02 / 05 / 2024

manisa hastane projeleri

manisa hastane projeleri

Manisa Kayapınar Mevkisi'ndeki 460 dönüm arazi üzerine yeni ruh sağlığı ve hastalıkları hastanesi ile 100 yataklı yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesi yapılacak. Hastane için olumlu yanıt verildi.

Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi 2018'de açılacak!

Manisa Sağlık Müdürü Metin Kaplan, inşaatları devam eden 558 yataklı şehir hastanesi ve 400 yataklı Merkezefendi Devlet Hastanesi'nin 2018 yılının başında Manisalılara hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

Manisa'daki hastane inşaatlarında son durum!

Sağlık Bakanlığı’ndan gelen heyet, kamu-özel ortaklığıyla yapılan Manisa Şehir Hastanesi, Merkezefendi Devlet Hastanesi inşaatı, Ruh Sağlığı Hastanesi, planlama aşamasındaki Salihli Devlet Hastanesi ve Kula Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu

Merkez Efendi Devlet Hastanesi 2018'de hizmete girecek!

Manisa İl Sağlık Müdürü Metin Kaplan, 450 milyon liraya mal olacak 558 yataklı eğitim araştırma hastanesi ve 180 milyon lira harcanacak 550 yataklı Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nin 2018 yılında hizmete gireceğini söyledi.

Manisa'ya ruh ve sinir hastalıkları hastanesi yapılacak!

AK Parti Manisa Milletvekili ve Sağlık Komisyonu Üyesi Dr. Muzaffer Yurttaş Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından tahsis edilen 195 dekar arazi üzerine Ruh ve Sinir Hastalıkları Araştırma Hastanesi yapmak için çalışmaları başlattıklarını belirtti.

TOKİ Manisa projeleri için tarih belli oldu! 3 ilçeye 895 konutluk 3 yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehiricilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Manisa projelerinin ihalelerini Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Projeler kapsamında 3 ilçede toplam 895 konut inşa edilecek.

TOKİ Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi bugün!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Yunusemre Akgedik 4. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Manisa Salihli'ye 400 yataklı hastane geliyor!

Sağlık Bakanlığı, Manisa'nın Salihli ilçesine inşa edilecek olan 400 yataklı hastane projesine öncelik verdi. Yakın zamanda inşası başlanacak olan hastane 2022 yılında hizmete girecek. 

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

TOKİ Manisa Yunusemre alt gelir kura sonuç listesi!

TOKİ'nin Türkiye genelindeki büyük projeleri arasında yer alan Manisa Akgedik projesinde kura heyecanı yaşanıyor. 

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Manisa Sümerbank arazisine sosyal alan inşa ediliyor!

İl genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin uzun yıllardır atıl durumda bulunan Sümerbank arazisinde yapımına başladığı projede inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Yapımı planlanan 4 hastane!

İstanbul'da dönüşüm, sadece konut alanlarında değil, hastane, okul gibi kamu binalarında da tüm hızıyla sürüyor. Özellikle deprem odaklı kamu dönüşüm projeleri hayata geçiriliyor. 

Manisa Alaşehir Otobüs Terminali tamamlandı!

Manisa'nın il genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de inşa ettiği otobüs terminalini tamamladı.

Manisa'da 5 mahallede kentsel dönüşüm başlıyor!

Manisa'da kentsel dönüşüm projeleri hızlanıyor. Manisa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor. 

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi.

Manisa projeleri masaya yatırıldı!

Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ve MASKİ Genel Müdür Yaşar Coşkun Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette Manisa projeleri masaya yatırıldı.

manisa hastane projeleri Haberi

manisa hastane projeleri

Manisa İl Sağlık Müdürü Hakan Bayrakcı, Kayapınar Mevkisi'ndeki 460 dönüm arazi üzerine yapılacak olan yeni ruh sağlığı ve hastalıkları hastanesi ile 100 yataklı yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesi için bakanlık yetkililerinin alanda inceleme yaptığını, olumlu görüş verdiğini ve kısa sürede gerekli işlemlere başlayacaklarını söyledi. Bayrakcı, ayrıca mevcut ruh sağlığı ve hastalıkları hastanesine ise yeni bina yapılana kadar ek bina inşa edileceğini açıkladı. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ise ek bina konusunda tereddütleri olduğunu kaydetti


Manisa İl Sağlık Müdürü Hakan Bayrakcı, kentte yürütülen sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. 2016 yılında Manisa'da 16 proje yürüttüklerini ve bunlardan 9'un hastane inşaatı, 6'sının aile sağlığı merkezi, 1'inin de hizmet binası inşaatı olduğunu ifade eden Bayrakcı, yatırım tutarının 666 milyon olduğunu söyledi. Bayrakcı, "Selendi Devlet...