06 / 07 / 2024

Marka şehir olma yolunda İzmir

Marka şehir olma yolunda İzmir

Posta Ege gazetesi köşe yazarı Saadet Mançe bugün ki köşe yazısında 'İzmir marka şehir olacak mı?' konulu başlığı ele alıyor. İşte Saadet Mançe'nin köşe yazısı;

Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 36 ay vade imkanını kaçırmayın!

Ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat Fuzul Yapı’dan geldi. Başakşehir Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı devam ediyor.36 ay vade imkanı yeni yatırımcılarını bekliyor.

Dünya Şehir marka lansmanı 21 Haziran'da!

Her projesine, ‘’Hayat Dolu Bir Şehir’’ inşa etme anlayışıyla yaklaşan, ‘Kalite’ ve ‘Güven’ misyonu ile markalaşmayı hedefleyen Dünya Şehir marka lansmanı 21 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Bahçeli doğa evleri konseptine talep artıyor!

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” dedi.

Bandırma emlak yatırımlarında kazandırıyor!

Bandırma çevresinden geçen duble yollarıyla, demir yolu ve deniz ulaşımıyla marka şehir olma yolunda ilerliyor.

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldı!

AK Parti iktidarları döneminde Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldığını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Kastamonu'yu marka şehir haline getirecek o projeleri, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle gerçekleştiriyoruz'' dedi.

Konya marka şehir haline getirilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''2023 yılında, Cumhuriyetimizin 100. yılında en güçlü şekilde Konyamızı marka şehir haline getireceğiz, vatandaşımızın yaşam kalitesini birlikte yükselteceğiz” dedi.

Menderes Türel: Antalya 359 projeyle marka şehir olacak!

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut belediye başkanı ve bu seçimde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Menderes Türel, dev projelerle Antalya'nın marka şehir olacağını söyledi.

Ankara Polatlı yeni kent meydanına kavuşacak!

Ankara Polatlı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın MHP adayı Mürsel Yıldızkaya, yeni dönem için hazırladığı ‘10 Adımda Marka Şehir Polatlı’ projelerini anlattı.

Edremit marka şehir olma yolunda ilerliyor!

Balıkesir’in Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgi almak için incelemeler yaptı. İlk olarak yapımı devam eden kültür merkezi ve kapalı spor salonu inşaatında incelemeler gerçekleştirildi. 

Anadolu'da yeni İstanbullar ortaya çıkarmalıyız!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Gürbüz, 2023'te dünya çapında 10 marka şehir oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, "Anadolu'da yeni İstanbullar ortaya çıkarmalıyız." dedi.

Antalya, vizyon projelerle çağ atlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehir haline getiriyor.

Gaziemir marka kent olma yolunda!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, bir dönem daha ilçeyi yönetmek istediğini söyledi. 

Marka şehir olma yolunda İzmir Haberi

Marka şehir olma yolunda İzmir

Günümüzde artık marka şehir olmak oldukça moda. İzmir için de yıllardır marka şehir olacağız diye konuşuyoruz. Ancak ne zaman, ne yapınca marka şehir olunuyor, kıstasları ve marka olmak yolunda 'İzmir'in öncelikleri nelerdir i uzun süredir tartışıyoruz. Aslında en önemlisi de İzmir'i hangi konuda marka yapmak istiyoruz, işte buna hala bir türlü karar veremiyoruz. 


Mesela Antalya, turizmde dünya çapında bir marka şehir. Düşünürsek, dünyada en fazla turistin geldiği üçüncü şehir olan Antalya'nın bir marka şehir olmaması düşünülemez. Aynı şekilde Muğla da dünya çapında bir marka şehir. Bir bölgenin, bir şehrin, tarihi, doğal yapısı ve sahip olduğu ekonomik coğrafya o şehri belli alanlarda marka olmaya zorlar. Muğla'nın sıcak iklimi deniz ve güneş ile yaz turizminde bir marka olacağını belirlemiştir bile. Muğla'da kış...