15 / 05 / 2024

manisa iş kuleleri ne zaman bitecek

manisa iş kuleleri ne zaman bitecek

Manisa Belediyesi’nin projeleri arasında yer alan ve kendi kaynaklarıyla yapacağı "Oda ve Dernek İş Kuleleri" projesi başladı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çalışmaları inceleyerek firma yetkililerinden bilgi aldı...

İŞ GYO İstanbul İş Kuleleri'nin değeri 7.7 milyar TL oldu!

İş GYO İstanbul İş Kuleleri'nin 2023 yıl sonu pazar değeri açıklandı. İŞ GYO İstanbul İş Kuleleri'nin değeri KDV hariç 7.7 milyar TL oldu.

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! İşte o rakam! 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin 2023 Haziran itibarıyla pazar değeri açıklandı. İşte o rakamlar...

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarının değeri belli oldu! 

İş GYO tarafından İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporları yayınlandı. Peki İş GYO İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

İş GYO İş Kuleleri'nin değeri belli oldu!

İş GYO İş Kuleleri'nin değerleme raporu yayınlandı. Peki İş GYO İş Kuleleri'nin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıtılar...

İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri ne kadar?

İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri belli oldu. İş GYO, İstanbul İş Kuleleri kira değerleme raporunu yayınladı. Peki İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri ne kadar?

Manisa için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili sınırları içerisinde Çanakçı KÖK-Subaşı KÖK Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kentsel dönüşüm Manisa için hayati projedir!

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, ilçe genelinde kentsel dönüşüm projelerinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Anadolu Hayat Emeklilik, İş Kuleleri Kule-3'ten 5 yıllığına ofis kiraladı!

İş GYO, İş Kuleleri Kule-3'te yer alan bin 33 metrekarelik ofis alanını Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.'ye 5 yıl süre ile kiraya verdi. 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri kira değerleme raporu!

İş GYO tarafından İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi, 81 pafta, 1420 ada, 1 parsele ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı.

Manisa için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Alaşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İş Kuleleri Kule 2'deki ofis alanı İş Bankası'na kiralandı!

İş GYO projelerinden İş Kuleleri Kule 2'de bulunan yaklaşık 596 metrekarelik ofis alanı, T. İş Bankası A.Ş.'ye kiralandı. 

Manisa için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Demirci İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

İş Kuleleri Kule 2'de kiracı olan Anadolu Hayat Emeklilik ile ek protokol imzalandı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Kuleleri, Kule 2, 17. katta yer alan bin 33 metrekarelik alanda kiracı olan Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. ile kira sözleşmesine ilişkin ek protokol imzaladı...

manisa iş kuleleri ne zaman bitecek Haberi

manisa iş kuleleri ne zaman bitecek

Manisa Belediyesi’nin dev projeleri arasında yer alan Oda ve Dernekler Projesi çalışmaları başladı. Çalışmaları inceleyen Başkan Ergün, meclisin iki yıl önce projeyi kat karşılığı yapımı noktasında reddettiğini bu nedenle zaman kaybı yaşandığına dikkat çekerek, “Oda ve Dernekler Projesi 25 milyonun üzerinde bir yatırımdır. Manisa Belediyesi’nin yeni şehirlerarası otobüs terminalinden sonra, ikinci en büyük yatırımının startını verdik. Kentimize hayırlısı olsun” diye konuştu.


Manisa Belediyesi’nin kendi kaynaklarıyla yapacağı Oda ve Dernek İş Kuleleri çalışmaları start aldı. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün çalışmaları inceleyerek  firma yetkililerinden bilgi aldı. Başkan Ergün’e Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil ve Serpil Çakır da eşlik etti. Yapımı başlanan projenin, oto terminal projesinden sonra ikinci en büyük proje olduğuna dikkat çeken Başkan Ergün, “Oda ve Dernek İş Kuleleri...