08 / 05 / 2024

marin yapı kentsel dönüşüm

marin yapı kentsel dönüşüm

Marin Yapı'nın 2014 yılının sonunda satışa çıkaracağı projelerinden biri Caddebostan'da diğeri ise Şaşkınbakkal'da yer alıyor. Projelerin her ikisi de az konutlu butik projeler olarak tasarlandı

İstanbul'da riskli yapılar adresleniyor!

İstanbul'da olası bir depremde hasar görecek binlerce yapı kentsel dönüşüm için bekliyor. İBB bu yıl 39 ilçedeki tüm binalarda tespit çalışmalarını tamamlamayı planlarken, dönüşümü engelleyen sorunlar için de harekete geçti.

Rize’de riskli yapılarda kentsel dönüşüm başlıyor!

Rize şehir merkezinde bulunan riskli yapılarda kentsel dönüşüm başlıyor. Bölgedeki 4 bin 174 bağımsız yapı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılacak.

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Samsun'da yatay şehirleşme hedefi!

Şehir planları, ulaşım, alt yapı, kentsel dönüşümle ilgili konuların önemini anlatan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, ''Ortaya koyacağımız projelerle fark yaratacağız'' diye konuştu.

Mimarin Dalyan'da teslimler 2019'da!

Çeşme Dalyan’da Mi’Marin Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mimarin Dalyan projesinde toplamda butik villa bulunuyor. Projede teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanıyor. 

Mi'marin Ayayorgi Temmuz 2019'da teslim edilecek!

Mi’Marin Yapı tarafından İzmir Çeşme'ye bağlı Ayayorgi Koyu'nda inşa edilenMi'marin Ayayorgi Temmuz 2019'da teslim edilecek.

 Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor!

Mi’Marin Yapı’nın projesi Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri toplamda 17  adet villadan oluşuyor.  Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor.

Antalya'da 8 milyon yapı kentsel dönüşüm bekliyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Antalya'daki kentsel dönüüm çalışmaları değerlendirdi. 

Roya Yapı'dan Çengelköy'e yeni proje!

Roya Yapı 2018 yılına hızlı girecek. Roya Yapı kentsel dönüşüm kapsamında 20 dönümlük arazide yeni proje inşa edecek. 

NB Yapı kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Türkiye’nin bir çok bölgesinde site tarzında lüks konut projeleri bayata geçiren Nb Yapı yüksek standartlarda kentsel dönüşüm projelerine hız verdi..

Doğa Marin Yapı 2 yeni kahve dükkanı açtı!

Doğa Marin Yapı A.Ş. İtalyan kahve markası Caffe Latte'yi Türkiye'ye getirdi. 2 yeni kahve dükkanı açan firma 2017'de 5 adet daha kahve dükkanı açmayı planlıyor.

Seha Yapı kentsel dönüşüme odaklandı!

Hasılat paylaşımlı ihalelere girmek istediklerini söyleyen İttifak Holding CEO’su Tahir Atila, "Kentsel dönüşüm ile ilgileniyoruz. " dedi.

Pana Yapı, Bağdat Caddesi’nde butik projeler ile ev sahibi yapıyor!

Konut üretiminde Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan Pana Yapı, kentsel dönüşüm alanındaki uzmanlığını Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirdiği butik projeleri ile pekiştiriyor.

marin yapı kentsel dönüşüm Haberi

marin yapı kentsel dönüşüm

Marin Yapı'nın satışa çıkaracağı projelerinden biri Caddebostan'da. Marin Yapı Caddebostan projesi, 1.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Marin Yapı Caddebostan projesi, 6 katlı butik bir proje olarak tasarlandı. Marin Yapı Caddebostan kapsamında 20 daire ve 3 dükkan yer alacak. 


Marin Yapı Caddebostan kapsamında güvenlik, fitness center, şifreli giriş sistemi, her daireye bir adet kapalı otopark, jeneratör, ankastre eşyalı mutfak, klima ve kablosuz internet erişimi bulunuyor. 


Marin Yapı'nın satışa çıkaracağı diğer projesi ise Şaşkınbakkal, Bağdat Caddesi'nde yer alıyor. Butik projenin toplam alanı 1.678 metrekare. 


8 kattan oluşan Marin Yapı Şaşkınbakkal projesi kapsamında 28 daire ile 4 dükkan bulunuyor. 


Marin Yapı Şaşkınbakkal projesi kapsamında kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness center, güvenlik kameraları, şifreli giriş sistemi, jeneratör, ankastre eşyalı mutfaklar, klima bulunuyor. 



Marin Yapı Caddebostan görselleri: