22 / 07 / 2024

Manisa ikiz kule

Manisa ikiz kule

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin dev projelerinden 'Oda ve Dernekler Hizmet Binası'nda sona yaklaşıldı. İkiz kuleler şeklinde yapılan projede kulelerden birini Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanlığı (MASKİ), diğerini de oda ve dernekler kullanacak.

Manisa'nın İkiz Kuleleri açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı ve prestij projeleri arasında yer alan, bir kulesinde MASKİ diğerinde Oda ve Derneklerin yer aldığı İkiz Kuleler düzenlenen muhteşem bir törenle açıldı.

Manisa'nın ikiz kuleleri bugün açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı ve prestij projeleri arasında yer alan MASKİ ve Oda-Dernekler Hizmet Binası, bugün saat 17.30’da düzenlenecek törenle açılıyor.

Manisa İkiz Kuleler projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin dev projelerinden biri olan Oda ve Dernekler İş Kulesi ile MASKİ hizmet binasının yapımında son aşamaya gelindi.

Manisa'nın ikiz kuleleri STK'ların hizmetinde olacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin dev projelerinden 'Oda ve Dernekler Hizmet Binası'nda sona yaklaşıldı. İkiz kuleler şeklinde yapılan projede kulelerden birini Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanlığı (MASKİ), diğerini de oda ve dernekler kullanacak.

Manisa'nın ikiz kulelerinde sona yaklaşıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kamu yararına çalışan oda ve dernekler için ortaya koyduğu dev projelerden ‘Oda ve Dernekler Hizmet Binası’nda sona yaklaşıldı. Kulelerden birini MASKİ kullanacak.

2001 yılında Maslak'a Dubai modeli ikiz kule inşa edilecekmiş!

2001 yılında Mehmet Hattat, Maslak'a Dubai'deki Emirates Towers'ın benzeri ikiz kuleler inşa edecekmiş. Maslak Teras adı verilmesi planlan kuleler, 13 bin metrekare arsada 110 milyon dolara mal olacakmış.

Elmaar Yapı Başkent'e ikiz kule projesi kazandıracak!

Elmar Yapı, yeni rezidans projesiyle yatırımcıları Başkent'e davet ediyor. söz konusu bölgenin yatırım yönüyle en değerli lokasyon haline geleceği belirtildi.

Folkart Towers B Kule Ağustos'ta tamamlanacak!

Avrupa'nın en yüksek beşinci ikiz kuleleri olan projede B Kule Ağustos ayında bitecek. Folkart Towers tamamlandığında 4 bin kişinin çalışacağı ve yaşayacağı, günde ortalama 20 bin kişinin girip çıkacağı bir yaşam merkezi haline dönecek

Manisa Oda ve Dernekler Hizmet Binası'nın temeli atıldı!

Manisa Belediyesi tarafından yaptırılacak Oda ve Dernekler Hizmet Binası' nın temeli törenle atıldı. Yarhasanlar Mahallesi’ ndeki bina, Manisa’ nın ikiz kulesi olacak ve 540 günde bitirilecek...

Manisa Lale Kule'nin temeli atıldı!

Kentin en güzel binasını yapmak için, "Küçük konut, büyük rahatlık" sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Birlik Başkanı Pala, ağaçlara, anıtlara ve sosyal donatılara öncelik verdiklerini söyledi.

Metsan Nexus projesini Daniel Libeskind tasarladı!

Kartal'da yapılacak Metsan Nexus, 400 milyon liraya mal olacak. New York'ta 2001 yılıııda yıkılan 'ikiz kule' olarak bilinen Dünya Ticaret Merkezi bölgesinin yeniden yapımı için baş mimar seçilen Daniel Libeskind, Kartal'da proje tasarladı...

Manisa Kule Peribacaları tabiat anıtı ilan edildi!

Manisa'nın Kula ilçesinde bulunan Kula Peribacaları'yla Türkiye'nin tabiat anıtı sayısı 107'ye ulaştı...

MNG Holding'ten Erzurum'a çifte Minare benzeri ikiz kule!

Topkapı Palace ve Kremlin Palace otellerine imza atan MNG, Erzurum'daki yen şehir otelinde ise Cifte Minareli Medrese'yi örnek alacak

Manisa ikiz kule Haberi

Manisa ikiz kule


Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kamu yararına çalışan oda ve dernekler için ortaya koyduğu dev projelerden ‘Oda ve Dernekler Hizmet Binası’nda sona yaklaşıldı. Ağır şartlar altında hizmet vermeye çalışan oda ve dernek temsilcileri, projenin tamamlanmasıyla birlilikte rahat bir nefes alacaklarını ifade etti.

Kentin ihtiyaçları noktasında projeler üreten Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin bu kapsamda kamu yararına çalışan dernek ve odalar için hayata geçirdiği ‘Oda ve Dernekler Hizmet Binası’ projesinde, artık sona gelindi. İki kuleden oluşan projenin biri ağır şartlar altında hizmet vermeye çalışan oda ve derneklerin hizmetine sunulacakken, diğer kule ise Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte kurulan MASKİ tarafından kullanılarak Manisalılara hizmet verecek.

Projede yok yok

Oda ve derneklerin daha modern çalışma ortamına kavuşabilmesi için tüm detayların düşünüldüğü projede, otopark ile birlikte içerisinde, kafeterya, konferans salonları gibi...