06 / 05 / 2024

Mansur Bayrak

Mansur Bayrak

Bab Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Sait Başar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mansur Bayrak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 120 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi'nde kuruldu.

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

Mansur Yavaş, emeklilere verilecek aylık destek ödemelerini duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından emeklilere verilecek aylık destek ödemelerini duyurdu.

Bayrak Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayrak Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bayrak tarafından kuruldu.

Ankara'da emekliler için yepyeni bir dönem başlıyor! Mansur Yavaş'tan sosyal yardım müjdesi!

2023 Temmuz ayında yapılan zam, emekli maaşlarından memnuniyetsizlik yarattı, çünkü yüksek enflasyon nedeniyle emeklilerin geçim sıkıntısı arttı. Ancak, ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan sevindiren bir haber geldi: ABB, geçim sıkıntısı yaşayan emeklilere yardım eli uzatıyor. 

THY bir ödül daha aldı! THY 'En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Havayolu' oldu!

Türk Hava Yolları (THY), uluslararası finans dünyası kuruluşu World Finance tarafından ‘En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Hava Yolu’ ödülüne layık görüldü. 

Türkiye'de 551 plaj, 23 marina ve 14 turizm teknesinde mavi bayrak dalgalanacak!

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi, bu yılın Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu kapsamda, Türkiye'deki 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ile 10 bireysel yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

Murat Bayrak Engıneers Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Bayrak Engıneers Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Murat Bayrak tarafından kuruldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

Bitlisli Türk iş insanı Muhsin Bayrak’tan Chelsea’ye servet!

Ukrayna ile Rusya arasındaki krizin savaşa dönüşmesinin ardından Rus milyarder Abromovich’in sahibi olduğu Premier Lig devi Chelsea’ye Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu. Bayrak’ın Chelsea için servet teklif ettiği öğrenildi.

Muhsin Bayrak Chelsea'yi satın alıyor! Pazarlıklar başladı!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea’yi satın almak için pazarlıklara başladığını duyurdu. Bayrak, ''Roman Abramoviç’in avukatları ile Chelsea’nin satın alma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız'' dedi.

Mansur Yavaş'tan mazot yardımı müjdesi! 

İstanbul'da gerçekleştirilen İYİ Parti kongresine katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Nisan 2022 itibarıyla mazot yardımı yapacaklarını söyledi.

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Mansur Bayrak Haberi

Mansur Bayrak

Bab Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Sait Başar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mansur Bayrak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 120 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi'nde kuruldu. 


Bab Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. 2-Şehircilik ve kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak gayrimenkul ve gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesini yapmak, hazırlamak bu projeleri yönetmek, yapılmasını sağlamak ve bu konularda danışmanlık hizmeti vermek. 3-Gayrimenkullerle ilgili coğrafi, yapı vergi hukuku, mülkiyet araştırmaları, tapu kayıt bilgileri, tapu kadastro bilgileri, ipotek,...