20 / 05 / 2024

Manisa ve Turgutlu arıtma ihaleleri

Manisa ve Turgutlu arıtma ihaleleri

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Merkez ve Turgutlu ilçeleri Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı işi ihalelerini gerçekleştirdi.

Bakan Özhaseki açıkladı! 5 şehir için 0,69 faiz ve 180 ay vadeli kredi müjdesi geldi! İstanbul ve İzmir de dahil!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada  "İklim ve Afetlere Dayanıklı Şehirler Projesi" kapsamında İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Manisa ve Tekirdağ'da yüzde 0,69 faiz ve 180 ay vadeyle 2,5 milyon TL'ye varan kredi desteği verileceğini duyurdu. 

Milli Emlak'tan 3 şehirde büyük fırsat! Tarihler tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Manisa ve Antalya'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Şubat ve Mart ayları içerisinde yapılacak.

10 bin TL'ye arsa sahibi olmak mümkün! Kocaeli, Ankara, Manisa ve Alanya'da satışa çıkarılan araziler!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, yeni bir liste ile hazineye ait arazilerin ve arsaların satışını açıkladı. Buna göre, yatırımcılar için büyük fırsatlar sunuyor ve uygun fiyatlar ile de alıcılara sunuluyor. 

Milli Emlak'tan tam 3 ilde KDV'den muaf arazi! 43 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Manisa ve Kahramanmaraş'ta 3 arazi satacak. Toplamda 3 şehirde satışa çıkarılan araziler KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor.

İki şehirde satılık 10 gayrimenkul!

Manisa ve Niğde'de yer alan 10 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 30 Ocak ve 7 Şubat'ta yapılacak.

Belediyeden 4 taksitle satılık sanayi dükkanı!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan sanayi dükkanını satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 912,60 metrekare alana sahip.

Meteoroloji uyardı! Gece geç saatlerde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğün tarafından yapılan açıklama kapsamında, bu akşam saatlerinden itibaren İzmir, Aydın, Manisa ve Muğla'da yerel kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış beklendiği kaydedildi.İşte haberin ayrıntıları...

Turgutlu Belediyesi'nden 4 taksitle satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Turgutlu Belediyesi'nden satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 912,60 metrekare alana sahip.

Bu ilde 4 taksitle iş yeri fırsatı! Satışa çıkan 3 iş yerini kaçırmayın!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 adet iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerlerinin muhammen bedelleri 15 milyon TL ile 16 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.

Manisa'da 5 taksitle 3 sanayi dükkanı satılacak! Taksitle iş yeri almak isteyenler dikkat!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 iş yerini 5 taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Belediye 5 taksitle iki iş yeri satacak! Taksitle iş yeri almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan iki adet iş yerini satışa çıkardı.

Belediye 5 taksitle üç iş yeri satacak!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu'da yer alan 3 adet iş yerini 5 taksitle satışa çıkardı.

Manisa ve Turgutlu arıtma ihaleleri Haberi

Manisa ve Turgutlu arıtma ihaleleri

İller Bankası Genel Müdürlüğü'nce ihalelerin Ankara'da gerçekleştirildiği belirtilirken, toplamda 101 milyon TL olan tesislerin tamamlanmasıyla birlikte atık suların çevreye zararlı unsur olmaktan uzaklaşacağı ifade edildi. 



MASKİ Genel Müdürlüğü. Manisa Merkez ve Turgutlu ilçelerinin atık su arıtma tesislerinin ihalelerini. İller Bankası Genel Müdürlüğü'nce Ankara'da gerçekleştirdi. İhalelerin tamamlandığını ve resmi prosedürlerin tamamlanma sürecini beklediklerini belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç. tesisler hakkında bilgi verdi. Manisa Merkezde kurulacak olan tesisin ihalesine 22 firmanın katıldığını ve yaklaşık maliyetin 51 milyon 219 bin 958 TL olduğunu belirten Koç, Turgutlu ilçesinde kurulacak olan tesisin ihalesine ise 30 firmanın katıldığını ve yaklaşık maliyetin 49 milyon 832 bin 62 TL olduğunu belirtti. Manisa Merkezde inşaatı gerçekleştirilecek olan tesisin merkezde yaşayan 474 bin 321 kişiye hitap edecek şekilde günlük...