05 / 05 / 2024

manisa sındırgının yolları yapılacakmı

manisa sındırgının yolları yapılacakmı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan toplu açılış töreni için bulunduğu Manisa'nın Demirci ilçesinde vatandaşlara seslendi. Manisalılar Başbakan Erdoğan'dan Demirci-Selendi ve Sındırgı yollarının yapılmasını talep ettiklerini belirtti...

Uzmanlardan son dakika deprem uyarısı! Fay hatları inceleniyor: İzmir, Söke, Aydın, Muğla, Manisa'ya dikkat! 

İzmir’i depreme dayanıklı hale getirmek için 90 hendekten 140 örnek alındığı ve çalışmaların sürdüğü belirtildi. Uzmanlar, İzmir'in yanı sıra Söke, Aydın, Muğla, Manisa'nın da deprem riskine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

ÇAYKUR resmen açıkladı: İkinci sürgün yaş çay alımları başladı!

ÇAYKUR Genel Müdürlüğünden ikinci sürgün yaş çay alımları ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar... 

Bayram bitti, yollar kalabalıklaştı! İşte bayram dönüşü yolların son durumu

9 günlük Kurban Bayramı'nın ardından vatandaşlar yaşadıkları şehirlere dönmeye başladı. İstanbul sınırındaki araç kuyrukları oluşarak trafik tıkanıklığı meydana geldi. Yollardaki son durum vatandaşların canını sıkmaya başladı. İşte Kurban Bayramı dönüşü yolların son durumu…

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın bugün yükseldi! Altını olanlar acil baksın! 19 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, bugün güne yükselişle başladı. Haftanın başından itibaren düşüşe geçen altınfiyatlarında bugünn rüzgar tersine döndü. Altını olanlar acilen baksın! 19 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında cumartesi sürprizi! Altını olan koşun hemen! Bu rakamlar ilk kez göründü! 6 Mayıs 2023 altın fiyatla

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatlarında cumartesi sürprizi yaşanıyor. Bu rakamlar ilk kez göründü. 6 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenler başından vurulmuşa döndü! 1 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları geçtiğimiz hafta 1999 dolardan işlem görürken bu hafta ons altın 1982 dolar oldu.  Altın fiyatları ne kadar? Bu rakamları görenler başından vurulmuşa döndü. 1 Mayıs 2023 altın fiyatları.

TOKİ Balıkesir Sındırgı’da ucuz 2+1, 3+1 daireler 2 bin 280 TL taksitle!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

Evinizi sıcak tutmanın basit ve ucuz 14 yolu!

Son bir senede doğalgaz fiyatlarındaki rekor artışlar, önümüzdeki kış aylarında evleri ısıtmayı daha maliyetli duruma getirecek. Peki evi sıcak tutmanın yolları nedir? İşte evinizi sıcak tutmanın 14 ucuz ve basit yolu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

İstanbul'da bir AVM'de çıkan yangın söndürüldü!

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde (AVM) çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Fuat Güner: Paris Havalimanı’nın yollarını ben yaptım!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Bölümü mezunu olan Fuat Güner, müzik işine girmeden önce bir dönem mühendislik yaptığını söyledi. Güner, “Paris Charles de Gaulle Havalimanı’nın yollarını ben yaptım'' dedi.

manisa sındırgının yolları yapılacakmı Haberi

manisa sındırgının yolları yapılacakmı


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'nın Demirci ilçesinde yaptığı konuşmada, yerel seçimlere 90 gün kaldığını Manisa'nın Demirci ilçesinin de yeni Türkiye'nin inşasında yer alacağını söyledi.


Demirci'nin yerel seçimlerin ardından artık Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin bir ilçesi olacağını ifade eden Erdoğan, "Demirci'de beldeler vardı artık mahalle oldu. Beldeler hiç gücenmesinler. Manisa'nın devletten aldığı imkanlar çok daha artacak. Artık su, kanalizasyon, imar hizmet bütünlüğü en ücra köylere kadar ulaşacak. Bugüne kadar bunlar yoktu ama şimdi çok daha modern bir Demirci olacak" diye konuştu. 


- Halk yolların yapılmasını istedi


Meydanı dolduran vatandaşların taşıdığı pankartları okuyan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bazı Manisalılar'ın Demirci-Selendi ve Sındırgı yollarının yapılmasını talep ettiğini söyledi.


Türkiye'nin her yerine hizmet götürdüklerini vurgulayan Erdoğan, şöyle devam etti:


 "Değerli kardeşlerim, Orman ve Su İşleri Bakanım da burada. Yüzlerce,...