03 / 10 / 2024

Manisa planları

Manisa planları

Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü son sınıf öğrencileri, Manisa' nın imar planını çizdi. Proje sergisinin açılış kurdelesini Cengiz Ergün kesti.

TMMOB'dan Manisa deprem raporu: 42 mahalle fay üzerinde!

Jeoloji Mühendisleri Odası’nın, Manisa’nın diri fay hattı üzerinde bulunduğu belirtilen raporunda acilen harekete geçilmesi gerektiğine dikkat çekildi. Raporda master planlarının hazırlanmasının öneminin de altı çizildi. 

Manisa'nın imar planları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Manisa’nın imar planları için Yunusemre Belediyesi ile toplantı gerçekleştirildi.

Manisa Şehzadeler'in imar planları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında gelinen son durum hakkında görüş alışverişi yapmak için Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile bir araya geldi.

Manisa'da meclis üyeleri ve STK'lara imar planı çalışmaları anlatıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve şehir merkezinde 1989'dan beri yapılmayan Manisa Merkez imar planları belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine anlatıldı.

Manisa'da imar planları için çalışmalar hız kazandı!

Manisa heyeti, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hadi Tunç ile görüşerek, Manisa’nın imar planlarını masaya yatırdı.

Manisa'nın imar planları masaya yatırıldı!

Manisa’da 1989 yılından bu yana yapılmayan imar planlarının masaya yatırıldığını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hedeflerinin en kısa sürede bu çalışmaları tamamlamak olduğunu söyledi.

Manisa'da öncelik imar!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve MHP Cumhur İttifakı adayı Cengiz Ergün yaptığı açıklamada “İlçelerin ve kapanan beldelerin de imar planları gözden geçirilerek günümüz ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde revize edilecek.” dedi.

Manisa’nın imarı için kritik görüşme!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ergün, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son Manisa ziyaretinde Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüştüğünü açıkladı.

Manisa'da imar planları ivedi bir şekilde hayata geçirilmeli!

3 gündür devam eden şiddetli yağmur nedeni ile günlük yaşamın olumsuz etkilediği kentte, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tüm ekiplerini seferber etti. 

İzmir ve Manisa’nın yeni imar planları onaylandı!

İzmir ve Manisa’nın geleceğini belirleyecek 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planları değişikliği onay gördü. Yeni imar planları İzmir ve Manisa’nın yatırım potansiyelini artıracak. 

İzmir ve Manisa'da yerleşim bölgelerine sanayi yasağı!

İzmir ve Manisa’yı kapsayan 1/100 bin ölçekli imar planları yenilikler getiriyor. İzmir ve Manisa’nın tamamını ilgilendiren bu planlarda çok önemli ve iki kentin belki de 50 yılını etkileyecek önemli değişiklikler mevcut. 

Cengiz Ergün'dan Manisa'ya imar planı müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisan'nın imar Planları ile ilgili önemli açıklamalar bulundu. Başkan Ergün, 30 yıldır yapılmayan imar planlarının 2018'de önünü açmak gerektiğini vurguladı.

Manisa Yunusemre'de dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını hızlandırdı. Proje dahilinde imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderildi.

Manisa planları Haberi

Manisa planları

Öğrenciler Manisa'yı yeniden planladı. İl bütününü kapsayan 45 projeyi Kültür Merkezi'nde sergileyen öğrenciler, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e hazırladıkları projeler hakkında bilgi verdi. 


Proje sergisinin açılış kurdelesini öğrenciler ile birlikte kesen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha sonra öğrencilerden hazırladıkları projeler hakkında bilgi aldı. 


Ege...