05 / 05 / 2024

manisa osb fabrikaları

manisa osb fabrikaları

Havlupan ve radyatör üreticisi Zehnder Group, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika açtı. 20 milyon avroya kurulan fabrika 220 kişiye istihdam sağlayacak.

Lüksemburg büyükelçisi: Manisa yatırım için son derece uygun bir şehir!

Büyük elçiler Conzemius ve Trenteseau, bazı temas ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Manisa' da, Vali Abdurrahman Savaş' ı makamında ziyaret ederek, kent hakkında bilgi aldı....

14 OSB'deki fabrikaların 2 milyon metrekarelik alanları depreme dayanıklı hale getirildi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Tekirdağ'da 14 Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 2 milyon metrekarelik alan depreme dayanıklı hale getirildi. 

OSB'lerde kira krizi derinleşiyor: Yeni fabrikaların kurulması imkansız hale gelebilir!

Organize Sanayi Bölgeleri’nde yüzde 100'e yakın yükselen kira ve arsa fiyatları yatırım yapmak isteyen sanayicileri zor duruma düşürüyor. Uzmanlar yeni fabrikaların kurulmasının imkansız hale gelebileceğini söylüyor. 

Manisa'da OSB arsalarına talep artıyor! 

Mecit Osmanlı Gayrimenkul Danışmanlığı’nın sahibi Mecit Osmanlı, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde son zamanlarda arsa yatırımlarının arttığını dile getirdi. 

Manisa'ya 2 yeni OSB kurulacak!

Yüksek teknolojiye dayalı sanayi yatırımlarını Manisa'ya çekmek amacıyla iki yeni OSB kurulması için çalışmalar hızlandırıldı. MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz, Osmancalı ve Saruhanlı'da kurulacak OSB'lerle Manisa'yı dünya çapında önemli bir yatırım merkezi haline getirmek istediklerini belirtti.

Sakarya Ferizli OSB'de 1 milyar TL yatırımla fabrikalar inşa edilecek!

Sakarya'nın Ferizli OSB bölgesinde yer alan 88 bin metrekare arsa üzerine 3 katlı fabrika inşaatı yapılacak. 

Cengiz Şimşek: Gaziantep OSB'de fabrikalar kapanmadı, yeni tesisler açıldı!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Başkanı Cengiz Şimşek, 43 milyon 250 bin metrekare alanla Türkiye’nin en büyük OSB’sine sahip olduklarını söyleyerek, ''Pandemi nedeniyle kapanan fabrikamız olmadığı gibi bu süreçte yeni açılan tesislerimiz var” açıklamasında bulundu.

Manisa, sanayideki gücünü yeni OSB’lerle artıracak!

Manisa’da yeni OSB’ler kurulması planlanıyor. Bölgenin en önemli sanayi üsleri arasında yer alan Muradiye Islah OSB, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla ‘ıslah’ ibaresinden kurtulurken, Saruhanlı Karma OSB’nin fizibilite çalışmalarına geçildi.

Model fabrika Mersin Tarsus OSB Ağustos’ta açılıyor!

Model fabrikalar ve inovasyon merkezler i diğer şehirlerde farklı alanlarda kurulurken, ilk kez Mersin’de aynı binada yer alacak. Mersin Tarsus OSB’de temeli atılan model fabrika ve inovasyon merkezinin Ağustos’ta hizmete girmesi için gün sayıyor.

Son 18 yılda OSB sayısı 334’e çıktı!

2002 yılından bu yana devlet-özel sektör iş birliğince Türkiye'de yüzlerce fabrika açıldı. 140 olan OSB sayısı 334’e ulaştı. Fabrikalar ile dışa bağımlılık büyük oranda düşerken, yatırımlarda aynı oranda hızlandı.

Manisa Demirci OSB tamamlanıyor!

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve beraberindeki heyet Manisa Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ederek ilçede 800 dönümlük alanda kurulacak olan organize sanayi bölgesi hakkında bilgi aktardı.

Volkswagen, yeni fabrika yatırımı için Manisa'da arazi bakıyor!

Alman otomobil devi Volkswagen yetkilileri Manisa OSB ve çevresinde arazi işlemleri için sahaya indi.

Manisa Salihli OSB 2. Etap'ta 24 firmaya yer tahsisi!

Manisa Salihli Belediye Meclisi 2019 yılının ilk meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda Manisa OSB 2. Etap'ta 24 firmaya yer tahsisi yapıldığı açıklandı.

İzmir Bağyurdu OSB'de fabrikalar yükseliyor!

İzmir Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi (BAYOSB), yatırım alanında 2018 planlamasını tamamladı. Yapımı devam eden fabrikalarıyla büyüyen bölgede çalışan sayısı 5 kat artacak.

manisa osb fabrikaları Haberi

manisa osb fabrikaları

Havlupan ve radyatör üreticisi Zehnder Group, Manisa'da 20 milyon avroluk yatırım yaptı. İlk etapta 220 kişinin istihdam edileceği fabrika, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Hürriyet'te yer alan habere göre, fabrikanın açılışı töreninde konuşan Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut, "Bütün bunlar geçici hadiseler. Ekonomimiz ve yatırım ortamımız sağlam temeller üzerine oturuyor ve bu türden geçici sıkıntıları bertaraf edecek güce fazlasıyla sahip." diye konuştu.

Yatırım hakkında konuşan Ermut, "Dolayısıyla bu fabrika aynı zamanda ihracatımıza da katkı sağlayacak. Umarız bu yatırımın devamında Zehnder diğer ürünlerini de ülkemizde üretmek için yatırımlarına devam edecektir. Zehnder'in yatırımını, Türkiye'nin ekonomik dinamizmine olan güveni yansıtması bakımından çok değerli buluyorum. Bu yatırım, aynı zamanda Türkiye'nin, her zaman bahsettiğimiz avantajlı konumunu da gözler önüne seriyor." dedi.

Türkiye'nin uluslararası yatırımlar için barındırdığı...