18 / 05 / 2024

Manzaram Adalar ön talep

Manzaram Adalar ön talep

Dairelerin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı Manzaram Adalar ön talep sürecine başlandı. İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yükselen proje, AC Yapı imzasıyla konumlanıyor...

Konut sektöründe küresel talep artıyor! Yunanistan, Portekiz ve Karayip Adaları cazip hale geldi! 

Döviz kira getirisi, yüzde 25 kira sınırı ve serbest dolaşım avantajları, yatırımcıları yurt dışında gayrimenkul edinmeye yönlendiriyor. AB ülkelerinde ticaret ve çalışma hakkı gibi imkanlar, Yunanistan, Portekiz ve Karayip Adaları'nı cazip hale getiriyor. 

Tablo Adalar projesi 1 yılda 2 milyar TL'ye yakın değer kazandı!

Vakıf GYO Tablo Adalar projesinin 2023 yıl sonu değeri açıklandı. Peki Tablo Adalar'ın değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar ve o rakam...

İstanbul Adalar halkı ayaklandı! İmar planının iptali için dava açılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Adalar Belediyesi'nin adaların korunması ve imarının düzenlenmesi amacıyla imar planına yönelik Ada halkının itirazları devam ediyor.

Tablo Adalar'ın değeri belli oldu! Vakıf GYO o rakamı resmen açıkladı!

Vakıf GYO Tablo Adalar projesinin 2022 değeri resmen açıklandı. Peki Vakıf GYO Tablo Adalar projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

Tual Adalar'ın kısmi kesin kabulü ve kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tual Adalar Kısmi Kesin Kabul ve Tual Adalar Kısmi Geçici Kabul hakkında açıklama yaptı. İşte Emlak Konut GYO'nun Tual Adalar projesine ilişkin yaptığı açıklamalar...

Tablo Adalar ısıtma sistemlerinde Mimsan'ı tercih etti!

Yüksek enerji verimliliği sağlayan geniş ürün yelpazesiyle sektörün öncü firmaları arasında yer alan Mimsan, şimdi de Tablo Adalar'ın tercihi oldu.

Tual Adalar'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Tual Adalar projesinin değerleme raporunu yayınladı. Peki Tual Adalar'ın değeri ne kadar oldu?

Vakıf GYO Tablo Adalar'ın değeri ne kadar?

Vakıf Gayrimenkul Ortaklığı'nın Tablo Adalar projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. Peki Tablo Adalar'ın değeri ne kadar?

Vakıf GYO Tablo Adalar ön talep topluyor! Yeni proje! 

Vakıf GYO yeni projesi Tablo Adalar için düğmeye bastı. İstanbul Anadolu Yakası'nın merkezi konumu Maltepe'de konumlanan Tablo Adalar projesinde ön talep toplanıyor. 

Murat Kurum'dan Yassıca Adaları'nın yapılaşmaya açılacağı iddialarına yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yassıca Adaları'nın yapılaşmaya açılacağı yönünde çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. 

Yassıca Adaları yapılaşmaya açılıyor mu?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Muğla Valiliği tarafından kurulan MUÇEV şirketince Fethiye ilçesindeki Yassıca Adaları'nın özel şirkete kiraya verildiği ve yapılaşmaya açılacağı duyumları, sivil toplum kuruluşlarını harekete geçirdi.

Maldivler'de 35 bin dolara kiralık adalar!

Dünyanın gözde tatil merkezlerinden Maldivler'de adalar sahibinden kiraya veriliyor. Tatil cennetinde kiralanan adaların günlük ücreti 35 bin dolardan başlıyor.

Tual Adalar'ın kısmi geçici kabulü tamam!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Tual Adalar kapsamında, 12624 Ada 4 Parsel A, B, C Bloklar ile Bu Boklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Manzaram Adalar ön talep Haberi

Manzaram Adalar ön talep

İçerisinde 731 adet konut bulunan Manzaram Adalar ön talep bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Proje 2 bloktan oluşuyor.  


Manzaram Adalar Kartal projesi; sauna, kapalı otopark, fitness center, dinlenme alanları ve yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanlarını içerisinde barındırıyor. 


A bloğunda 447 adet, B bloğunda ise 287 adet daire bulunan Manzaram Adalar ön talep süreci başladı. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabilecek. 


10 bin 157 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Kartal Manzaram Adalar'ın 32 bin metrekaresi otopark alanı, 6 bin metrekaresi ticari birim alanı olarak dizayn edildi.


Manzaram Adalar ön talep süreci sonrasında konut satışlarına başlanacak. Projede yer alan konutlar  1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Manzaram Adalar Kartal iletişim 

Telefon: 444 50 51

Web:...