18 / 05 / 2024

Mardinde yurt kampüsü

Mardinde yurt kampüsü

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Mardin’de yapılan yurdun inşaatı tamamlandı. Yurt binası kentin tarihi mimarisinin izlerini taşıyor. 750 öğrenci kapasiteli yurt kampüsü, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne teslim edildi.

Kampüs 34 Eğitim Ve Yurt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kampüs 34 Eğitim Ve Yurt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Veli Şimşek, Yusuf Kıyagan ve Selçuk Nirce ortaklığında kuruldu.

İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü'ne 2 yeni yurt geliyor!

İstanbul Üniversitesi'nin Avcılar Kampüsü'ne 2 yeni yurt inşa edilecek. Toplam 4 bin kişilik öğrenci yurtları 30 bin metrekarelik alanda yükselecek.

Isparta Yükseköğrenim Yurt Kampüsü inşaatına ruhsat verilmedi!

Isparta Yurt Yatırım A.Ş'nin yapacağı Yükseköğrenim Yurt Kampüsü Projesi inşaat ruhsatı talebini 'altyapı maliyetinin karşılanması' şartıyla geri çeviren Belediye, ruhsat talebini de reddetti.

İTÜ Ayazağa Kampüsü'ne 3 yurt binası inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsü'ne 3 adet yurt binası inşası için ihaleye çıkıyor. Yurt binalarının ihalesi 2 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yalova Üniversitesi Merkez Kampüsü ne zaman tamamlanacak?

940 dönüm arazi üzerinde kurulacak olan Yalova Üniversitesi Merkez Kampüsü'nün yüzde 50'lik kısmının 2016 sonunda tamamlanması planlanıyor. Kampüsün karşısında ise 3 bin öğrenci kapasiteli yurt yapılacak.

Mardin’e yapılan yurt kampüsünün inşaatı tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Mardin’de yapılan yurdun inşaatı tamamlandı. Yurt binası kentin tarihi mimarisinin izlerini taşıyor. 750 öğrenci kapasiteli yurt kampüsü, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne teslim edildi.

Okan Üniversitesi yurtdışındaki ilk kampüsünü Almanya'da açacak!

Yurtışımda kampüs açmayı planlayan Okan Üniversitesi, ilk yurtdışı kampüsünü Almanya'da hizmete açacak...

Premier Kampüs Ofis ödeme!

Ofis teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Premier Kampüs Ofis ödeme bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Fer Yapı Kampüs Ofis fiyatlar!

Fer Yapı Kampüs Ofis fiyatlar haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Fer Yapı Kampüs Ofis Projesi!

Fer Yapı Kampüs Ofis Projesi kapsamında ofislerin fiyatları ve tüm detaylı bilgisi haberimizde yer alıyor

Kampüs Ofis ödemeleri!

Kampüs Ofis ödemeleri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Kağıthane Kampüs Ofis ödeme planı!

Kağıthane Kampüs Ofis ödeme planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor...

Premier Ofis Kampüs satış!

Premier Ofis Kampüs satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Premier Ofis Kampüs Kağıthane Belediyesi'nin karşısında yer alıyor...

Mardinde yurt kampüsü Haberi

Mardinde yurt kampüsü

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) kapsamında Mardin iline yapılan 750 öğrenci kapasiteli yurt kampüsünün yapımı tamamlanarak Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne teslim edildi.


750 kişilik öğrenci kapasitesi ile 6 bloktan oluşan Mersin Öğrenci Yurdu, Mardin Artuklu Üniversitesi öğrencilerine üst seviyede konforlu bir barınma imkânı sağlıyor.


Toplam 37 bin metrekare kapalı alana sahip olan yurt inşaatı 37 milyon 350 bin liraya mal oldu. 750 öğrenciye hizmet veren yurt kampüsünde 5 katlı 6 adet yurt bloğu, 1 adet sosyal tesis bloğu, 5 katlı 10 daireden oluşan lojman binası ile spor alanları bulunuyor.


Yurt blokları, sosyal tesis ve kampüs alanları engelli öğrencilerin de bulunacağı düşünülerek TS 9111’e uygun tasarlandı. Yurt bloklarında engelli öğrenci odası ve 1-3 kişilik yatak odaları bulunuyor. Yatak...