29 / 04 / 2024

Maraş Ağcalı Rekreasyon Alanı son durum

Maraş Ağcalı Rekreasyon Alanı son durum

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla devam eden Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

1939 yılında Maraş'a Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış!

Kahramanmaraş'a 1939 yılında Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış.

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'daki rekreasyon alanını satışa çıkardı! Fiyatı resmen dudak uçuklattı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Küçük Çamlıca'da yer alan rekreasyon alanını satışa çıkardı. Söz konusu rekreasyon alanının fiyatı adeta dudak uçuklattı.

İstanbul için ürküten uyarı! Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu tek tek açıkladı! Maraş depreminin benzeri İstanbul'da olursa...

Milyonlarca kişi merak ediyor. İstanbul için ürküten uyarı! Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu tek tek açıkladı! Maraş depreminin benzeri İstanbul'da olursa...

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği'nden Maraş Depremi açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği Maraş Depremi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte o basın açıklaması...

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi Ataköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Marwan Mahmoud Taha tarafından kuruldu.

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited  Şirketi kuruldu!

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri  Şirketi Ataköy’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Marwan Mahmoud Taha  Ve Öztürk tarafından kuruldu.

Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı!

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı...

Kapalı Maraş'ın yeniden inşa maliyeti 1.5 milyar dolar!

Kıbrıs İlim Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ata Atun, KKTC sınırları içerisinde olan Maraş'ın kısmi olarak açılmasından sonra bölgenin yeniden ayağa kalkması için gerekli maliyetin 1.5 milyar dolar olduğunu söyledi. 

Kapalı Maraş yerleşime açılıyor!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve MHP Lideri Devlet Bahçeli ile birlikte gidip yemek yediği Kapalı Maraş’ın turizme kazandırılması için ilk adım atıldı. Şehir kademeli olarak yerleşime açılıyor.

İnegöl Belediyesi, asılsız imar paylaşımları için harekete geçti!

Bursa İnegöl Belediyesi, sosyal medya üzerinden yapılan Çevre Yolunda İmara Açılması An Meselesi’’ başlıklı arsa ilanı hakkında işlem başlattı.

Erkan Güral'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral Kapalı Maraş hakkında açıklama yaptı. 

Hayalet kent Maraş ihya ve inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kısa süre önce ziyarete açılan Kuzey Kıbrıs'ın Maraş şehrinin TOKİ ile Konya Belediyesi’nin hayata döndüreceğini duyurdu.

Murat Kurum'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Tarihin en önemli turizm alanlarından Maraş bölgemizi ihya ve inşa etmek için bugün bir araya geldik." dedi.

Maraş Ağcalı Rekreasyon Alanı son durum Haberi

Maraş Ağcalı Rekreasyon Alanı son durum

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla devam eden Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.


Büyükşehir Belediyesi tarafından Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder Mahallelerinde tamamlanan Kentsel dönüşümün ardından 215 bin metrekarelik bir alanda yapılacak olan Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda yapılmakta olan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Erkoç, yapılacak proje uygulamaları hakkında bilgi aldı. Rekreasyon Alanında Neler Olacak? Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan Ağcalı Rekreasyon Alanı tamamlandığında sadece Kahramanmaraş’a değil civar illere de hizmet verecek bir kapasiteye sahip olacak. Rekreasyon alanı içerisinde; Skate Park, Yapay Gölet, Bahçıvan Çocuk Kulübü, Gençlik Merkezi, Japon Bahçesi, Çocuk Oyun Alanları, Su Park, Kent Ekranı, Tenis Kortu,...