01 / 05 / 2024

Marka şehir istanbul

Marka şehir istanbul

İstanbul'da şehri yeniden dizayn edecek yeni projeler bir bir hayata geçiriliyor. Kanal İstanbul, Marmaray, Metro, 3. köprü ve Maltepe'de yer alan Avrupa'nın en büyük şehir parkı'da bu adımların en güzel örnekleri...

Marka şehir yaratmak yatırımları da çeker!

Milliyet Gazetesi'nin bugünkü sayısında yer alan habere göre; Yapılan endekslerde marka değeri hızla artan Türkiye ve İstanbul, yabancı yatırımcıyı çekme noktasında cazibesini yükseltiyor. En Değerli Ülke Markaları İstanbul'u ilgilendiriyor...

Marka By İstanbul Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Marka By İstanbul Yapı Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Apdulkadir Kacemer, Ece Alaca ve Riza İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Etöz tarafında kuruldu.

Gayrimenkul el değiştirme hızı en yüksek şehir İstanbul oldu!

GABORAS’ın öncülüğünde yapılan ve Türkiye’de ticarete konu olan gayrimenkullerin el değiştirme hızını ölçen ‘Gayrimenkul Döngü Hızı’ çalışmasının sonuçları yayınlandı. Bu çalışmada gayrimenkul el değiştirme hızı en yüksek şehir olarak karşımıza 18 yıl ile İstanbul oldu.

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

Nasyapı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Nasyapı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Konya marka şehir haline getirilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''2023 yılında, Cumhuriyetimizin 100. yılında en güçlü şekilde Konyamızı marka şehir haline getireceğiz, vatandaşımızın yaşam kalitesini birlikte yükselteceğiz” dedi.

Menderes Türel: Antalya 359 projeyle marka şehir olacak!

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut belediye başkanı ve bu seçimde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Menderes Türel, dev projelerle Antalya'nın marka şehir olacağını söyledi.

Lüks Zafer Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir İstanbul Otogarı Şubesi açıldı!

Lüks Zafer Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir İstanbul Otogarı Şubesi bugün Bayrampaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sinpaş Finans Şehir: İstanbul'un getiri potansiyeli yüksek projesi!

Forbes dergisi İstanbul'da satışı devam eden konut projelerini incelediği bağımsız araştırmasında; 50 markalı konut projesi içerisinde yatırımcısına en yüksek getiriyi sağlama potansiyeli bulunan ve yaşam kalitesi en yüksek proje olarak Sinpaş Finans Şehir’i seçti...

Dünyada en çok dolar milyarderine sahip 20 şehir! İstanbul da listede!

Uluslararası danışmanlık şirketi Wealth X'in 2018 Dünya Ultra Zenginler Raporu'na göre, Hong Kong, New York'tan sonra en çok milyarderin yaşadığı şehir. İşte İstanbul'un da listede olduğu dünyada en çok dolar milyarderine sahip 20 şehir...

Kuzey Yakası Başakşehir: İstanbul'un en yeşil yakası!

Kuzey Yakası Başakşehir projesi "İstanbul'un en yeşil yakası" sloganıyla basına tanıtılıyor. Ofislerin bugün satışa çıktığı Kuzey Yakası Başakşehir'de ofis fiyatları 349 bin liradan başlıyor.

TOKİ 2017 Kayaşehir İstanbul başvuru!

TOKİ Kayaşehir projesinde yer alan 1.892 adet için başvurular 5 Eylül'de başlıyor. İşte TOKİ 2017 Kayaşehir İstanbul başvuru şartları...

Marka şehir istanbul Haberi

Marka şehir istanbul

Son yıllarda Dünya genelinde kentleşme değeri sürekli yükselen İstanbul, yaşanan son değişim ve gelişim göstergeleri ile marka şehir olma yolunda önemli adımlar atıyor. 


İstanbul'da şehri yeniden dizayn edecek yeni projeler bir bir hayata geçiriliyor. Kanal İstanbul, Marmaray, Metro, 3. köprü ve Maltepe'de yer alan Avrupa'nın en büyük şehir parkı'da bu adımların en güzel örnekleri. 


İstanbul'da yaşanan bu değişim ve inşaat sektörü açısından yeni gelişen bölgeler hakkında Artı Deneyim Genel Müdürü Ufuk Kayador şunları söyledi: "Hızla büyüyen ve gelişen İstanbul pek çok farklı ilçesinde hayata geçirilen yeni projeler ile marka şehir olma yolunda emin adımlar ile ilerliyor. Şehrin her iki yakasında kurulacak yeni şehirler ve bu şehirlerin konseptleri İstanbul'un dünya şehirleri arasındaki yerini üst sıralara taşıyacak. Türkiye'nin sağlık üssü olarak konumlanan Küçükçekmece,...