28 / 04 / 2024

manisa eğitim projeleri

manisa eğitim projeleri

Selçuk Özdağ, Sosyal Bilimler Lisesinin yaşadığı bina sıkıntısını gidermek için Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığı görüşmelerin olumlu sonuç verdiğini söyledi. Özdağ, bu binanın yapımının 2015 yılı yatırım programına alındığını müjdeledi.

Muş'a Kültür ve Eğitim Merkezi müjdesi!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, inşaatına yapımına başlanan  Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı.

Manisa'da Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilen okullar!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrasında Olağanüstü Hal Kararnamesi ile kapatılan ve Milli Eğitim Bakanlığına devredilen okulların ilk öğrencileri ders başı yaptı.

Manisa Eğitim Araştırma Hastanesi 2017'de tamam!

558 yataklı Manisa Eğitim Araştırma Hastanesi'nde çalışmalar devam ediyor. Yüklenici firma YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, 2017 yılında hastanenin kurdelesini keseceklerini ifade etti

Manisa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne zaman açılıyor?

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı tarafından Manisa’da temeli atılan 558 yataklı Manisa Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 3 yıl sonra hizmete girmesi bekleniyor.

Manisa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı başladı mı?

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı tarafından Manisa'da temeli ablan 558 yataklı Manisa Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 3 yıl sonra hizmete girmesi bekleniyor.

Manisa Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3 yılda tamamlanacak!

Manisa'da temeli atılan 558 yataklı Manisa Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatında temel altı kuru beton çalışmalarına başlanırken, hastane inşaatında kullanılacak 708 deprem izolatörünün yıl sonuna kadar gelmesi bekleniyor.

Manisa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne zaman açılacak?

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı tarafından Manisa’da temeli atılan 558 yataklı Manisa eğitim ve Araştırma Hastanesinin 3 yıl sonra hizmete girmesi bekleniyor.

Manisa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hızlandı!

Kamu Özel İşbirliği ile Manisa'da temeli atıldıktan sonra ayyuka çıkan 558 Yataklı Eğitim Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar hızlandırıldı. Yeni proje çerçevesinde binaya Deprem Sismik İzolatör'ü dahil edildi.

Manisa Saruhanlı'da eğitim tesisi yapılacak!

Manisa’nın Saruhanlı İlçesinde, Belediyenin tahsis ettiği Saruhan mahallesindeki 12 bin 250 metrekare alana, İmam Hatip Orta Okulu, İmam Hatip Anadolu Lisesi, 200 yataklı öğrenci yurdu ve Cami’nin de içinde bulunduğu dev bir eğitim tesisi yapılacak.

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü, Graniser'e teşekkür plaketi verdi!

Seramik sektörünün önde gelen markası Graniser, renovasyon projeleri kapsamında okullara vermiş olduğu seramik desteğinden dolayı Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer ve Akhisar Kaymakamı Kaan Peker tarafından onurlandırıldı.

Seramiksan ustalara yönelik eğitim serisi başlattı!

Seramik sektörü markası Seramiksan, ustalara yönelik eğitim serisi başlattı. Eğitimlerin ilki ise vitrifiye ürün montajı konusunda, İzmir ve Manisa çevresindeki ustalara yönelik olarak gerçekleştirildi.

Seramiksan'dan usta işi eğitim!

Seramiksan'dan usta işi eğitim. Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, ustalara yönelik başlattığı eğitim serisinin ilkini vitrifiye ürün montajı konusunda, İzmir ve Manisa çevresindeki ustalara yönelik olarak gerçekleştirdi.

TOKİ eğitim projeleri danışmanlık ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı eğitim yapıları yerleşim alanlarının uygulama projeleri hazırlanması 5 paket danışmanlık hizmet alımı işi hizmet ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleşecek..

manisa eğitim projeleri Haberi

manisa eğitim projeleri


AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Sosyal Bilimler Lisesinin yaşadığı bina sıkıntısını gidermek için Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığı görüşmelerin olumlu sonuç verdiğini söyledi. Özdağ, bu binanın yapımının 2015 yılı yatırım programına alındığını müjdeledi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığı görüşmelerin sonunda Yunusemre İlçesinde yapılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi binası inşaatının 2015 yılı yatırım programına alınmasını sağladıklarını ifade eden Özdağ, şöyle konuştu: "Bu binanın toplam proje bedeli 8.5 milyon lira. Planlamaya göre bina 2017'de bitirilecek. 2015 yılı için 1 Milyon 275 bin lira kaynak ayrıldı. Manisa için hayırlı uğurlu olsun. Daha önceden yapımı devam eden yatırımlar için 22 milyon 745 bin TL. kaynak ayrıldı. Devam eden bu 9 adet inşaatın 5'inin 2015 yılında bitirilmesi planlandı. Diğer 4'ü 2016 yılında bitirilecek."

Manisa Sosyal...