17 / 05 / 2024

mardin tekstil atölyeleri

mardin tekstil atölyeleri

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Valisi Abdulkadir Demir, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Denizlili işadamları ile Şırnak'a geldi...

Senart Fashion Mall projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor! Toptan tekstil markaları tek çatı altında toplanacak!

Senart Fashion Mall, tekstil sektörünün toptancı markalarını tek çatı altında toplamak için start verdi. Senart Gayrimenkul imzası taşıyan proje Zeytinburnu'nda yükseliyor.

Gaziantep'te deprem psikolojisi meslek edindirilerek atlatılacak...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesinde ekonomik hayatı yeniden canlandırmak adına eni ticaret merkezleri açıyor. Bu merkezlerde, kadın ve gençlere yönelik mesleki eğitim ve iş atölyeleri ile hem meslek sahibi yapmak hem de deprem psikolojisini atlatılması amaçlanıyor. İşte ayrıntılar...

Azim Group Holding'ten Mardin’e 5 milyon dolarlık yatırım!

Azim Group Holding Mardin'de 5 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı. Azim Group Holding bünyesinde temeli atılan 50 bin ton kapasiteli ürün depolama ve mısır kurutma tesisi inşa edilecek. 

Atılgan Proje İnşaat Elektronik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Proje İnşaat Elektronik Otomotiv Yedek Parça Petrol Tekstil Ve Lojistik Limited Şirketi Çekmeköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Öztürk tarafından kuruldu.

Bitlis'teki tekstil atölyeleri binaları 10 yıllığına kiraya verilecek!

Bitlis İli İl Encümen Başkanlığı, Bitlis Beş Minare'deki tekstil atölyeleri binalarını 10 yıllığına kiraya verilecek.

Kanarya'daki kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kanarya Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışması Kovid-19 sürecinde hızlandı. Genellikle bodrum katlarındaki tekstil atölyelerinden ekmeğini kazanan ve kalabalık evlerde yaşayan insanlar, kentsel dönüşümle ilgili konuştu...

Güngören Millet Bahçesi planları onaylandı! 

TOKİ'nin İstanbul Güngören Millet Bahçesi için hazırladığı imar planları bugün askıya çıkarıldı. Millet Bahçesi kapsamında, 34 bin metrekarelik araziye yapılacak millet bahçesinde, millet kıraathanesi, ibadethane, sanat atölyeleri, tenis-basketbol, voleybol gibi spor alanları yapılacak...

Mardin Cumhuriyet Meydanı için imzalar atıldı!

Mardin Valiliği ile Mardin Büyükşehir Belediyesinin yürüteceği, Dicle Kalkınma Ajansı’nın da desteklediği Tarihi Mardin'in Yayalaştırılması/Cumhuriyet Meydanı Projesi için imzalar atıldı. 

Samsun'daki riskli binaya jeneratör bağlatıldı!

6 Şubat tarihinde İstanbul Kartal'da altında bir tekstil atölyesinin de bulunduğu, toplam 14 daireli 7 katlı bir bina çökmüş bina 21 kişiye mezar olmuştu. Çöken binadan sonra gözler diğer risk altındaki binalara çevrilirken Samsun’da da risk altında olan bir binada insanların yaşamlarına devam ettik

Mustafa Gültepe: Atıl kamu binalarını istiyoruz!

Geçen yıl, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) başkanlığına seçilen Talu Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Mustafa Gültepe’nin en önemli projelerinde biri Anadolu’daki atıl kamu binalarını alıp burada ileri teknoloji hazır giyim üretimi yapmak.

Mardin’de tarihi çarşıların yenilenmesi için ilk imzalar atıldı!

Dicle Kalkınma Ajansı ve Mardin Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile kentte bulunan tarihi çarşılar, tarihi dokuya uygun restore edilerek turizme kazandırılacak. 

Kaleli Atık Toplama Ve Ayırma Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaleli Atık Toplama Ve Ayırma Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bıyık, Şaban Bıyık ve Recep Bıyık ortaklığında kuruldu. 

İzmir Buca'da 6.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli Buca İlçesi, Tınaztepe Mahallesi'nde yer alan tekstil atölyesi vasıflı gayrimenkul 6 milyon 339 bin 230 TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

mardin tekstil atölyeleri Haberi

mardin tekstil atölyeleri


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Önce huzur ve kardeşlik, sonra siyasi istikrar. Sebebi ne olursa olsun hiçbir ananın gözyaşının akmasını istemiyoruz" dedi.


Bakan Zeybekçi, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Valisi Abdulkadir Demir, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Denizlili işadamları ile Şırnak'a geldi. 


Şehri Nuh Oteldeki yemekte konuşan Bakan Zeybekçi, 2013 Kasım ayında partisinin temayül yoklamaları için geldiği Şırnak'taki partili kadınların tekstil makinesi talebinde bulunduğunu, bunun üzerine Hakkari, Şırnak ve Mardin'e her il için 22 makineden oluşan tekstil atölyeleri kurmak için Denizli'deki işadamlarıyla çalışma yaptıklarını belirtti.


Gönderilen makinelerin çalışmaya başladığını ifade eden Zeybekçi, atölyelerde yüzlerce, binlerce gencin yetişeceğini bildirdi.


Zeybekçi, şunları söyledi:


"Yarın buraya ünlü markalar da üretim yapmak üzere fabrika kurduğunda, ilanı astığında tecrübeli düz makineci, 6 iğneci, ilik düğme...