12 / 05 / 2024

manisa restorasyon projeleri

manisa restorasyon projeleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Manisa'da 5 cami, 2 mescit, 2 han, 2 bedesten, bir yazlık sinema ve diğer bazı tarihi yapılardaki çalışmalar, tüm hızıyla sürdürülüyor." dedi.

Cengiz Ergün Manisa'daki projeleri anlattı!

Kula ilçesine yapılan ve yapılacak olan hizmet ve projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Ergün, Manisa’nın her noktasına en iyi hizmetleri ulaştırabilmenin çabası içinde olduklarını ifade etti.

TOKİ Manisa projeleri için tarih belli oldu! 3 ilçeye 895 konutluk 3 yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehiricilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Manisa projelerinin ihalelerini Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Projeler kapsamında 3 ilçede toplam 895 konut inşa edilecek.

TOKİ Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi bugün!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Yunusemre Akgedik 4. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Manisa'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmaları başladı!

Manisa Kula'daki Tarihi Kula Çarşısı'nın restorasyon çalışmalarının başladığı belirtildi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, restorasyonun 10 ayda tamamlanmasının planlandığını dile getirdi.

Manisa'daki Atatürk Evi restore edilecek!

Manisa Salihli’nin Adala Mahallesi’nde bulunan, Kurtuluş Savaşı’nda önemli kararların alındığı Atatürk Evi’nin restorasyon projesi ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi arasında protokol imzalandı. 

Manisa'daki Gavur Hamamı kütüphane olacak! 

Manisa'da bulunan 400 yıllık Gavur Hamamı olarak bilinen tarihi yapı yapılacak restorasyon çalışmasının ardından çocuk kütüphanesi olarak hizmet verecek. 

Manisa Bakkal Şükrü Evi restore edildi!

Kentteki tarihi dokuyu korumak amacıyla yoğun çaba gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Bakkal Şükrü Evi’nde yaptığı restorasyon çalışmasını tamamladı.  

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Manisa'daki tarihi Doktor Aristi Evi restore edildi!

Manisa'nın Kula ilçesinde yer alan ve“Dr. Aristi Evi” olarak bilinen tarihi yapıdaki restorasyon çalışmalarını tamamlandı.

Manisa'daki Dr. Aristi Evi'nin restorasyonunda sona gelindi!

Çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak için başlattığı restorasyon çalışmaları kapsamında “Dr. Aristi Evi” olarak bilinen tarihi yapıdaki restorasyon çalışmalarını da tamamlıyor.

TOKİ Manisa Yunusemre alt gelir kura sonuç listesi!

TOKİ'nin Türkiye genelindeki büyük projeleri arasında yer alan Manisa Akgedik projesinde kura heyecanı yaşanıyor. 

Eyüpsultan’da dev restorasyon projeleri başlıyor!

Eyüpsultan Belediyesi tarafından hayata geçirilecek ESTAM projesi kapsamında 98 hektarlık alanda yürütülen 67 farklı projenin tanıtımı yapılacak.

Edirne Selimiye Camisi'nin restorasyonu ihale aşamasında!

Sultan 2. Selim tarafından yaptırılan ve Mimar Sinan'ın, "Ustalık eserim dediği Edirne'deki Selimiye Camisi'nin restorasyon projeleri onaylandı ve ihale aşamasına gelindi.

Manisa Sümerbank arazisine sosyal alan inşa ediliyor!

İl genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin uzun yıllardır atıl durumda bulunan Sümerbank arazisinde yapımına başladığı projede inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

manisa restorasyon projeleri Haberi

manisa restorasyon projeleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Manisa'daki tarihi yapılarda restorasyon çalışmalarının hızla devam ettiğini bildirdi.Selçuk Özdağ, yazılı açıklamasında, Türkiye'nin dört yanında olduğu gibi Manisa'da da vakıf eserlerinin kaderlerine terk edilmediğini belirtti.


Bugüne kadar çok sayıda eserin restorasyon çalışmalarının tamamlandığına işaret eden Özdağ, "Manisa'da 5 cami, 2 mescit, 2 han, 2 bedesten, bir yazlık sinema ve diğer bazı tarihi yapılardaki çalışmalar, tüm hızıyla sürdürülüyor. Bu çalışmalardan bazıları, önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanacak" ifadesini kullandı.


Salihli Çarşı Camisi'nde 2014'te başlayan restorasyon çalışmalarının yıl sonunda tamamlanmasının planlandığına dikkati çeken Özdağ, Gölmarmara Şahuban Camisi ve Demirci Hacı Hasan Camisi'ndeki çalışmaların ise 2016'da tamamlanacağını aktardı.


Şehzadeler Ulu Camisi, İlyasbey Mescidi ve Gülgün Hatun Mescidi restorasyon projelerinde Koruma Kurulu onayının beklediğini vurgulayan Özdağ, Gülgün Hatun Hamamı'nın restorasyon karşılığı...