04 / 05 / 2024

Markalı yazlıklar kiralık

Markalı yazlıklar kiralık

Markalı projeler, yazlık bölgelere de damgasını vurdu. Tüketici yazlık alırken kiralandığı takdirde getiri sağlanmasına da dikkat ediyor. Metrekaresi 3 bin eurodan başlayan projelere yabancı ilgisi de yüksek.

Yazlıklarda haftalık kira bedelleri 15 bin TL'den başlıyor! İşte en gözde tatil yerlerindeki rakamlar! 

Yaza sayılı günler kala yazlık kiralamaları da başladı. Balıkesir’den Antalya’ya uzanan sahil kısmında yazlıkların haftalık kira bedelleri 15 bin TL'den başlıyor. İşte o rakamlar...

Yazlıklarını belgesiz kiraya verene 600 bin TL ceza: Turizm amaçlı kiralama izin belgesinde şok! 

Edirne Saros Körfezi'nde yazlıklarını internet aracılığıyla kiraya verenlere 600 bin TL idari para cezası uygulandı. İşte ayrıntılar..

1945'te yazlık evlerin fahiş kira bedelleri çileden çıkarttı! İşte Büyükada ve Suadiye'deki kiralık yazlık evler

1945 yılında kiralık konut bedelleri ile ilgili yapılan denetimlerde fahiş fiyata yazlık ev kiralayanlar mahkemeye verilmiş.

İstanbul’a 10 bin kiralık konut geliyor! Yeni Konut Modeli'nde riskli yapılarda yaşayanlar öncelikli olacak!

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Yeni Konut Modeli ile ilgili konuştu ve İstanbul’a 10 bin kiralık konutun gelmesini de sağlayacak örnek projede sona gelindiğini belirtti. Kalyoncu, kamu-özel sektör işbirliği ile kamu arazisinde kiralık konut üretmeyi planladıklarını belirtti. İşte ayrıntılar...

İnternetten kiralık konut arayanlar dikkat! Dolandırıcıların akılalmaz oyun ortaya çıktı!

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile beraber kiralık konut arayanlara öğrenciler de eklenince emlak dolandırıcılarına resmen gün doğdu. İşte internetteki ilanlardan bulduğu İstanbul Beylükdüzü'ndeki konut için 20 bin TL depozito ödemesine rağmen anahtarı teslim alamayan öğrencinin yaşadıkları..

Mersin'de depremzedeleri kiralık ev vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen 10 kişi yakalandı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirler arasında yer alan Mersin'e gelen afetzedeleri, "kiralık ev" vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen toplam 13 şüpheliden 10'u şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

Günlük kiralık daire sayısında üst üste rekor! Tamı tamına 24 bine ulaştı!

Konut sahibi ve kiracı davaları mahkemeleri kilitlerken, günlük kiralık dairelerin yıldızı parladı. Aylık kira fiyatlarını 2 katına çıkaran günlük kiralıkların sayısı 24 bine ulaştı.

Kiralık konutta kriz derinleşiyor: Kiralıklar karaborsaya düştü, ev sahiplerinin oyunları arttı! 

Pandemi, savaş ve deprem sonrası yaşanan göç, Antalya’da emlak krizinin derinleşmesine neden oldu. Kiralık konutlar karaborsaya düşerken, şehre yerleşmek zorunda olan öğrenci, memur ve özel sektör çalışanları da zor duruma düştü. İşte ayrıntılar...

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

İstanbullular gözünü Bodrum'a dikti! Satılık da kiralık da kalmadı!

İstanbul’da deprem söylentileri şehirden göçü artırdı. Şehir değiştirirken Edirne ve Kırklareli’nden sonra Bodrum’u ilk sıraya koyan İstanbullular, bölgedeki yazlıklarını da 1. evleri yaptı.

Kiralık ve satılık yazlık arayışlarında 2022 telaşı!

Yazlık fiyatlarında yaşanan rekor yükselişlerden cebi yanan tüketici, gelecek yaz için arayışlarına başladı. En çok kiralık yazlığın Çeşme'de, satılığın ise Ayvalık'ta arandığı belirlendi. 

Fırsatçılar kiralık ev arayan aileyi evsiz bıraktı!

Sultangazi'de kiralık ev aradıkları esnada dolandırıldıklarını öne süren yabancı uyruklu 7 kişilik aile bir haftadır sokakta yaşıyor. 

En çok kiralık yazlık evler nerede arandı?

Zingatcom tarafından açıklanan verilere göre 2021 yılının ilk yarısında en çok kiralık evler Kuşadası'nda arandı.

Markalı yazlıklar kiralık Haberi

Markalı yazlıklar kiralık

Son yıllarda bütün yıl yoğun bir çalışma temposunun ardından keyifli vakit geçirmek isteyen tatilciler tercihlerini otel kalitesinde bir tatil yapmaktan yana kullanıyor. Yatırım araçları arasına yazlık ev seçeneğini ekleyen yatırımcılar ise yazlık evlerini seçerken sezonluk kullanımın yanı sıra 12 ay boyunca kullanılabilir olmasına ve kiralandığı takdirde getiri sağlanmasına da dikkat ediyor. Türkiye'de yazlık gayrimenkul piyasasının hassas noktalarına ve son mekan trendlerine vurgu yapan Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, özellikle yazlık bölgelerde artan arza bağlı olarak markalı projelerin her geçen gün arttığının altını çizdi. Yıllardır olduğu gibi Antalya, Bodrum, Çeşme, Marmaris ve Yalova'nın ön planda olduğunu belirten Emre Erol, "Yazlık yatırımları için seçilen iller aynı fakat beklentiler ve istekler biraz daha farklı. Eskiden şehir merkezleri tercih edilirken son...