01 / 05 / 2024

Manisa yağış

Manisa yağış

Sağanak sebebiyle yollarda oluşan su birikintileri yaya ve sürücülere zor anlar yaşattı. Merkez Efendi, Aynı Ali, Şehitler ve Barbaros mahallelerinde yaklaşık 20 ev ve iş yerinin alt katlarını su bastı.

Uzmanlardan son dakika deprem uyarısı! Fay hatları inceleniyor: İzmir, Söke, Aydın, Muğla, Manisa'ya dikkat! 

İzmir’i depreme dayanıklı hale getirmek için 90 hendekten 140 örnek alındığı ve çalışmaların sürdüğü belirtildi. Uzmanlar, İzmir'in yanı sıra Söke, Aydın, Muğla, Manisa'nın da deprem riskine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Adra GYO'dan Manisa'ya 628 konutluk yeni proje geliyor!

Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Manisa projesi için start verdi. Adra GYO Manisa Şehzadeler projesinde 628 konut ve 15 adet dükkan yer alacak.

TOKİ'den Manisa'ya 605 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa projesinin ihalesini 13 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Manisa'ya hem konut hem dükkan müjdesi! Manisalılar dikkat!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni hayata geçirmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nolu projesinin ihale tarihini duyurdu.

TOKİ Manisa projesi için düğmeye bastı! Manisa'ya 78 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa'nın Ahmetli ilçesinde 78 yeni konut inşa edecek. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Manisa'ya 78 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başlanlığı Manisa Köprübaşı'nda 78 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Manisa'ya yeni millet bahçesi geliyor!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

TOKİ'den Manisa'ya 547 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa'da 547 yeni konut hayata geçirecek.

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 

Manisa'da sanayi imarlı arsalara talep artıyor!

Ege'nin değerli bölgelerinden Manisa'da son zamanlarda imarlı arsalara rekor sayıda talep bulunuyor. İzmir-İstanbul Otoyolu Projesi ve Kuzey Ege Otoyolu gibi yatırımlar Manisa'ya olan ilgiyi artırdı. 

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

Manisa Yunusemre Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Manisa'ya bağlı Yunusemre Belediyesi'nden kiracılarına müjde geldi. Belediye pandemi ile mücadele kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında kira ücretlerinde yüzde 50 indirim yapacak. 

19 yılda Manisa'ya yapılan yatırımlar mecliste!

2002-2021 yılları arasında Manisa'ya yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa yağış Haberi

Manisa yağış


Manisa'da kısa süre etkili olan yağışın ardından bazı iş yerleri ve konutların alt katlarını su bastı. Sağanak sebebiyle yollarda


Manisa'da kısa süre etkili olan yağışın ardından bazı iş yerleri ve konutların alt katlarını su bastı.


Sağanak sebebiyle yollarda oluşan su birikintileri yaya ve sürücülere zor anlar yaşattı.  Merkez Efendi, Aynı Ali, Şehitler ve Barbaros mahallelerinde yaklaşık 20 ev ve iş yerinin alt katlarını su bastı. 


Manisa Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri, su baskını olan yerlerde su tahliyesi yaptı.


7 yıldır aynı sorun


Ayni Ali Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı üzerinde apartmanın zemin katında bulunan dairesini su basan Oya Yılmaz (49), son 7 yıldır her yağmurda aynı sorunu yaşadığını söyledi. 


Biri zihinsel engelli iki çocuğu olduğunu belirten Yılmaz, ''Geçtiğimiz yıl da yağış sonrası evimin içi bir metre...