvuru günleri devam ediyor. Proje 90 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir Grubu son başvuru günü!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 90 adet daire satışta. İşte TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir Grubu son başvuru günü....

Manisa Demirci gölet projesi Haberi

Manisa Demirci gölet projesi


TRT Kent Radyo'da İzmir'in Renkleri programında Yunus Karakaya'nın konuğu olan Selami Selçuk, insanların kafasından göçü çıkartabilmek için cazibe merkezi oluşturmaları gerektiğini belirterek, "Biz Demirci'de yaşamak isteyenlerinde yaşayabileceği, yaşadığında karnını doyurabileceği ekonomik bir seviye yakalamak istiyoruz. Bunda da tarım ve tarıma bağlı sanayi çok önemli. Bu manada da İzmir'de yaşayan Demircileri hem kendi toprağına sahip çıkma açısından hemde yeni iş alanları yatırım alanları bulma açısından Demirci'ye davet ediyoruz" diye konuştu. 


"Gölet yapımı hızlandı" 


Başkan Selçuk, son yıllarda Demirci'de sulu tarıma yönelik çalışmaların arttığını söylerek, "Bizim esas geçim kaynağımız el halıcılığı. Ancak ekonomik konjöktür maalesef el işçiliğine, el emeğine dayanan sektörleri tasviye noktasına getirdi. Bugüne kadar tarım açısından çok fazla bir şey kaydetmemişiz ama son birkaç yılda sulu tarıma geçme hususunda gölet yatırımlarına...