06 / 07 / 2024

mardin osb altyapı ihaleleri

mardin osb altyapı ihaleleri

Mardin II. Organize Sanayi Bölgesinin yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu, gömme depo ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil Altyapı Yapım İşi İhalesi gerçekleşti.

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Sanayide yeşil dönüşüm OSB'lerle başlayacak!

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, Yeşil Mutabakat’la ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Çevreye duyarlı üretim altyapısının oluşturulması, akıllı ve çevreci üretim modeline geçişte OSB’ler öncü bir role sahip. Yeşil OSB konseptini benimseyen pilot OSB’leri görmeye başladık" dedi.

TOKİ Mardin Artuklu 420 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin İli Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Mardin 420 konut ihalesi yarın!

Mardin İli Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Mardin Nusaybin'e ticaret merkezi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin İli Nusaybin İlçesi 52 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 18 Mayıs tarihinde ihaleye çıkarıyor.

TOKİ Mardin 420 konut ihalesi 3 Mayıs'ta!

Mardin İli Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kütahya'nın OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Ulaşım altyapısı, lojistik avantajları ve düşük yatırım maliyetleri ve altı tane OSB'si bulunan Kütahya, yerli, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Kütahya 1. OSB Başkanı Tolga Eskioğlu, kentin Türkiye'nin yeni gözde yatırım merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Mardin 2. OSB'de yatırımcılar yer tahsisi için sıraya girdi!

Mardin'in istihdam ve ekonomisine ciddi katkı sağlaması planlanan ve ilk etapta 5 bin kişinin istihdam edileceği 2. OSB'de yatırımcılar yeni yer tahsisi için sıraya girdi.

TOKİ Mardin 420 konut ihalesi bugün!

Mardin İli, Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut , 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Mardin Artuklu 420 konut ihalesi yarın!

Mardin İli, Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut , 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Mardin 80 konut ihalesi bugün!

Mardin İli Midyat İlçesi Akçakaya Mahallesi Jandarma Komutanlığı 80 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Mardin Midyat 80 konut ihalesi yarın!

Mardin İli Midyat İlçesi Akçakaya Mahallesi Jandarma Komutanlığı 80 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Mardin Midyat'a 80 yeni lojman!

Mardin İli Midyat İlçesi Akçakaya Mahallesi Jandarma Komutanlığı 80 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Aralık 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

mardin osb altyapı ihaleleri Haberi

mardin osb altyapı ihaleleri


Mardin II. Organize Sanayi Bölgesinin yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu, gömme depo ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil “ Altyapı Yapım İşi İhalesi “ 16.03.2017 tarihinde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca Ankara’da yapıldı.

  

İstihdamın artmasına katkı sunacak olan II.OSB’nin tamamlanması ile Mardin’de sanayileşmesi için önemli bir adım atılmış olacak.




Mardin Büyüşehir...