05 / 05 / 2024

Manisalı Romanlar ev

Manisalı Romanlar ev

Manisa Romanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Avcı, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret ederek, roman vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için yardımcı olmasını istedi.

Manisalı üç arkadaş koronavirüsten korunmak için ağaç ev yaptı!

Manisa’da üç arkadaş, koronavirüs salgınına karşı önlem almak amacıyla Spil Dağı Milli Parkı’ndaki arazilerine ağaç ev yaptı.

Manisalı depremzedeler için konteyner ev!

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde yaşanan depremde evleri ağır hasar alan Karakurt Mahallesi sakinleri için 30 adet konteyner ev kuruldu.

Manisalıların konutta tercihi İzmir!

Manisa Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, satılık evlerin ortalama metrekare fiyatının 3 bin lira olduğunu belirterek, "Manisalılar artık İzmir'den ev almayı tercih ediyor" dedi.

Sakarya Pamukova'daki Romanlar TOKİ'den ev istedi!

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde yaşayan Romanlar, yaşam koşullarının iyileştirilmesini isteyerek, TOKİ'nin kendileri için ev yapmasını istedi. Vatandaşlar TOKİ'nin bazı bölgelerde Roman vatandaşlar için evler yaptıklarını söyledi.

Romanlar'a ev müjdesi!

Hükümetin seçim beyannamesinde yer alan Roman vatandaşlarla ilgili Strateji Belgesi Resmi Gazete’de yayınladı. Buna göre Romanların istihdam, barınma ve sosyal hizmetlere yönelik sorunlarını çözüme kavuşturulacak.

Manisalı Romanlar Vali'den ev istedi!

Manisa Romanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Avcı, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret ederek, roman vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için yardımcı olmasını istedi.

Manisa'daki Romanlar ev sahibi olmak istiyor!

Manisa Romanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Avc, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret ederek roman vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için yardımcı olmasını istedi.

Manisalı emekliler TOKİ'den ev istiyor!

Türkiye Emekliler Derneği Manisa Şube Başkanı Hasan Karaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Bektaş'ı ziyaret ederek, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı aracılığıyla ev sahibi olabilmeleri için kendilerine yardımcı olmasını istedi.

Romanlar İzmir'de düzenlenen forumda ev istedi!

İzmir Romanlar Derneğinin düzenlediği Roman Çalışmaları İnsan Hakları Forumu, Best Western Otel'de başladı. Romanlar, düzenlenen forumda barınma ihtiyaçlarını bir kez daha vurguladı.

İncirliova Belediyesi çadırda yaşayan romanlara prefabrik ev verdi!

İncirliova Belediyesinin çadırda yaşayan Romanlar için yaptırdığı 4 prefabrik ev, teslim edildi. Belediye Başkanı Gürşat Kale, açıklamasında, seçim öncesi Romanlar için prefabrik ev yapma sözünü tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi

Romanlar kentsel dönüşümde tek katlı bahçeli ev istiyor!

Çok katlı apartman dairelerinin kendilerini mutsuz edeceğini söyleyen Romanlar kentsel dönüşümde tek katlı bahçeli ev istiyor.

Romanlar 100 TL taksitle ev sahibi olacak!

Romanlar, peşinatsız asgari 20 yıl vadeyle ayda 100-120 lira civarında ödeyerek konut sahibi olabilecekler

Edirneli Romanlar'a, 100 TL taksitle ev verilecek

Edirneli Romanlar, ayda 100-102 TL taksitle peşinatsız verilecek evler için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti

Manisalı Romanlar ev Haberi

Manisalı Romanlar ev


Manisa Romanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Avcı, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret ederek, roman vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için yardımcı olmasını istedi. Roman vatandaşların sorunlarına çare olabilmek için çalıştıklarını belirten ve en büyük arzularından birinin ev sahibi olabilmek olduğunu dile getiren Avcı, "Biz de bunun için sizden bizlere yardımcı olmanızı istiyoruz. Bize destek olursanız daha kolay ev sahibi olabileceğimize inanıyoruz. Yardımlarınız içinde teşekkür ediyoruz" dedi. Vali Bektaş da TOKİ kanalıyla pek çok vatandaşın sağlıklı koşullarda ve uygun fiyatlarla ev sahibi olabildiğini ifade ederek kendilerinin de ev sahibi olabilmeleri için bu konuda elinden geleni yapacağını söyledi.  




Yeni...