29 / 04 / 2024

Manolya Onur Phuket

Manolya Onur Phuket

Çıtır sevgili rekorunu elinde bulunduran 1975 Türkiye ikinci güzeli Manolya Onur ile kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Can Bozok, yaklaşık yedi yıl önce Phuketli olmuştu. Manolya Hanım, eski eşinden kazandığı tazminatla Phuket'te bir çamaşırhane ile bir de market açtı.

Manolya Onur, Phuket'te market açtı!

Çıtır sevgili rekorunu elinde bulunduran 1975 Türkiye ikinci güzeli Manolya Onur ile kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Can Bozok, yaklaşık yedi yıl önce Phuketli olmuştu. Manolya Hanım, eski eşinden kazandığı tazminatla Phuket'te bir çamaşırhane ile bir de market açtı.

Onur Öngün: 2016'da en çok arsa yatırımı kazandıracak!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı konut satış istatistiklerine göre geçen yıl Cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı. Onur Öngün'e göre, 2016 yılının en fazla kazandıracak yatırım aracı arsa olacak.

Onur Öngün'den doğudaki vatandaşlara evinizi satmayın çağrısı!

Terör nedeniyle doğudaki konut fiyatlarının düştüğünü belirten Onursal Gayrimenkul Başkanı Onur Öngün “Fiyatlar artacak, kimse evini satmasın” çağrısında bulundu.

Kentleşmeyi anlatan Onur Çizeri kitabı 14 Kasım'da YEM kitabevinde olacak!

7-15 Kasım 2015 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek olan ‘‘34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’’ “Onur Çizeri” Tan Oral, 14 Kasım tarihinde YEM kitabevinin standında okurlarıyla buluşacak.

Onur Öngün: Seçim sonuçları gayrimenkul değerlerini arttırabilir!

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, seçim sonucunun gayrimenkul değerlerini yüzde 30-40 oranına artırabileceğini söyledi.

Onur Öngün: Seçim sonuçları gayrimenkul fiyatlarını arttırabilir!

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün’e göre seçimde alınan sonuçlar gayrimenkul değerlerini yüzde 30-40 aralığında artırabilir.

Manolya Emlak Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Manolya Emlak Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi, Farouk Ahmad tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim 'de Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Çıngıraklı Bostan Sokak 'ta kuruldu.

Onur Öngün: Gayrimenkule yatırım artar

Hükümet kurma sürecinin sorunsuz olması halinde gayrimenkul yatırımlarının yüzde 30 -40 dolaylarında artabileceğini savunan Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, şu noktalara dikkat çekti.

Onur Öngün: Konut harcamaları artabilir!

Onursal Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, "Cebimizdeki paranın 4'te 1'ini konut ve kira için harcıyoruz. Tüm masraflardan kısılsa bile yeme ve içme gibi kalemlerde mecburen harcama yapmaya devam ediyor" dedi.

Onur Açık kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Onur Açık kimdir? Onur Açık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Onur Açık, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Onur Açık..

Onur Öngün, Ankara Bulvarı'nın kapatılmasını eleştirdi!

Yaptıkları yatırımlarla Ankara’nın gelişimine yön veren gayrimenkul uzmanları da yoğun trafiğe sahip Ankara bulvarının kapatılmasını eleştirdi. Onur Öngün: “Yol medeniyet demek, gelişim demek, geçtiği güzergaha değer katmak demektir. " dedi.

Onur Teke kimdir?

Mimar Onur Teke kimdir? Mimar Onur Teke, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Onur Teke, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Onur Teke..

Onur Öngün: Yazlık almak yatırım değil, lüks!

Onursal Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, en çok ‘yatırım için yazlık alınır mı?’ sorusuyla karşılaştıklarını belirterek, yazlık alımlarını sosyal bir yatırım olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Manolya Onur Phuket Haberi

Manolya Onur Phuket

Çıtır sevgili rekorunu elinde bulunduran 1975 Türkiye ikinci güzeli Manolya Onur ile kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Can Bozok, yaklaşık yedi yıl önce Phuketli olmuştu. Eski eşi Haydarabad Nizamı Mükerrem Bereket Şah'a açtığı davayı yıllar sonra kazan Manolya Hanım, kazandığı tazminatın bir bölümüyle 2012'de biri Bangkok, ikisi Phuket'te üç ev almış; sevgilisiyle de emlakçılığa başlamıştı. Öğrendim ki çıtır sevgili işleri büyütüp Phuket'te bir çamaşırhane ile bir de market açmış.


OLDUKÇA GİRİŞİMCİ RUHLU

İstanbul'da fotomodellik yapan, Ülker, Silk&Cashmire, HSBC ve Metrocity gibi markaların reklamlarında boy gösteren Can Bozok, görünen o ki oldukça girişimci bir ruha sahip. Çünkü yıllar önce de, o dönem Phuket'in en popüler oteli Banyan Tree'nin yanındaki Bangota Beach'i kiralayıp işletmişti.

Boş gezmeyi sevmeyen Can Bey'e bravo...