06 / 07 / 2024

manisa selvilitepe itfaiye müfrezesi

manisa selvilitepe itfaiye müfrezesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Selvilitepe'te itfaiye müfrezesi kurmak için çalışma başlattı. Çalışmaların tamamlanmasıyla vatandaşların hizmetine girecek olan müfreze ile ihtiyaç halindeki mahallelere daha hızlı müdahalede bulunabilecek.

Manisa Kırkağaç'a modern itfaiye binası inşa ediliyor! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi ortaklığında ilçeye yeni itfaiye binası inşa ediliyor.

Manisa Yarbasan İtfaiye Müfrezesi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin, itfaiyenin olaylara en kısa sürede müdahale etmesi için il genelinde hayata geçirdiği itfaiye amirlikleri ve müfrezeleri hizmete giriyor.

Manisa Turgutlu'ya 3 yeni itfaiye müfrezesi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, il genelinde programa aldığı itfaiye müfrezesi yatırımlarına devam ediyor. Belediye şimdi de Turgutlu'ya 3 yeni müfreze inşa edecek

Manisa Saruhanlı’ya 4 yeni müfreze!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da Merkez İtfaiye Amirliği’nin ardından, Alibeyli, Paşaköy, Gökçeköy ve Koldere Mahallelerinde itfaiye müfrezeleri oluşturdu.

Manisa Yeşilyurt'taki itfaiye müfrezesi tamamlandı!

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte her alanda hizmet atağına kalkan Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Alaşehir’in Yeşilyurt Mahallesi’nde yapımına başladığı itfaiye müfrezesinde çalışmalar tamamlandı.

Salihli İtfaiye Müfrezesi’nde sona doğru!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Genç, Salihli ilçesine giderek mezarlık ve itfaiye müfrezelerinde incelemelerde bulundu.

Manisa Kırkağaç'a itfaiye müfrezesi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Kırkağaç ilçesine giderek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Manisa Çamlıca'daki itfaiye müfrezesi yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesi Çamlıca Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı. Yangın ve diğer afetlere daha hızlı müdahale etmek amacıyla oluşturulan müfrezenin kısa süre içerisinde bölge sakinlerinin hizmetinde olacağı belirtildi.

Manisa Pınarlar’daki itfaiye müfrezesi tamamlanıyor!

Vatandaşlara daha hızlı ve etkili hizmet ulaştırabilmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesi Pınarlar Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kuruluyor.

Manisa Çamlıca Mahallesi'ne itfaiye müfrezesi yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesi Çamlıca Mahallesi’ne itfaiye müfrezesi kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Manisa Cephanelik Yolu yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kış mevsimi öncesinde il genelinde olduğu gibi Turgutlu’da da sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir de, ilçe ziyaretinde asfaltlaması devam eden Selvilitepe Mahallesi Cephanelik Yolunu inceledi.

Manisa Turgutlu'da yollar asfaltlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, Turgutlu’da asfaltlamaları devam eden Cephanelik Yolu’nu inceledi. Selvilitepe Mahallesi için Cephanelik Yolunun önemli olduğunu belirten Demir, yolun kazasız belasız kullanılmasını diledi.

Manisa Selvilitepe'de sokaklar yenileniyor!

Selvilitepe Mahallesi'nin sorunlarını bir bir çözüme kavuşturan Turgutlu Belediyesi, bu kapsamda mahallenin yoğun kullanım alanlarından olan Irmak, Önder ve Bayar Sokak'ı sil baştan yeniliyor.

manisa selvilitepe itfaiye müfrezesi Haberi

manisa selvilitepe itfaiye müfrezesi


Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte hizmetleri il geneline yayan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet götürebilmek adına Turgutlu’ya bağlı Selvilitepe Mahallesi’nde itfaiye müfrezesi kurmak için çalışmalara başladı. Bu kapsamda İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nca gerçekleştirilen çalışmayla Urganlı Mahallesi’nin ardından Selvilitepe Mahallesi’ne de yeni müfreze kurulacak. Selvilitepe Mahallesi’nde oluşturulacak müfreze ile yangın ve diğer afetlerde ulaşım süresi en aza indirgenerek can ve mal kaybının asgari düzeye düşürülmesi amaçlanıyor. 7 gün 24 saat hizmet verecek olan müfrezeyle yaşanabilecek olumsuzluklara daha hızlı müdahale edilebilecek.

Vatandaşa daha hızlı ulaşılacak

İtfaiyenin vatandaşın can ve mal güvenliği için önemli bir görev üstlendiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül, ihtiyaç halinde Selvilitepe ve bölgedeki diğer mahallelere daha hızlı ulaşabileceklerini belirterek, oluşturulacak müfrezenin vatandaşlar için hayırlı olmasını temenni etti. 



Manisa...