07 / 05 / 2024

manisa yatıırmları

manisa yatıırmları

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’in Delemenler Mahallesi’nde hayata geçirilen çok amaçlı etkinlik salonu hizmete girdi.

Avrasya GYO, Alanya Gökay Sitesi'ndeki daireyi Avrasya Petrol'e kiraladı!

Avrasya GYO, Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 1 nolu daireyi 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 1 yıllığına, eşyalı olarak aylık 3.000 TL+ kdv bedelle Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırmlar A.Ş'ye kiraya verdi

19 yılda Manisa'ya yapılan yatırımlar mecliste!

2002-2021 yılları arasında Manisa'ya yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa Yunusemre için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Yunusemre ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Manisa Yatırım izleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manisa stat projesi için ilk adım atıldı!

Çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına katılarak Manisa yatırımları hakkında istişarelerde bulundu.

Manisa Gördes'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle ilçede inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesini son sürat sürdürüyor.

Volkswagen’in Manisa yatırımı konut fiyatlarını katlayacak!

Endeksa Kurucu Ortağı ve CEO‘su Görkem Öğüt, Manisa’da Volkswagen’in 1.3 milyar dolarlık yatırımla gerçekleştireceği fabrikanın  mevcut gayrimenkul fiyatlarını katlayacağını söyledi...

Volkswagen Manisa’ya yatırım kararı aldı!

Remax 7Tepe’den Mert Başaran Volkswagen’in Manisa’daki yatırım kararını yorumladı. Peki Volkswagen’in yatırım kararını nasıl okumak lazım?

Manisa'ya 184 milyon liralık altyapı yatırımı! 

Manisa'nın Selendi, Demirci ve Sarıgöl ilçelerine altyapı ve atıksu arıtma tesisleri için 184 milyon liralık yatırım yapılacak. 

Manisa'nın imar planları masaya yatırıldı!

Manisa’da 1989 yılından bu yana yapılmayan imar planlarının masaya yatırıldığını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hedeflerinin en kısa sürede bu çalışmaları tamamlamak olduğunu söyledi.

Manisa Soma yatırımları masaya yatırıldı!

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Toplantıda Soma yatırımları konuşuldu.

Manisa yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, yeni yılın ilk toplantısında Manisa yatırımlarını masaya yatırdı.

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Türkiye'nin Kanal İstanbul kozuna karşı ABD'den 60 milyar dolarlık hamle!

ABD ile Çin altyapı yatırmlarına ve büyük projelere destek konusunda birbirleriyle yarışmaya başlayacaklar. Amerika ilk aşamada bu yarış için 60 milyar dolar ayırdı.

manisa yatıırmları Haberi

manisa yatıırmları


Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi kentin ihtiyaçları noktasında projelerini bir bir hayata geçiriyor. Manisa Büyükşehir bu kapsamda Alaşehir’in Delemenler Mahallesi’nde yapımına inşaatına başladığı çok amaçlı etkinlik salonundaki inşaat çalışmalarını tamamladı. 


Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, çok amaçlı etkinlik salonu modern mimarisi ile bölge sakinlerinin büyük beğenisini topladı. Hizmete giren çok amaçlı salon ile bölgedeki önemli bir eksikliği giderdiklerini söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün konuyla ilgili olarak, ” İl genelinde vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarımızı bir bir hayata geçiriyoruz. Bu anlamda Alaşehir ilçemizde Delemenler Mahallemizde vatandaşlarımızın sosyal kültürel faaliyetlerini yapabilecekleri, gençlerimizin düğünleri rahatlıklara yapabilecekleri modern bir salonu hizmete sunduk.  Hayırlı olsun” diye konuştu.