29 / 04 / 2024

Marangozlar Odası Başkanı Rıfat Aktaş

Marangozlar Odası Başkanı Rıfat Aktaş

Ankara Siteler’de bulunan bir fason kesim atölyesinde akşam saatlerinde yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen 20 civarında işyerini saran alevler güçlükle söndürüldü

ATEM Başkanı'ndan Belediyelere çağrı: Konut sektöründeki sorunlar sizlerin katkılarıyla çözülecek! 

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı 31 Mart’ta yapılan yerel seçime ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  Konut sektöründe yaşanan sorunların belediyelerin de vereceği katkılarla çözüleceğini söyleyen Akçam, ATEM olarak belediyelerle iş birliği yapmaya açık olduklarını ifade etti.

ATEM Başkanı Akçam: DASK genişletilmeli, zorunlu afet sigortası şart!

Zorunlu Deprem Sigortası’nın yetersiz kaldığını ifade eden Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam kapsamının genişletilmesi gerektiğini söyledi.

ASO Başkanı açıkladı: Müteahhitlik sektörü masaya yatırılmalı!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, tüm parametrelerin ve ilgili kesimlerin görüşleri dikkate alınarak müteahhitlik sektörünün masaya yatırılması ve yeni vizyon belirlenmesi gerektiğini ifade etti.

ATEM Başkanı Akçam: Mülklerin gerçek değerini değerleme şirketleri yapmalı

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın yaptığı uyarılarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

'Yetki belgesi olmayanlar sitelerde cirit atıyor' diyen ATEM Başkanı isyan etti! Konut piyasasında ciddi sorunlar var!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, geçtiğimiz hafta sarı ilan portalı ile yapılan görüşmenin detaylarını paylaşan ATEM Başkanı Hakan Akçam, bu konudan önce çözülmesi gereken daha acil sorunların olduğunu ifade etti.

ATEM Başkanı Akçam resmen açıkladı! Emlak ilanlarının yarısı yetkisiz!

Emlak ilan portallarına emlak ilanı verenlerin birçoğunun yetki belgesi olmadığına dikkat çeken Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, bu hususu sektörde yer alan büyük ilan portallarından biriyle yapılan görüşmede ilettiklerini belirtti.

Kuyumcular Odası Başkanı resmen açıkladı! Çeyrek altın 2024 sonunda işte bu kadar olacak!

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan gram ve çeyrek altın ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Kuyumcular Odası Başkanı Murat Kurtuluş Buyrukçu yaptığı açıklamada hem gram hem de çeyrek altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı. 

Kademeli konut satışı emlak piyasasını nasıl etkileyecek? ATEM Başkanı Akçam açıkladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam kademeli konut satışının emlak piyasasının nasıl etkileyeceğini Türkiye'nin ilk ve tek Emlak Haber Sitesi Emlakkulisi.com'a açıkladı. İşte ATEM Başkanı Akçam'ın o değerlendirmesi...

ATEM Başkanı Akçam: Olası depremler için kentsel dönüşüm süreci hızlandırılmalı!

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü vesilesiyle Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam açıklamalarda bulunarak kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı. 

ATEM Başkanı Akçam ev sahiplerini uyardı! Kira beyannamesi vermeyen yandı!

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kira gelirlerinin vergi dışı bırakılmasının önüne geçilmesi amacıyla çalışma yürüttüklerini ifade etmişti. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Bakan Şimşek’in açıklamalarını değerlendirdi.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Ev almak hayal ötesi!

TÜİK’in konut satış verilerini değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, 2024’te de konut satışlarının düşeceğini öngördüklerini ifade ederek, “Ne yazık ki ev almak hayal ötesi oldu” dedi.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

ATEM Başkanı Akçam'dan birden fazla evi olanlar için ek vergi açıklaması! Konutta rant yapılması engellenmiş olur!

Birden fazla evi olanların ek vergi ödeyeceklerine dair gelen iddialara, Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, uygulamaya konulması halinde memnuniyetle karşılayacaklarını vurguladı.

Marangozlar Odası Başkanı Rıfat Aktaş Haberi

Marangozlar Odası Başkanı Rıfat Aktaş

Türkiye’nin mobilya merkezi olarak bilinen Siteler’de çıkan yangın korku dolu saatlerin yaşanmasına neden oldu. Demirhendek Caddesi Onay sokakta bulunan mobilya parçaları üreten fason kesim atölyesinde saat 18.00 sıralarında henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangını farkeden işyeri çalışanları ilk müdahaleyi yaparken itfaiyeye de haber verildi. İşyerinde bulunan yanıcı malzemelerin ve suntalara sıçrayan alevler nedeniyle yangın kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Alevlerin sardığı işyerine itfaiye ekipleri müdahalede yetersiz kalınca, yangın çevrede bulunan yaklaşık 20 işyerine sıçradı. Daha da büyüyen yangın nedeniyle işyeri çalışanları ve dükkan sahipleri itfaiye ekiplerine zaman zaman tepki gösterdi. Yangının kendi işyerlerine sıçramasını engellemek isteyen vatandaşlar büyük panik yaşadı. Marangozlar Odası Başkanı Rıfat Aktaş, itfaiye ekiplerinin olay yerine...