05 / 05 / 2024

Manisa engelli köyü projesi

Manisa engelli köyü projesi

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı son toplantısında Manisa Büyükşehir Belediyesinin 2017 yılı bütçesi görüşüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ayrıca Manisa’ya Engelli Köyü ve Huzurevi Projesi yapılacağının da müjdesini verdi.

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

Manisa’ya Engelli Köyü ve Huzurevi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı son toplantısında Manisa Büyükşehir Belediyesinin 2017 yılı bütçesi görüşüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ayrıca Manisa’ya Engelli Köyü ve Huzurevi Projesi yapılacağının da müjdesini verdi.

Manisa Caferbey köy yolunun asfaltlanması talebi TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Caferbey köyündeki bir yolun asfaltlanması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa Büyükşehir’den Emre Köyü’ne modern düzenleme!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mart ayı ikinci oturumunda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kula ilçesine bağlı Emre Köyü’ne yapılacak olan Yunus Emre ve Tabduk Emre Türbesi Çevresi Meydan Düzenlemesi projesi görüşüldü.

Manisa'daki 50 yıllık binaların ömrü doldu!

Manisa'da 50 yıl önce yapılan betonarme yapıların ömrünün dolduğunu kaydeden Manisa Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Solmaz, "Vatandaşın kendi canını tehlikeye sokacak binada oturmasını devlet istemiyor" dedi.

Manisa'daki köy evlerinin dış cepheleri yenileniyor!

İlk etapta Ortaköy’de başlatılan çalışmalar çerçevesinde 60 evin boyanacağını ifade eden Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, “Halkımız çalışmalardan memnun. Diğer mahallelerde de bu çalışmaları sürdüreceğiz” dedi.

Manisa'da yaşlılar köyü kurulacak!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yaşlılar Haftası, nedeniyle bir araya geldiği yaşlılara ‘Yaşlılar Köyü’ projesinin hayata geçirileceği müjdesini verdi.

Manisa'da Öğrenci Köyü Projesi ilgi gördü!

Manisa Güçbirliği Platformu, Manisa'nın en büyük sorunu olan verimli nüfusun kentte tutulamamasının önüne geçmek için harekete geçti. "Öğrenci köyü" projesini uygulama kararı alındı.

Bayraklı kıyı şeridi yeniden tasarlanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Turan'dan kent merkezine doğru uzanan 8 kilometrelik kıyı şeridinin yeniden tasarlanması için uygulama projelerini tamamladı. Bölgede bisikletli mola teraslan, engelli çocukların da kulanabileceği oyun alanı yer alacak.

Türkiye'nin ilk engelli köyü Manisa'ya kurulacak!

Türkiye Elektrik Elektronik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Manisa Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Mehmet Üzen, dünyada 116 ülkede var olan engelli köylerinden birini Manisa’ya kazandırmak için kolları sıvadı.

5 bin 720 mahalle ve köy biriminde gerçek orman sınırları belli oluyor!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Orman Genel Müdürlüğü arasında düzenlenen protokol gereğince yaklaşık 5720 mahalle ve köy birimde kadastro yapılacak. Uygulama ilk etapta Manisa, İzmir ve Aydın illerinde yapılacak.

Manisa'da 54 yıllık apartman kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı!

Manisa'da 54 yıllık üç katlı bir apartman, kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. Belediyenin Deprem Etüd Merkezi ve Yapı Laboratuvarı Sorumlusu Burak Gürol, yapılan çalışmalar sonucunda merkezdeki 99 binanın daha risk altında olduğunu söyledi

Büyükşehir olacak Manisa'da köyler cazibe merkezi haline gelecek!

AK Parti Milletvekili Muzaffer Yurttaş, yerel seçimlerin ardından büyükşehir olacak Manisa’da, köylerin cazibe merkezi haline geleceğini, köyler için dört beş tipte projeler üreteceklerini ve ev yapmak isteyenlere ücretsiz olarak verileceğini söyledi....

Manisa engelli köyü projesi Haberi

Manisa engelli köyü projesi


Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi'nin 2017 Performans Programının oylamaya sunulduğu toplantıda söz alan AK Parti Meclis Üyesi Mehmet Candan, performans programının geçen yıla oranla daha aşağı seviyede kaldığını savundu. Candan, AK Parti Grubu olarak programa çekimser oy kullanacaklarını söyledi. Candan’a cevaben konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Sizlere göndermiş olduğum kitapçıkta da gördüğünüz üzere Türkiye'deki 30 büyükşehir belediyesi arasında Manisa Büyükşehir Belediyesi bütçe performansıyla birinci oldu. Bu çalışmayı yapan arkadaşlar Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinde ve AK Parti’li arkadaşlar. Bu bizim için büyük bir gurur verici mesele. Engelliler Köyü ile ilgili Milli Emlak Müdürlüğü'nden alan tahsisi konusunda sona geldik. Taslak projelerimizi tamamlamak üzereyiz. Manisa'ya Engelli Köyü ve Huzurevi...