02 / 05 / 2024

Marble fuarı birinciliği

Marble fuarı birinciliği

İzfaş tarafından hayata geçirilen, Ege Maden İhracatçıları Birliği’nin desteklediği 21. Marble Fuarı, dünyanın lider üreticileri ile Türk mermer sektörünü bir araya getirdi.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Emekliler çabuk bakın bir hamle de ING Bankası'ndan geldi! En geriden koşup birinciliği kaptı!

Emekli vatandaşlarımıza yönelik promosyon haberleri Temmuz ayı yaklaşırken bir kez daha gündeme geldi. ING Bank, son açıklamasında emekli vatandaşlarımıza özel promosyon miktarlarını duyurdu. İşte güncel promosyon tutarları...

Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekarelik fuar alanı yapılıyor! İnşaat başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak bir fuar alanı için inşaata başlandığını belirtti. İşte ayrıntılar...

İkinci el araç arayanların favorisi Volkswagen oldu!

Türkiye ikinci el online pazarda temmuz ayı boyunca yapılan satışlarda tercih edilen araba markası  Volkswagen oldu. 14 bin 783 satışla birinciliği elde ederken , 12 bin 641 adet satışla Renault ikinci sırada yer aldı. İşte detaylar..

Yapı fuarı-Turkeybuild için geri sayım başladı! 15 ülkeden 40’ın üzerinde yabancı katılımcı yer alacak!

Yapı Fuarı Direktörü Banu Keskin, Bu yıl 23 – 26 Mart tarihlerinde İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre merkezinde gerçekleştirilecek olan fuarla ilgili önemli bilgiler verdi. İşte o röportaj...

TÜRKÇİMENTO'nun ilk sanal fuarı 20 Nisan'da başlıyor!

Çimento sektörünün çatı birliği TÜRKÇİMENTO, 20-21 Nisan 2021 tarihlerinde çimento sektörünün ilk sanal konferans ve fuarı DIGITALCEM’i gerçekleştiriyor. 

Türkçimento sektörün ilk sanal konferans ve fuarını gerçekleştiriyor!

Yeni teknoloji kullanımı ve dijitalleşme alanında öncülük etmeyi hedefleyen Türkçimento, 20-21 Nisan 2021 tarihleri arasında sektörün ilk sanal konferans ve fuarı “DIGITALCEM”i yapılıyor.

6 ayda yüzde 17 arttı!

Türkiye dünyada konut fiyatlarının en hızlı arttığı ülke oldu. Peki konutta dünya birinciliği nasıl geldi? Müthiş bir dalga mı yakalandı?

Malatya yeni kongre ve fuar merkezinin inşaatı ne durumda?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşaatını inceledi. Belediye Başkanı Gürkan; "Malatya'nın kendisine yakışır bir fuar alanı için çalışmalar gerçekleşiyor" dedi...

Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli atılıyor!

Malatya Mişmişpark Fuar alanı içerisinde inşa edilecek Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli yarın atılacak.

Paris'teki inşaat fuarı Batimat'a 53 Türk firması katılacak!

Paris'teki Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı (Batimat) için geri sayım başladı. Fuarda Türkiye de 53 firma ile yer alacak...

Paris Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı için geri sayım!

Dünyanın en büyük yapı fuarları arasında yer alan Paris'teki Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı (Batimat) için geri sayım başladı. 350 bin ziyaretçinin katılması planlanan fuarda Türkiye de 53 firma ile yer alacak.

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Marble fuarı birinciliği Haberi

Marble fuarı birinciliği

Fuar kültürüne çok uzun yıllardır sahip olan İzmir, yeni fuar merkezi ile yeniden cazibe merkezi haline gelecek. Marble Fuarı 21 yıllık tarihinde bin 500’ün üzerinde katılımcı firma ve 110 bin metrekareyi aşan alanı ile bir rekora imza attı.


25-28 Mart 2015 tarihleri arasında İzfaş tarafından organize edilen ve Ege Maden İhracatçıları Birliği’nin de desteklediği Marble Fuarı sektörü dünya mermer fuarları liginde de ilk üç arasına taşıdı.


Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Mevlüt Kaya Marble 21. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “Türkiye’de doğaltaş sektörünün geçmişi çok uzun yıllara dayanmıyor. Bugün İzmir Marble Fuarı’nın 21. yılını kutluyoruz. Sektörün geçmişi de yaklaşık 26-27 yıl. Bu nedenle mermer sektörünü genç olarak nitelendirebiliriz. Öncesi elbette var ama o zamanlar dünya ile irtibatı...