04 / 05 / 2024

Mansimov İstanbul

Mansimov İstanbul

Palmalı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mübariz Mansimov, İstanbul’a turizm yatırımına hazırlandıklarını belirterek, “200 milyon dolar yatırıp, çok büyük bir otel ve marina yapmaya hazırlanıyoruz” dedi

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Mubariz Mansimov Gurbanoğlu kimdir?

Azerbaycan kökenli Mubariz Mansimov Gurbanoğlu, 2007'de ‘Gurbanoğlu’ soyadını aldı ve Türk vatandaşı oldu. Türkiye merkezli Palmali grubun başkanı olan Gurbanoğlu, 2014’te Türkiye’nin en zengin 10 iş insanı listesine girdi...

Mubariz Mansimov Gurbanoğlu tutuklandı! 

Palmali Grubu'nun kurucusu Mubariz Mansimov Gurbanoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca sürdürülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştı. Dün gece mahkemeye çıkan Gurbanoğlu hakkında tutuklama kararı verildi...

Mubariz Mansimov Gurbanoğlu gözaltına alındı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında Palmali Grubu’nun kurucusu Azeri kökenli Mubariz Mansimov Gurbanoğlu gözaltına alındı.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Levent Edition Hotel'i Vagit Alekperov mi satın aldı?

Palmali Grubu'nun sahibi Mübariz Mansimov, İstanbul'daki oteli ve Bodrum'daki marinasını satışa çıkarmıştı. Öğrenilen bilgiye göre oteli Azeri asıllı Rus işadamı, Lukoil'in Başkanı Vagit Alekperov satın almış.

Mübariz Mansimov Edition Hotel'i sattı mı?

İş adamı Mübariz Mansimov, Levent'teki eski HSBC Genel Müdürlük binasını satın alıp, 2010'da Edition Hotel olarak hizmete açmıştı. Mansimov'un otelini 100 milyon dolara sattığı söyleniyor.

Robert De Niro'dan İstanbul'a otel!

Robert De Niro'nun ortağı olduğu Nobu Hotel'in dünyadaki sekizinci oteli, yakında İstanbul'da açılacak. İşadamı Mübariz Mansimov, Levent'teki oteli Edition'u da Nobu Hotel'e çevirecekmiş..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Mansimov İstanbul Haberi

Mansimov İstanbul

Palmali Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mübariz Mansimov, Türkiye’de yeni yatırımlar planladıklarını söyledi. Mansimov, özellikle turizm alanındaki yatırımlarına hız vereceklerini dile getirerek, “Türkiye’nin farklı yerlerinde otellerimiz var. Bundan sonraki dönemde sahil kesimlerinde otel yapmayı düşünmüyoruz. Antalya defteri de bizim için kapandı. Turizmdeki yeni stratejimiz doğrultusunda şehir otelciliğine yöneliyoruz. İlk hedef, büyük potansiyel taşıyan İstanbul. İstanbul için 200 milyon dolarlık bütçe ayırdık. Çok büyük bir otel ve marina projemiz var” diye konuştu. Mansimov, Beşiktaş’ı satın alacağına ilişkin söylentilerle ilgili olarak da “Böyle bir şey kesinlikle yok. İnsanların kendi fantezileri” dedi.


Türk ‘corner’ları


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bundan sonraki dönemde Türk ürünlerinin yurtdışında pazarlanması için Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) olarak daha etkin fayda sağlayacaklarını belirterek, şunları söyledi: “Şu anda...