07 / 05 / 2024

Mansur Selam A Abdullah

Mansur Selam A Abdullah

Al Mustain Turizm Acentalığı Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda, 16 Mart 2015'te Hıetem H.Mabruk Hmam, Reıad Mankusa, Mansur Selam A.Abdullah ortaklığında kuruldu.

ABB Başkanı Yavaş Mamak metro ihalesinin iptal edilme sebebini açıkladı! 200 milyon Euro fazla fiyat verdi!

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Mamak metrosu için ihale açtıklarını ve firmanın 200 milyon Euro fazla fiyat verdiğini açıkladı.

Ankapark'ta flaş gelişme! Yeniden açılması için 300 milyon lira gerekiyor! Ankapark açılacak mı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kasım Ayı Meclis Toplantısı 15’inci birleşiminde ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankapark ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Mansur Yavaş'a metro tepkisi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın metro inşası izin vermediği yönündeki açıklamaları üzerine Yavaş'a birçok isim tepki gösterdi. 

Mansur Yavaş'tan Açelya Apartmanı açıklaması!

Çankaya ilçesinde çökme riski bulunduğu gerekçesiyle boşaltılan binanın kontrollü yıkımı gerçekleştiriliyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, alanı ziyaret etti ve açıklamalarda bulundu.

Ankara Kızılcahamam'da inşa edilen iş yerleri 3 ay içerisinde tamamlanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kızılcahamam'da çıkan yangın nedeniyle hasar gören iş yerlerinin yeniden inşa edileceğini ve yeni iş yerlerin 3 ay içerisinde temsil edileceğinim dile getirdi. 

Mansur Yavaş: Ankapark'ı alırsak, mutlaka çalıştıracağız!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankapark'a ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yavaş, "Biz henüz teslim alamadık. Dava açılmış. Hakim tedbir kararı verdi. Ağustos ayında orayı incelettim. Biz orayı alırsak, mutlaka çalıştıracağız." diye konuştu.

Mansur Yavaş'tan TOGO Kuleleri açıklaması!

Bir televizyon programına konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, TOGO Kuleleri yüzünden davalık olduğu Sinan Aygün'ün rüşvet iftirasıyla kendisini görevden aldırtmak istediğini dile getirdi. 

Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan önemli projelerden biri olan Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı.

Ankara esnafı kira indiriminden memnun!

AŞTİ İşletmecileri ve Esnafları Kooperatif Başkanı Çavuş Çiçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a kira indirimi nedeniyle teşekkür etti. 

Mansur Yavaş: Her bina için kimlik oluşturulacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Büyükşehir Kent Konseyleri Toplantısı’nda depremle mücadele kapsamında her bina için kimlik kartı oluşturulacağını açıkladı.

Mansur Yavaş: Belediyenin acil olmayan projelerini durdurduk!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yaptığı açıklamada acil olmayan projeleri durdurduklarını ve kaynakları yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle mağdur olan vatandaşların yaralarını sarmak için kullandıklarını dile getirdi.

Mansur Yavaş'tan Ankapark açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ankapark hakkında açıklamalarda bulundu. Mansur Yavaş;" Bu proje çalışmıyor. Bu proje gibi boşa giden milyonlarca lira var" dedi...

Mansur Yavaş çılgın projesini açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Mansur Yavaş; "Bizim çılgın projelerimiz yok. Tek çılgın projemiz Ankara halkını zenginleştirmek" dedi...

Mansur Selam A Abdullah Haberi

Mansur Selam A Abdullah

Al Mustain Turizm Acentalığı Ticaret Limited Şirketi 16 Mart 2015'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hıetem H.Mabruk Hmam, Reıad Mankusa, Mansur Selam A.Abdullah ortaklığında kuruldu.


Al Mustain Turizm Acentalığı Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama,            dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları,      dağ  turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su                sporlarına...