05 / 05 / 2024

mardine TOKİ ev mi yapacak

mardine TOKİ ev mi yapacak

Lüks konuttan elde ettiği gelirle fakirlere ev yapan TOKİ, strateji değiştiriyor. Lüks konutlardan elde ettiği gelirlerle fakirlere ev yapan TOKİ lüks konut yerine ofis ve otelden para kazanacak.

TOKİ'den ucuza ev fırsatı! Aylık 2 bin taksitle ev sahibi olabilirsiniz!

TOKİ tarafından yeni bir proje duyuruldu. Projeye göre 2+1 ve 3+1 evler 2.000 TL ile 40.272 TL arasında satılacak. Proje, belirli ilde gerçekleştirilecek olup başvuru tarihleri de duyurulmuştur. Uygun fiyatlarla TOKİ, ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmaz bir fırsat sundu.

TOKİ 11 ili baştan inşa edecek! 650 bin konut sahiplerini bekliyor!

TOKİ, ev hayali kuran vatandaşlara umut ışığı olmaya devam ediyor. Şu sıralarda 11 ilde 650 bin konut teslim edilmeyi bekliyor. İşte detaylar!

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyenlere müjde! O illere 50 bin sosyal konut!

TOKİ ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. TOİ 50 bin konut kampanyasını duyurdu. İşte detaylar!

TOKİ'den yeni indirim kampanyası! Az önce resmen açıklandı! TOKİ'den ev, iş yeri ve arsa alanlar hemen baksın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlara yönelik yeni indirim kampanyası başlattı. İşte ayrıntılar...

Görenler şok! 60 bin lirası olan TOKİ’den ev sahibi oluyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması için kurulan bir devlet kurumu olan TOKİ, ev sahibi olmak isteyenlerin imdadına koşuyor. TOKİ’nin yeni kampanyasında 60 bin TL nakitle 3+1 dairelerin sahibi olabilirsiniz. İşte detaylar…

Ev hayali kuranlara güzel haber! 60 bin TL’ye sizin de eviniz olsun! TOKİ harekete geçti!

TOKİ ev sahibi olmak isteyenleri ev sahibi yapıyor. Bu doğrultuda da yeni kampanyalar yapılıyor. TOKİ’nin kampanyası ile 3+1 daireler ortalama 60.000 TL peşinatla satışa sunulacak. İşte detaylar!

TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim?

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında yapılan kura çekimi gündemde yer alırken, TOKİ’ye dair sorular da sorulmaya devam ediyor. İşte bu konu nezdinde “TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim?” sorusunun yanıtı!

TOKİ ev çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ ev çekilişi ne zaman, TOKİ kura çekilişi ne zaman olacak, TOKİ ne zaman çekiliyor? sorularına dair detaylar konut alıcıları tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ evleri kiralanabilir mi?

TOKİ Sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Sosyal konut başvurusunda bulunanlar, kura çekim sonuçlarını beklemeye başladı. Peki TOKİ ev kuraları ne zaman çekilecek, TOKİ evleri kiralanabilir mi? İşte merak edilen detaylar…

TOKİ ev kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ sosyal konut başvurularının kura çekim sonuçları merakla bekleniyor. Bu bağlamda vatandaşlar, TOKİ ev kuraları ne zaman çekilecek? şeklinde sorduğu sorularına yanıt arıyor.

Büyük gün geldi çattı! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek! TOKİ’de yeni indirim geliyor

Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) ev alan ve borcu devam edenler için yeni bir indirim kampanyası müjdesi geliyor. Kampanyanın haberini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum verdi. Yeni indirim kampanyasını Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün açıklayacak. 

TOKİ’den ucuz konut atağı! İşte detaylar!

TOKİ, ev sahibi olmayı isteyen dar gelirli aileler için yeni projeler gerçekleştirmeye devam ediyor. İşte TOKİ’den ucuz konut atağı!

TOKİ’den 1.769 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! İşte detaylar

TOKİ, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni konut projeleri hazırlamaya devam ediyor. TOKİ’nin güncel konut projeleri gündemde yer alıyor. İşte TOKİ’den 1.769 TL’ye ev alma imkanı!

mardine TOKİ ev mi yapacak Haberi

mardine TOKİ ev mi yapacak

Lüks konuttan elde ettiği gelirle fakirlere ev yapan TOKİ, strateji değiştiriyor. 

Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ) strateji değiştiriyor. Lüks konutlardan elde ettiği gelirlerle fakirlere ev yapan TOKİ lüks konut yerine ofis ve otelden para kazanacak. TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan. TOKİ'nin lüks konut üretiminden çekilerek tamamen orta ve düşük gelir grubuna odaklanacaklarını söyledi.Turan, oluşacak gelir kaybını da iş merkezi ve otel yaparak telafi edeceklerini söyledi. TOKİ'nin yeni başkanı Turan, kurumun bundan sonra izleyeceği yeni stratejileri bir grup gazeteciye anlattı Turan"Yüksek gelir grubundakıkonutlarla ilgilenmiyoruz. Lüks konut segmenti en fazla yüzde 5 olur.Finansmanı da başka yerden sağlarız. Konut yapılacak bir yere ış merkezi.ofis ve otel yaparsan, daha azla kazanırsın. Merkezdeki arazilerde artık daha çok nitelikli binalar ile iş merkezleri olacak.Konut yapsam...