05 / 05 / 2024

maraş ve antep ortak havaalanı nereye yapılacak

maraş ve antep ortak havaalanı nereye yapılacak

Kahramanmaraş ve Gaziantep’in ortasında bölgeye hitap edecek yeni bir uluslararası havaalanı yapılması için her iki kentin vali, milletvekili ve belediye başkan adayları alan incelemesi yaptı...

Naci Görür Tokat depremi için uyarmıştı! Kaderi Maraş ve Hatay gibi olacak!

Afet ve Acil Durum Başkanlığı (AFAD) tarafından, Tokat'ın Sulusaray ilçesi olan 4.7 büyüklüğünde deprem olduğu açıklandı. Depremin ardından deprem profesörü Naci Görür'den açıklama geldi. 

1939 yılında Maraş'a Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış!

Kahramanmaraş'a 1939 yılında Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış.

Dkcm Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dkcm Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cevahir Maraş ve Doğan Kuşlu ortaklığında kuruldu.

Kenanoğulları Temizlik Ve Altyapı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenanoğulları Temizlik Ve Altyapı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Maraşlı tarafından kuruldu.

Bilim insanları Maraş depremlerini anlattı: Şaşırtıcı ve nadir rastlanan bir durum!

ABD'de yaşayan deprem uzmanları, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin bu kadar kısa sürede bu şiddette olmasını "şaşırtıcı" ve "nadir rastlanan" bir durum şeklinde belirtti. İşte ayrıntılar...

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

Maraş depreminden sonra İstanbul'da deprem bekleniyor mu? İki deprem profesöründen korkutan uyarı!

Maraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardından, İstanbul depremi de yeniden gündem oldu. Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Ahmet Ercan peş peşe açıkladı. İstanbul depremi yakın mı?

Dondurma deyip geçmeyin! Dünyada 48 ülkeye ulaşan Maraş dondurması bakın ne kadar döviz kazandırdı?

Dondurma deyince artık sadece Türkiye’de Kahramanmaraş akla gelmiyor. Çünkü lezzetiyle de ünlenen bu şehir artık tam 48 ülkeye yaptığı dondurma ihracatıyla döviz rekorları kırıyor ve dünya genelinde de biliniyor. Peki Maraş dondurması geçen sene ihracattan ne kadar gelir elde etti?

Ev, iş yeri ve arsa alacaklar dikkat! Takibe düşmemek için bunları sakın gözden kaçırmayın!

Ev, işyeri, arsa gibi gayrimenkuller satın alınırken genellikle hukuki ve teknik riskler gözden kaçırılabiliyor. İmara ve projeye aykırılıklar nedeniyle binlerce gayrimenkul idari takibe alınabiliyor. Peki, gayrimenkul alırken ya da satarken riskleri en aza indirmek için neler yapılabilir?

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Dündar Yetişener ve Muhammed Maraşlı ortaklığında kuruldu.

Maras İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maras İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Özlem Maraş tarafından kuruldu.

Mara Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mara Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Büyükçekmece'de Abdulkadir Kartal ve Ergin Bulut ortaklığında kuruldu.

Fsm Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile  Faruk Kaya, Mehmet Ali Maraşlı ve Serdar Kaya kuruldu.

maraş ve antep ortak havaalanı nereye yapılacak Haberi

maraş ve antep ortak havaalanı nereye yapılacak


Kahramanmaraş ve Gaziantep’in ortasında bölgeye hitap edecek yeni bir uluslararası havaalanı yapılması için her iki kentin vali, milletvekili ve belediye başkan adayları alan incelemesi yaptı.


Kahramanmaraş ve Gaziantep’in yanı sıra yakın kentlere hizmet edebilecek bölgesel bir havaalanı yapılması için ilk adım atıldı. Kahramanmaraş ve Gaziantepli bürokratlar ile milletvekilleri, belediye başkan adayları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri bugün biraraya gelerek, havalanının yapılması planlanan Karabıyıklı’daki plato alanında inceleme yaptı. Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, milletvekilleri Sıtkı Güvenç, Yıldırım Ramazanoğlu ve Nevzat Pakdil, AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, milletvekilleri Şamil Tayyar, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak ve Halil Mazıcıoğlu ile AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan...