03 / 05 / 2024

Manisa yüksekokul projeleri

Manisa yüksekokul projeleri

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'yi ziyaret eden Anemon Otelleri Onursal Başkanı İsmail Akçura, üniversiteye turizm ve otelcilik meslek yüksekokulu kazandırılması sözünü verdi.

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Bakanlığın o kararından sonra şikayetler yağmur gibi yağdı! Sonunda çok konuşulacak o haber geldi!

Orta gelirlilere yönelik konut kampanyası ile alakalı yeni bir gelişme yaşandı. Bazı bankaların kredi için büyük projeleri adres olarak göstermesi sonrası bakanlık yeni bir adım attı. İşte detaylar...

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

Murat Kurum'dan CHP'ye Kanal İstanbul çıkışı!

Çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Neymiş, Kanal İstanbul'u, büyük projeleri yapan firmalara para ödemeyeceklermiş. Projeleri durduracaklarmış. İşte CHP budur." dedi.

TOKİ'nin son 10 yıldaki projeleri TBMM gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre, yurt dışı çıkış harçlarından TOKİ'ye aktarılan tutara ve TOKİ'nin projelerine ilişkin soru önergesi verdi. 

Sedimega İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

Sedimega İnşaat, 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin vurduğu ve Kovid-19 sebebiyle yapı tercihlerinde değişimlerin yaşandığı İzmir'de yatırım değeri yüksek projeleri hayata geçiriyor. Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, yeni projelerini açıkladı.

Manisa'ya 2 yeni OSB kurulacak!

Yüksek teknolojiye dayalı sanayi yatırımlarını Manisa'ya çekmek amacıyla iki yeni OSB kurulması için çalışmalar hızlandırıldı. MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz, Osmancalı ve Saruhanlı'da kurulacak OSB'lerle Manisa'yı dünya çapında önemli bir yatırım merkezi haline getirmek istediklerini belirtti.

Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı kararıyla 20 üniversitede toplam 26 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'ndeki ticari alanlar kiraya verilecek!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi bünyesinde yer alan bazı fakülte ve yüksekokul içerisinde bulunan, fast-food, kantin, oyun alanı ve kiralık dükkan gibi taşınmazlar 27 Ekim 2020 günü kiraya verilecek.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutlar teslim edildi!

Melikgazi Belediyesi en büyük projeleri arasında yer alan Kâzım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 daire sahiplerine teslim edildi.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Dumankaya Mozaik projelerinde sona yaklaşıldı!

Dumankaya Mozaik projelerinde sona yaklaşıldığını ifade eden TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Dumankaya’nın inşaat projeleriyle ilgili sıkıntıyı anlattı; "Projeleri tamamlayacak olan Alman firmanın ofisini PKK’lılar bastı. Dumankaya ailesi de şirketi tehdit etti"...

Nusaybin'de yüksekokul için arazi tahsisi!

Mardin Nusaybin Belediyesi, ilçeye Meslek Yüksekokul yapılması için Üniversite yönetiminin istediği Gırnavaz Mahallesinde bulunan yaklaşık 2 dönümlük araziyi tahsis etti.

Manisa yüksekokul projeleri Haberi

Manisa yüksekokul projeleri


Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'yi ziyaret eden Anemon Otelleri Onursal Başkanı İsmail Akçura, üniversiteye turizm ve otelcilik meslek yüksekokulu kazandırılması sözünü verdi. Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, "Bana üniversitedeki tüm olanakları en iyi şekilde kullanmam için bir görev verildi. Üniversitemizi daha iyi yerlere getirmek istiyoruz. Sizin de desteklerinizle bir turizm meslek yüksekokulu açabilirsek bu sektördeki ara eleman sıkıntısını da gidermiş oluruz. Okul yapımına destek olursanız, bizler de tüm imkanları sağlarız" dedi. Yüksekokul sayesinde kendilerinin de acil personel ihtiyacının karşılanacağını belirten Akçura, "Böylece öğrenciler iş kaygısı yaşamaz. Yeter ki istenilen seviyede ve kalitede eğitim alabilsinler. Bir, iki yıla kadar seve seve yüksekokulu yapabiliriz, bunun sözünü veriyorum. Manisa'ya el birliğiyle büyük bir değer kazandırmış oluruz. Turizm...