28 / 04 / 2024

mardin büyükşehir sosyal yaşam evleri

mardin büyükşehir sosyal yaşam evleri

Mardin Büyükşehir Belediyesi 2015 Haziran ayından bu yana sürdürdüğü “Her Mahalleye Bir Sosyal Yaşam Evi”’ projesi kapsamında 8 ilçeye bağlı mahallelerde 40 Sosyal Yaşam Evi’nin yapımı tamamlandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi sadece satılık değil kiralık konut da üretecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentteki konut sorununa çözüm üretecek sosyal konut projelerini hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, binlerce emekliye 1000 liralık destek verecek...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ekonomik zorluklar yaşayan ve sosyal yardım alma şartlarına uygun 18 bin 854 emekliye dördüncü kez 1000 liralık destek ödemesi yaptığını açıkldı. İşte haberin ayrıntıları...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı 4 arsa satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken ve Yakutiye'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal destekleri: İBB Halk Süt başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Halk Süt Projesi, ihtiyaç sahibi, muhtaç ve dar gelirli ailelere çocuklarının süt ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla büyük bir destek sağlıyor. Peki, İBB Halk Süt'e nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

Mardin Büyükşehir'in vakıflara tahsis ettiği ve kiraladığı mülkler mecliste!

Bağımsız Mardin Milletvekili Tuma Çelik, Mardin Büyükşehir Belediyesinin vakıflara tahsis ettiği ve kiraladığı mülklere ilişkin soru önergesi verdi. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda faaliyetleri azalan esnafa yüzde 50 kira indirimi yapılacağını açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Eşrefpaşa Hastanesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın sosyal medya hesabından dile getirdiği Eşrefpaşa Hastanesi’nin satılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Çimsa ve Mersin Büyükşehir Belediyesi engellilere umut olmaya devam ediyor!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, Engelliler Haftası kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleşen kurumsal sosyal sorumluluk projesi ile 2020 yılında da engelli bireylerin hayatına anlamlı ve özenli bir dokunuşta bulunuyor.

Ankara Büyükşehir ihalelerinde yüksek kırım yaşanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesapları, Youtube kanalı ve ABB TV’den canlı şekilde yayınladığı ihalelerde yüksek kırım rekorları kırılıyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden kiralara 3 ay erteleme!

Sosyal mesafe kuralına uyabilmek için Avlu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Olağanüstü Belediye Meclisi’nde; Koronavirüs sebebiyle Büyükşehir Belediyesi’nin kiracılarının kiralarına 3 ay erteleme geldi.

Denizli Büyükşehir'den İnceler'e yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Bozkurt'un İnceler Mahallesi'nde kısa bir süre önce inşaatına başladığı sosyal tesis ve pazar yerini tamamladı.

mardin büyükşehir sosyal yaşam evleri Haberi

mardin büyükşehir sosyal yaşam evleri


Mardin Büyükşehir Belediyesi 2015 Haziran ayından bu yana sürdürdüğü “Her Mahalleye Bir Sosyal Yaşam Evi”’ projesi kapsamında 8 ilçeye bağlı mahallelerde 40 Sosyal Yaşam Evi’nin yapımı tamamlandı. İnşaat sürecinde yurttaşların talepleri de göz önünde bulundurularak yapılan evler ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde inşa edildi.

“Her Mahalleye Bir Sosyal Yaşam Evi” projesi kapsamında Artuklu’da 4, Dargeçit’te 5, Savur’da 4, Mazıdağ’da 3, Derik’te 5, Ömerli’de 5, Nusaybin’de 4, Kızıltepe’de 10 adet olmak üzere toplamda 40 Sosyal Yaşam Evi’nin inşası tamamlandı. Proje kapsamında Kızıltepe’de sürmekte olan 1 adet Sosyal Yaşam Evi ise 2 ay içinde yurttaşların hizmetine sunulacak. Sosyal Yaşam Evleri hakkında bilgi veren Fen İşleri Daire Başkanlığı, “Sosyal Yaşam Evlerinin yapılış amacı, sosyo-kültürel etkinliklerin yapılması, sağlık hizmetleri, kişisel gelişim faaliyetleri, halk toplantıları, eğitsel...