06 / 07 / 2024

Mannesmann Boru Fabrikası ne olacak

Mannesmann Boru Fabrikası ne olacak

Mannesmann Boru Fabrikası aralıksız 56 yıldır sürdürdüğü üretimini durdurulmuştu. Bir süredir üretim yapmayan Mannesmann’ın arazisi Büyükşehir Belediyesi’ne geçti ancak belediye henüz arazi için bir adım atmadı.

Sakarya Akyazı'da 12.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akyazı İcra Dairesi Müdürlüğü, Sakarya İli, Akyazı İlçesi, Bediltahirbey Mahallesi, Kurşunlukavak Mevkii, 102 ada, 64 parselde kayıtlı kargir boru fabrikasını  12 milyon 277 bin 712 TL'ye icradan satıyor...

Kocaeli Kongre ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Mannesmann Boru Fabrikası binalarını mevcut malzemelerle yenileyerek yaptırdığı Kongre ve Kültür Merkezi inşaatını tamamladı.

Kocaeli Mannesman Boru Fabrikası'ndaki eski binalar yıkılacak!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski Mannesman Boru Fabrikası alanındaki kullanılamayan eski binaların yıkımı için ihale yaptı.

Kocaeli Mannesman Fabrikası'nın binaları yıkılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Sekapark’ın yanında bulunan Mannesman Boru Fabrikası'nın binaları yıkılacak. 15 dönümlük alan üzerine kongre ve kültür merkezi yapılacak.

Borusan Mannesmann, AMM tarafından En İyi Boru Üreticisi seçildi!

ABD çelik sektörünün yayınlarından American Metal Market (AMM) tarafından verilen "En İyi Boru Üreticisi" ödülünü, Borusan Mannesmann'ın ABD'de faaliyet gösteren şirketi Borusan Mannesmann Pipe Us İnc. kazandı.

Mannesmann Boru Fabrikası yerine ne yapılacak?

Mannesmann Boru Fabrikası aralıksız 56 yıldır sürdürdüğü üretimini durdurulmuştu. Bir süredir üretim yapmayan Mannesmann’ın arazisi Büyükşehir Belediyesi’ne geçti ancak belediye henüz arazi için bir adım atmadı.

Emek Boru Kazakistan'da fabrika açacak!

Emek Boru, Kazakistan'da kendi kaynaklarıyla Emek Boru KZ adı altında spiral çelik boru fabrikası kurma çalışmalarına başladı. Fabrika kısa zamanda üretime geçecek..

Bora Yüksel Borusan kurumsal yönetim komüte üyesi seçildi!

Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bora Yüksel Borusan kurumsal yönetim komüte üyesi seçildi

Borusan'dan Teksas'a 150 milyon dolarlık boru fabrikası!

Borusan Mannesman, çelik merkezi ABD'nin Teksas eyaletine 150 milyon dolarlık yatırımla boru fabrikası kurdu. ABD'li Steel, Rus TMK ve Arjantinli Tenams gibi devlerle yarışacak olan şirket, ülkede ilk 5 üretici arasına girmeyi hedefliyor

Borusan Mannesmann toplu sözleşme görüşmeleri sonuçlandı!

Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan Mannesmann Boru toplu sözleşme görüşmeleri sonuçlandı.

Borusan ABD'de kurduğu fabrika ile ilgili açıklama yaptı!

Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan ABD'de kurduğu fabrika ile ilgili açıklama yaptı.

Borusan'dan Tanap açıklaması!

Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Playtformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan Mannesmann Boru Tanap projesinde bir gelişme bulunmamaktadır.

Borusan bugün yapılan genel kurul toplantısını tescilledi!

Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan bugün yapılan genel kurul toplantısını tescilledi.

Mannesmann Boru Fabrikası ne olacak Haberi

Mannesmann Boru Fabrikası ne olacak

Mannesmann Boru Fabrikası aralıksız 56 yıldır sürdürdüğü üretimini durdurulmuştu. Bir süredir üretim yapmayan Mannesmann’ın arazisi Büyükşehir Belediyesi’ne geçti ancak belediye henüz arazi için bir adım atmadı.1955 yılında kurulan Mannesmann Boru Fabrikası, D-100 Karayolu’ndan denize kadar uzanan 100 bin metrekarelik arazi üzerinde kurulu bulunuyordu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile varılan anlaşma gereğince, fabrikanın 2010 yılı sonuna kadar kaldırılması kararlaştırılmıştı. Ancak Borusan’ın Gemlik Tesisleri tamamlanamadığından bu gerçekleşememişti. Gemlik’te geniş bir arazi üzerine yeni bir fabrika inşa eden Mannesmann Boru Fabrikası üretimine bu tesiste devam edecek.

100 MİLYON LİRA MASRAF

Seka Park içerisinde bulunan 70 bin metrekare ticaret ve turizm imarlı arsa ve İzmit Uzunçiftlik’te 250 bin metrekare sanayi imarlı arsa (Hyundai Fabrikası yanı) sahibi olan Mannesmann Boru Fabrikası bu arazileri de satışa çıkardı. Yeni...